Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bildirildi
Edit : İlk başta hgjgjgjg falan yazıyordu hocam kusura bakmayın
herkesin yaşadıgı klasik spamdan kapanmadır.kanala girdiginizde şu linkdeki gibi bişey çıkmıyor mu karşınıza : youtube.com/PadillaCynthia
Upp Konu Guncel Arkadaşa Yardımcı Olalım..
bu upp özentiliği de ne oluyor?
sadece yardıma ihtiyacım var deseniz olmaz mı.
şahsen ben upp yazısını görünce cevap veresim gelmiyor.
"Bu hesap, Hizmet Şartlarımızı birden çok kez veya ciddi bir şekilde ihlal ettiği için feshedildi."
Sonra, hesapta 2 ihtar vardı. karşı bildirim ile ihtarlardan kurtuldum.Şuan ihtar yok kanalda..ve kanal hala aktif değil..
Neden karsi ihtar yolluyorsunuz, icerik sahibi misiniz?
benim verdigim kanala girincede o söylediginiz uyarı var işte hocam :
"Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı."
http://www.ytpara.com/youtube-ban/11104-asrin-bombasi-kapanan-kanali-geri-actirdim.html
bu konu işine yarayabilir belki...
benimde özgün oyun kanalım kapandı,nasıl açılacagını bilsem bende onu açtırırdım hocam.tek bildigim ugraştırıyor ama sonunda açıyorlar diyorlar,ben ugraşmak istemedim kaldı öyle benimki![]()
benimde özgün oyun kanalım kapandı,nasıl açılacagını bilsem bende onu açtırırdım hocam.tek bildigim ugraştırıyor ama sonunda açıyorlar diyorlar,ben ugraşmak istemedim kaldı öyle benimki![]()
Kaç defa mail attım itiraz ettim falan ama adamlar aynı bot mesajını atıyor, eskiden ben de açtırmıştım kanallarımı bundan 1.5 sene önce ama artık mesajları okumadıklarından eminim
Edit:Bu sadece türkiyeye özel bir durum değil sanırım rastgele kanal kapatmak.https://productforums.google.com/forum/#!topic/youtube/fcIHszsPDoU.Adamın o zaman 50k aboneli kanalı kapatılmış spam olarak açtırmış ama o
klasik itirazda hep aynı mesaj. bekleyen itirazınız var bekleyin diyor. [email protected] a attıklarımı zaten takan yok. başkada nereye atılırki. nasıl zoruma gidiyor arkadaşlar anlatamam ya. sen uğraş özgün video yap. sonra böyle. başka nerden taciz ateşi açabilirim acaba![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.