Bu Tarz Küçük Resimler Nasıl Yapılır veya Yaptırılır?

• Kullanıcı emrect
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Ücretli Tasarım Çalışmaları
Dostum konu girişinde sorulan resim karakteri 3d olarak modellenmiş ve eklemlendirilmiş.

PS ile sadece son render rötuşları atılmıştır. Soru sahibi de zaten bu tür işlemlerin ne kadar ücretle olabileceğini, her oyuna ait 3d karakterlerin bulunup bulunamayacağını soruyor.

Blender 2.79 da King Kong mesh objesini aldım, eklemleri ile değişik pozlar verdirip ekran görüntüsü aldım. Yani talep edilen işlemin en ilkel hali aşağıdaki linkte verdiğim görsel gibi :
cu5rzg

Görsel : 4 adet kingkong şeysi

QUOTE=Neshyp;1886292]Moderatör bey siz cidden iyi değilsiniz. Futbol içeriği olan bir videonun kapağını nasıl çok iyi yapabilirsiniz. İsterseniz size o videonun linkini atayım siz de ona uygun bir thumbnail yapın sizi görelim? Farklı kulvarları kıyaslıyorsunuz. Ayrıca gittiniz 3 dakikada yaptığım thumbnaili koymuşsunuz. Temel paket için yerleştirmiştim.

EVET! diyorum ki thumbnail işi basit. Şu kanaldaki profesyonel iş dediğiniz çocuk oyuncağı. Sizlerin mi bilgisi çok düşük anlamış değilim?? Adam bariz oyun içi ss alıp karakterlerin coverını çıkarıp 4-5 katmanda yaptığı işe profesyonel diyecek kadar bilgisizsiniz. Benim yaptığım amatör çalışmalar zaten YouTube'un thumbnaillerine göre ortalama veya ortalamanın üstünde.

İsterseniz platformdaki diğer bu işi yapanların thumbnail tasarımlarına bakabilirsiniz. Sinirlendiğinizden ötürü laf atacak şey arıyorsunuz.

Anlama sığırlığı yaşayanlar için üstünden geçiyorum; oyun için görüntülerini kullandığınızda bu gibi kanalların görsellerini yapmak çocuk oyuncağı. Hala modelleme diyorsunuz şaka mısınız siz? Modellemeyle alakalı bir şey söylemedim. 2 haftalık bilgiyle bunların yapılabileceğini söylemem sizleri neden gerdi anlamış değilim? Eğer sen de bilgiliysen bir iki thumbnail tasarımı dene ya da at kıyas yapalım.

Görselin arkasında diğer videolarda olduğu gibi mavi puslu dağ texture'ü var. Tren geçişi yapılırken oyun içi görüntü alınmış ve Trevor koltukta yatarken oyun içi görüntü alınmış. Gerekli transparanlık sağlanıp tek katmanda birleştirilmiş. Bakın şurada toplam 1 bg, 2 tren ve raylı ortam, 3 trevor ve koltuk trevor ayrı da eklenmiş olabilir, bir de ray azıcık içine geçsin diye katmanı öne çıkarılmış toplam 4 katman ve siz buna profesyonel çalışma mı diyorsunuz? Kement aracını kullanabilen herhangi biri bunu yapabilir. Kusura bakmayın bundan sonra ne yorum atarsanız cevaplamayacağım. Bilen adamı olsanız bari.[/QUOTE]

Dostum konu girişinde sorulan resim karakteri 3d olarak modellenmiş ve eklemlendirilmiş.

PS ile sadece son render rötuşları atılmıştır. Soru sahibi de zaten bu tür işlemlerin ne kadar ücretle olabileceğini, her oyuna ait 3d karakterlerin bulunup bulunamayacağını soruyor.

Blender 2.79 da King Kong mesh objesini aldım, eklemleri ile değişik pozlar verdirip ekran görüntüsü aldım. Yani talep edilen işlemin en ilkel hali aşağıdaki linkte verdiğim görsel gibi :
cu5rzg

Görsel : 4 adet kingkong şeysi

QUOTE=Neshyp;1886292]Moderatör bey siz cidden iyi değilsiniz. Futbol içeriği olan bir videonun kapağını nasıl çok iyi yapabilirsiniz. İsterseniz size o videonun linkini atayım siz de ona uygun bir thumbnail yapın sizi görelim? Farklı kulvarları kıyaslıyorsunuz. Ayrıca gittiniz 3 dakikada yaptığım thumbnaili koymuşsunuz. Temel paket için yerleştirmiştim.

EVET! diyorum ki thumbnail işi basit. Şu kanaldaki profesyonel iş dediğiniz çocuk oyuncağı. Sizlerin mi bilgisi çok düşük anlamış değilim?? Adam bariz oyun içi ss alıp karakterlerin coverını çıkarıp 4-5 katmanda yaptığı işe profesyonel diyecek kadar bilgisizsiniz. Benim yaptığım amatör çalışmalar zaten YouTube'un thumbnaillerine göre ortalama veya ortalamanın üstünde.

İsterseniz platformdaki diğer bu işi yapanların thumbnail tasarımlarına bakabilirsiniz. Sinirlendiğinizden ötürü laf atacak şey arıyorsunuz.

Anlama sığırlığı yaşayanlar için üstünden geçiyorum; oyun için görüntülerini kullandığınızda bu gibi kanalların görsellerini yapmak çocuk oyuncağı. Hala modelleme diyorsunuz şaka mısınız siz? Modellemeyle alakalı bir şey söylemedim. 2 haftalık bilgiyle bunların yapılabileceğini söylemem sizleri neden gerdi anlamış değilim? Eğer sen de bilgiliysen bir iki thumbnail tasarımı dene ya da at kıyas yapalım.

Görselin arkasında diğer videolarda olduğu gibi mavi puslu dağ texture'ü var. Tren geçişi yapılırken oyun içi görüntü alınmış ve Trevor koltukta yatarken oyun içi görüntü alınmış. Gerekli transparanlık sağlanıp tek katmanda birleştirilmiş. Bakın şurada toplam 1 bg, 2 tren ve raylı ortam, 3 trevor ve koltuk trevor ayrı da eklenmiş olabilir, bir de ray azıcık içine geçsin diye katmanı öne çıkarılmış toplam 4 katman ve siz buna profesyonel çalışma mı diyorsunuz? Kement aracını kullanabilen herhangi biri bunu yapabilir. Kusura bakmayın bundan sonra ne yorum atarsanız cevaplamayacağım. Bilen adamı olsanız bari.
[/QUOTE]

Hocam Fortnite oyununda ragdolların neler yapabileceğini bilmediğimden ötürü söyledim direkt. Çünkü çoğu oyunda genellikle oyun içi animasyonların kullanarak thumbnail yapan çok. Fortnite'da da bir sürü emote var diye hatırladığımdan oyun içi görüntü ve PS'den bazı dokunuşlar olarak yorumladım. Modelleme apayrı olay. Konuyu baltalamış bulundum konu sahibinden özür dilerim son yorum.

Merhaba arkadaşlar, Fortnite'da uzun bir süredir yayıncıların büyük bir bölümü bu tarz thumbnailler yaptırıyor. Çok hoş duruyor, fakat bu tarz thumbnaillar her oyuna uyarlanabilir mi? Uyarlanabilirse ne kadara mal olur?

Örnek Resim:

3383571378.jpg

HOCAM BEN DE ARAMIŞTIM ZAMANIN DA. BULABİLDİĞİM TEK ŞEY Source Filmmaker PROGRAMI. STEAM ÜZERİNDEN ÜCRETSİZ İNDİREBİLİRSİN.

HOCAM BEN DE ARAMIŞTIM ZAMANIN DA. BULABİLDİĞİM TEK ŞEY Source Filmmaker PROGRAMI. STEAM ÜZERİNDEN ÜCRETSİZ İNDİREBİLİRSİN.

Hocam benim istediğim Fortnite değil örnek amacıyla göstermiştim. İstediğim oyunun modelleri şuanda hazır bir şekilde hiç bir yerde yok, o yüzden kendim yaptırmak istedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri