Bu Soruyu Kim Cevap Verebilir ?

Gençler bu işin bir sırrı var ve bende bunu yapıyorum belkide bahsettiğiniz kanal benim kanaldır :D Bu sır söylenirse ben nasıl kazanacam :D

Gençler bu işin bir sırrı var ve bende bunu yapıyorum belkide bahsettiğiniz kanal benim kanaldır :D Bu sır söylenirse ben nasıl kazanacam :D

ozelden bana soyle bari :) yok yani bosa yorulacagim sonunda bir sir varsa ben o sirri aciga cikartacagim :) yada kanal adini yaz senmisin degilmisin :)

Ben vadi fanatiğiyim tüm bölümlerin arşivi var. EskiVadi diye bir kanal actim sadece özel çatışma sahnelerini falan koydum 2. gün tepeme çöktüler hepsi ihtar yedi kanalı kapattım. Bakiyorum yıllardır duran videolar var. Reklamsızlar silinmiyor reklamlilarmi siliniyor acaba? Ama genede reklam acik olan 3-5 tane video var. Bu arada bende polat alemdarın 10 yıl içindeki değişimini slayt yapacaktim iyiki yapmamişim

Ben vadi fanatiğiyim tüm bölümlerin arşivi var. EskiVadi diye bir kanal actim sadece özel çatışma sahnelerini falan koydum 2. gün tepeme çöktüler hepsi ihtar yedi kanalı kapattım. Bakiyorum yıllardır duran videolar var. Reklamsızlar silinmiyor reklamlilarmi siliniyor acaba? Ama genede reklam acik olan 3-5 tane video var. Bu arada bende polat alemdarın 10 yıl içindeki değişimini slayt yapacaktim iyiki yapmamişim

:) iyi yapmadiniz ben 2 dk lik bir video ya koydum ihtar aldim hala aklim almiyor :) gercekten bunu PanaFilm yapmis olamaz :) sitemde yayinliyorum ihtar verdikleri videonun altinda link var madem bukadar degerli orayada ihtar verin yada bana ulasin kaldir bunlar deyin ama yok siteden bir sikinti yok ama youtubeye adamin ismini yazsam ihtar aliyorum :)

:) iyi yapmadiniz ben 2 dk lik bir video ya koydum ihtar aldim hala aklim almiyor :) gercekten bunu PanaFilm yapmis olamaz :) sitemde yayinliyorum ihtar verdikleri videonun altinda link var madem bukadar degerli orayada ihtar verin yada bana ulasin kaldir bunlar deyin ama yok siteden bir sikinti yok ama youtubeye adamin ismini yazsam ihtar aliyorum :)

Hiç anlamiyorum bende bu durumu. Çok ilginç.. Bidaha alemdar yazmayacağım youtubeye :D

Bence bu forum sana göre değil güzel kardeşim.Açtığın konudaki laf yarıştırmalarınla ve bu mesajınla her şeyi açıklıyorsun bence..

Liste Dışı Yapıyorlar

Liste disi olayini tamin ettim uyguladim da ama aradki fark onin ki aramalarda cikiyor bizim ki cikmiyor :) ayrica gecen haftadan beri ihtar almadim ise yariyor kesin cozum diyebilirim ama gecen haftadan beri okadar reklam dagitma olmasina ragmen 600 - 700 kisi izlemis herkese acik yapsaydim 2 gunde 50 bin kisi izlerdi 3. gunde ben ihtarimi izlerdim :D ama cozecem :) index olayinida ihtar olayinida :) az kaldi.!!!

---------- Mesaj saat 21:50:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:49:10 civarında gönderildi. ----------

koraykamisli;' Alıntı:
Bence bu forum sana göre değil güzel kardeşim.Açtığın konudaki laf yarıştırmalarınla ve bu mesajınla her şeyi açıklıyorsun bence..

mesajda ne var ben arkadaşa sırrı söyledim sen öğrenemedin diye nedir bu çekememezlik ?

Bu forumun yardim amacli oldugunu saniyordum ??? seni neden rahatsiz etti anlamadim ???

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri