Bu Telif Fake Mi Gerçek mi ?

yankee200955

Yasaklanmış
herkese iyi forumlar öncelikle bu işe başladığımdan beri ilk defa bir videom hakkında Telif İhtarı diye birşey geldi. acaba itiraz etsem paylaştığım video bende bir başkasından aldım ne güzel bugün 1 k hit aldı 1 saat için 5 k oldu sonra da bu yazı geldi daha önce forumda bazı yerlerde görmüştüm bazen fake telif hakkı atıyorlar diye bende tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum ..

( birde benim şimdi ne gibi bir yol izlemem gerekiyor bi açıklarmısınız)
Ekran Görüntüsünü de paylaştım ilk defa başıma böyle birşey geliyor o bakımdan

Ekli dosyayı görüntüle 764

gerçek hocam :) saglam kaya ya çarpmışsınız ;)

Hocam süper lig videosu yüklüyorsunuz ve telif geldiğinde konu açıyorsunuz.Lig TV videosu = telif demektir.Lütfen formu biraz araştıralım.

peki mail vs. atsam geri çekermi acaba .
kanal düzelir mi ..

Digiturk süper lig yayın haklarını elde bulundururken ve acun medya tüm maçların özet görüntülerini satın almışken telif varmı yok mu diye konuşmak çok gereksiz, bence sen maç yayınlarını bir kenara bırak, daha farklı kategorilere yönel.

böyle videolara telif geliceği kesindir lig tv acun medya ueafa gibi bunları yüklemeni tavsiye etmıyorum

geçmiş olsun valla bende bu telife yakalandım kalkmıyor telif hakkı hala kırmızı yanıyor

geçmiş olsun valla bende bu telife yakalandım kalkmıyor telif hakkı hala kırmızı yanıyor

sağol... durum vahim

---------- Mesaj saat 20:38:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:37:34 civarında gönderildi. ----------

bu arada ben bu telif hakkı iddaa eden kişiye e posta yolladım inşallah kabul eder de geri çeker telifi ...tek çare bu sanırım

Digiturk süper lig yayın haklarını elde bulundururken ve acun medya tüm maçların özet görüntülerini satın almışken telif varmı yok mu diye konuşmak çok gereksiz, bence sen maç yayınlarını bir kenara bırak, daha farklı kategorilere yönel.

böyle videolara telif geliceği kesindir lig tv acun medya ueafa gibi bunları yüklemeni tavsiye etmıyorum

Arkadaşlar bişey diyicem lütfen üstünüze alınmayın
genel olarak söylüyorum kimse üstüne alınmasın lütfen

Sizler aynen bu kafayla devam edin, sizler diyorsunuz ki aman kardeşim bu kategorilerle uğraşma bu kategoriler telifli falan filan
Bende sizlere diyorum ki ben aynı anda kesin telif veren dünyanın en iyi 60 takımla uğraşıyorum ve aynı zamanda yine çok telifli olan 20 talk show ve 30 tane de diziyle uğraşıyorum

ve bütün bu kategorilerden aylık 15m izlenim alıyorum ve kanallarım kapanıyor teliflerden, şimdi sizlere soruyorum, ben 15m izlenimimi aldım ve parayı cebe attım ve bu kategorilerde açtığım kanallar en fazla 2 gün dayanıyor, şimdi siz söyleyin böyle çalıştığım için sürekli bir sürü kanalım kapanıyor, Sizce kanallarım kapanıyor diye üzüleyim mi, yoksa sizin gibi mi düşüneyim aman bunlar telifli kategoriler sakın bulaşma gibi mi düşüneyim

Ben tam olarak şubatın başlangıcında bu işe başladım
bu süre zarfında aynen sizler gibi düşündüm ve bu zamana kadar çok başarılı olamadım, Ama şimdi telif veren kategorilerle çalışıyorum ve kanallarım kapanıyor. Hiç ama hiç kesinlikle kafama da en ufak takmıyorum kanalların kapanmasını
Ve 2 haftadır sadece futbolla ilgileniyorum 25 takımla ilgileniyorum süper izlenim alıyorum şimdi takım sayımı 60a çıkardım ve bunlara artı olarak yabancı talkshow dizi ve çizgi filmde ekledim

Artık kanallar istediği kadar kapansın ben kazanacağımı kazanmışım, zerre kadar takmam kafama kanalların kapanmasını

Arkadaşlar bişey diyicem lütfen üstünüze alınmayın
genel olarak söylüyorum kimse üstüne alınmasın lütfen

Sizler aynen bu kafayla devam edin, sizler diyorsunuz ki aman kardeşim bu kategorilerle uğraşma bu kategoriler telifli falan filan
Bende sizlere diyorum ki ben aynı anda kesin telif veren dünyanın en iyi 60 takımla uğraşıyorum ve aynı zamanda yine çok telifli olan 20 talk show ve 30 tane de diziyle uğraşıyorum

ve bütün bu kategorilerden aylık 15m izlenim alıyorum ve kanallarım kapanıyor teliflerden, şimdi sizlere soruyorum, ben 15m izlenimimi aldım ve parayı cebe attım ve bu kategorilerde açtığım kanallar en fazla 2 gün dayanıyor, şimdi siz söyleyin böyle çalıştığım için sürekli bir sürü kanalım kapanıyor, Sizce kanallarım kapanıyor diye üzüleyim mi, yoksa sizin gibi mi düşüneyim aman bunlar telifli kategoriler sakın bulaşma gibi mi düşüneyim

Ben tam olarak şubatın başlangıcında bu işe başladım
bu süre zarfında aynen sizler gibi düşündüm ve bu zamana kadar çok başarılı olamadım, Ama şimdi telif veren kategorilerle çalışıyorum ve kanallarım kapanıyor. Hiç ama hiç kesinlikle kafama da en ufak takmıyorum kanalların kapanmasını
Ve 2 haftadır sadece futbolla ilgileniyorum 25 takımla ilgileniyorum süper izlenim alıyorum şimdi takım sayımı 60a çıkardım ve bunlara artı olarak yabancı talkshow dizi ve çizgi filmde ekledim

Artık kanallar istediği kadar kapansın ben kazanacağımı kazanmışım, zerre kadar takmam kafama kanalların kapanmasını

Furkan arkadaşım, biz sadece kendimizce yorumluyoruz, sen olayın içine girmişsin ve kendine bir yol tutturmuşsun ne güzel, teliften dolayı başın ağrımasını istemiyorsan başka kategorilere yönel demişiz bunda nasıl yanlışlık gördünde siz insanları yanlış yönlendiriyorsun diyebilirsin ki?
Aile gibi olan bu ortamda öneriler ve uyarıları yanlış anlamayın.
Herkes bildiği yoldan yürür ve kazanır yada kaybeder.
bol kazançlar.

Furkan arkadaşım, biz sadece kendimizce yorumluyoruz, sen olayın içine girmişsin ve kendine bir yol tutturmuşsun ne güzel, teliften dolayı başın ağrımasını istemiyorsan başka kategorilere yönel demişiz bunda nasıl yanlışlık gördünde siz insanları yanlış yönlendiriyorsun diyebilirsin ki?
Aile gibi olan bu ortamda öneriler ve uyarıları yanlış anlamayın.
Herkes bildiği yoldan yürür ve kazanır yada kaybeder.
bol kazançlar.

Aynen kardeşim çok iyi anladım da
üstte mesajı yazmadan öncede yazdım bunu
genel olarak söylüyorum kimse üstüne alınmasın dedim

ama dediklerine yüzde yüz katılıyorum
benim sitemim sadece bunaydı
bana hep denildi ki aman kardeş telifli kategorilerle uğraşma, yani bugüne kadar bana bu empoze edildi ve yeni yeni uyandım
Kısacası anlatmak istediğim buydu

Aynen kardeşim çok iyi anladım da
üstte mesajı yazmadan öncede yazdım bunu
genel olarak söylüyorum kimse üstüne alınmasın dedim

ama dediklerine yüzde yüz katılıyorum
benim sitemim sadece bunaydı
bana hep denildi ki aman kardeş telifli kategorilerle uğraşma, yani bugüne kadar bana bu empoze edildi ve yeni yeni uyandım
Kısacası anlatmak istediğim buydu

Zaten sen en güzelini yapmışsın, herşeyi deneme yanılma yoluyla öğrenmek lazım.
Mesela webmaster forumlarında kopya içerikle başarı elde edemezsiniz, orjinal içerik yazın diyen beyefendilerle doludur ama akıllı bir adam kopya içeriklede bir yerlere gelebilir ve iyi paralarda kazanabilir. Orjinal içeriğin yeri tabiki çok ayrıdır ama kopya içerikte de ufak değişiklerle çok iyi işler yapılabilir.
Önemli olan burda zaten mantığı anlamak ve yol haritasını çizmek, gerisi çorap söküğü gibi geliyor.

Zaten sen en güzelini yapmışsın, herşeyi deneme yanılma yoluyla öğrenmek lazım.
Mesela webmaster forumlarında kopya içerikle başarı elde edemezsiniz, orjinal içerik yazın diyen beyefendilerle doludur ama akıllı bir adam kopya içeriklede bir yerlere gelebilir ve iyi paralarda kazanabilir. Orjinal içeriğin yeri tabiki çok ayrıdır ama kopya içerikte de ufak değişiklerle çok iyi işler yapılabilir.
Önemli olan burda zaten mantığı anlamak ve yol haritasını çizmek, gerisi çorap söküğü gibi geliyor.

aynen benimde anlatmak istediğim buydu, çok güzel özetlemişsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri