Bu tekrarlanan içerik sayılabilir mi?

Anaksimandros

Onaysız Kullanıcı
Mesela bir oyunun full gameplay'ini yükledik, 8 saatlik bir video. Bu oyun dark souls olsun diyelim. "Dark Souls Full Gameplay" diye videoyu yükledik. Sonra bu videonun içinden boss fightlarını çıkartıp "Dark Souls All Boss Fight" olarak ayrı bir video ile yüklesek bu yeni kurallara göre tekrarlanan içerik sayılabilir mi? Bunu yapan ve para kazanması açık olan kanallar var. Ama ileride böyle bir şey sorun yaratır mı merak ediyorum. Çünkü bu aralar tekrarlanan içerikten pek çok insanın başı yanıyor.

Arkadaşım daha önceden yüklediği en iyi izlenen beğenilen her neyse :) top 10 compilation şeklinde videolarını birleştirip tekrar yayınlardı. Şuan kanalı tekrarlanan içerikten para kazanması gitti. Kanalın abone sayısı 130k

Ben de böyle video birleştiren kanalları görüp aaa nasıl oluyor da pk kapanmıyor diyordum ama son zamanlarda yavaş yavaş kapanıyorlar. Milyon abonen de olsa kapanıyor yani.

Arkadaşım daha önceden yüklediği en iyi izlenen beğenilen her neyse :) top 10 compilation şeklinde videolarını birleştirip tekrar yayınlardı. Şuan kanalı tekrarlanan içerikten para kazanması gitti. Kanalın abone sayısı 130k

Spam'i bitirelim derken normal kullanıcının da tadını kaçırıyorlar. Neyse yapamayacağız belli oldu.

2 yılllık kanalın pk giti ya. Sırf bi video yüzünden sildim actiracam ama...

arkadaşlar hazır konu açılmışken sorayım dedim diyelim yt de bir video var o video yu alıp kendi wep cam koyarak eleştiri şekli yapsak dekrarlanan iöerik olurmu hani enes batur yapıyorya baskasının videosunu alıp kendi wep camini koyarak yukluyorya onu sormak ısdedım yoksa o buyuk kanal oldugu için göz mü yumuluyor cevablar için şimdiden teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri