Bu taktik bana dolarlari kazandirdi :)

• Kullanıcı everyWOD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Ben kanali actim, suan tasarimi ile ugrasiyorum. Aksamada videolari atacagim.

konuyu acan arkadas biraz bilgi verirse iyi olur..kendisi hangi dilde atiyor videolari??montajlamaq diyince nasil bir sey yapmaliyiq??

Türkiyede tbm ler iyi olsa aslında ingilizceyi türkce yaparak uğraşırdım ama bence değmez.

Farklı bir dile çevirmek için youtubeda otomatik altyazı var. İngilizce konuşulanları otomatik olarak altyazıya çeviriyor ordan translate ile çevirilebilir. Muhteşem değil bazı hataları var ama yine uğraşmak isteyenler kullanabilir ama baya zahmetli :)
a7cb11a4c327681f8e0706b147d7b5a9.png

Ama bence sadece başlık açıklama etiket yapsak da yeterli gibi duruyor ? Fazla takipçi alamayız belki ama başlığı ile videoyu izletebiliriz bu şekilde en azından :D

Farklı bir dile çevirmek için youtubeda otomatik altyazı var. nereden çeviriyoruz nasıl oluyor,bi izah edermisin

Farklı bir dile çevirmek için youtubeda otomatik altyazı var. nereden çeviriyoruz nasıl oluyor,bi izah edermisin

Ben onu konuşalanları değil ama yazılanları çevirebilecek yada translate kullanacak insanlar için söyledim ama cidden uğraş gerektiriyor bence.

Herhangi bir videoya girince. Altta sekmeler varya : Hakkında Paylaş Ekle.
Burda Eklenin hemen sağında Çeviri Yazısı sekmesi var sembolüde şu reismdeki gibi:
666722d6d698d59077c26daefbe9a5be.png

Burda otomatik olarak konuşulan şeylerin yazıya dökülmüş hali var. Saniyeleride yazıyor bunları translate edip Videoyu başka bir dilde yüklerken bunuda altyazı olarak yükleyebilir.
Bu altyazı çok güzel anlamıyor hatalar yapıyor ama uğraşmak isteyenler için hiç yoktan iyidir bence.

Altyazı bir videoya nasıl eklenir diye soruyorsan bunu yapan programlar var. Güzel bir program öğrenip adını veririm direk istiyorsan aklımda yok şuan.

Ama böyle birşey yapılınca video içindekilerinde Çevirilmesine gerek yok bence.

Ben onu konuşalanları değil ama yazılanları çevirebilecek yada translate kullanacak insanlar için söyledim ama cidden uğraş gerektiriyor bence.

Burda Eklenin hemen sağında Çeviri Yazısı sekmesi var sembolüde şu reismdeki gibi:

Burda otomatik olarak konuşulan şeylerin yazıya dökülmüş hali var. Saniyeleride yazıyor bunları translate edip Videoyu başka bir dilde yüklerken bunuda altyazı olarak yükleyebilir.
Bu altyazı çok güzel anlamıyor hatalar yapıyor ama uğraşmak isteyenler için hiç yoktan iyidir bence.

Altyazı bir videoya nasıl eklenir diye soruyorsan bunu yapan programlar var. Güzel bir program öğrenip adını veririm direk istiyorsan aklımda yok şuan.

açıklayıcı cevabın için teşekkürederim

Bol kazançlar hocam fakat bazı videolar telif verebiliyor dikkat edin.

Ben böyle 2 kanal açtım telif ihalelinden 2 günde kapandı çok dikkat etmek lazım kendi özel kanalları olanlardan sadece kendi videolarını yükleyenlerden almamak gerekiyor. 2 günde aldığım telif ihtarının haddi hesabı yoktu :)

Benim 2 kanalım vardı 1 hafta sonra 2 side teliften ban yedi kanalda telifli videoda yoktu çat diye kapandı 2 side birisinde 140 küsür video diğerinde 250 ye yakın video vardı 2 sinde de farklı farklı videolar vardı çok kazandırıyor demişsin fakat getirisi 2 kanalında toplam 4.36 dolar.

geçende bi arkadaş paylaşmıştı, makyaj yapan bi kadının kanalını sömürmüş kadın da videolarım çalındı diye video yapmıştı sonumuz böyle olmasın :D

merhaba arkadaslar mayis ayindan bir taktiyi uyqulamaya basladim ve Youtube analtcsde param Bin dolari gecti once beklicektim kesinlesmis kazanclarim ciktikdan sonra bir konu acacaktim ama bekleyemedim ve her kesle paylasmak istiyorum

arkadaslar taktik bu youtube-da bir kiz isimli kanal acacagiz sonra bir cok makyaj kanallari var ve o,kanallari milyardlar izliyor hemin kanalin videolari telif getirmiyor hemin kanalin videolarini guzelce montajlayib kendi videonuz gubi baska dilde yukluyoruz ve inanin cok kazandiriyor bende mayis ayinin kazqanclari bin dolara ulasti umarim isinize yarar :) saygilarimla
ha bide yeni katildim araniza :)

teşekkürler sağolun.

bende öyle bir buton yok. ekle nin yanında istatistik ikonu var

merhaba arkadaslar mayis ayindan bir taktiyi uyqulamaya basladim ve Youtube analtcsde param Bin dolari gecti once beklicektim kesinlesmis kazanclarim ciktikdan sonra bir konu acacaktim ama bekleyemedim ve her kesle paylasmak istiyorum

arkadaslar taktik bu youtube-da bir kiz isimli kanal acacagiz sonra bir cok makyaj kanallari var ve o,kanallari milyardlar izliyor hemin kanalin videolari telif getirmiyor hemin kanalin videolarini guzelce montajlayib kendi videonuz gubi baska dilde yukluyoruz ve inanin cok kazandiriyor bende mayis ayinin kazqanclari bin dolara ulasti umarim isinize yarar :) saygilarimla
ha bide yeni katildim araniza :)
Nasıl telif istemiyor.Kesinlikle ister

ARKADAŞLAR YOUTUBE KANALI SATILIR DAHA 1 HAFTALIK TAZE KANAL AMA İÇİNDE 250 VİDEO VAR HEPSİ PARA KAZANMA AKTİF (ARABA KANALI )

youtube kazanmış oldugumuz $ ları hesabıma aktarmayı bilmediğim için kanal satışı yapıyorum ilgilenen mesaj atsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri