Bu telefonu alıyorum fakat bir sorum var

hocam mağazalara gidiyorum 1600 tl diyorlar fiyatına fakat internette 1250 lira mesela şu attıgınız linkte 32 gb lg3 1279 lira sahte ürün gelmez değil mi? n11 de lg 16gb 1250 lira korkutuyor yani. bu çatlatlık ne kadar büyük? zararı var m

Burda satılan ürünler genelde itahalatçı firma garantisi altında, diğer pahalı olanlar lg türkiye(distribütör) garantisi altında. İkisi de orjinal ürün, hatta itahalatçı garantili olanlarda ekstradan fm radyo da var diye biliyorum. İşin garantiye düşerse ithalatçı garantisi daha güvensiz(kullanıcı hatası deyip para isteme olayı daha çok mesela) fark burada.

g3 16 gb alma, alacaksan 32 gb olanını al ram farkı var aralarında ve bu da hızı etkiler.. param yetmiyor dersen de lg g2 32 gbyi al.. ithalatçı firma çok kötü değildir yani arada çok fiyat farkı olduğu için pek kimse pahalı olanını almıyor :)

Kesinlikle katılıyorum.
16 gb lik g3 dense 32 lik g2 alın. Aldığınız g3 32 lik değilse gereksiz bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri