Bu Toplama Bilgisayar ne kadar eder?

ruhhastasi

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Toplama bilgisayarımı satmak istiyorum, fiyatları kendim de araştırıyorum ama belki güncel 2. el fiyatlarına hakim olan birileri fikir belirtir diye konu açtım. Render yapmak için almıştım. 4 tane disk o yüzden var. O kadar disk fazla şunları çıkar şu kalsın derseniz o da olur. Ama genel olarak kaç para eder ya da kaç paraya alıcı bulurum bu bilgisayara.

i7 4790k 4.0 ghz işlemci

Asus z87-ws Anakart

NVIDIA GeForce GTX 750 Ti 2gb

ViewSonic VA2246 SERIES [Monitor] 21.5 inç

G skill ripsaw 4X8 32 gb 1866 Ram

120 gb sandisk

240 gb sandisk ultra II

1 Tb WD 7200 rpm disk

1 Tb wd 7200 rpm disk

Asus 24x DVD Writer

Bir de güzel bir kasa fatura olmadığı için kasanın modelini tam bilemiyorum.

Birileri vardır mutlaka 2. el piyasısına hakim. Bir fikir verirseniz çok mutlu olurum. Sıfırı 5700-6000 arası.

Bu durumda 4000 e alıcı çıkar mı sizce?

hocam 4. nesil i7 işlemci için 4000 çok fazla

hocam 4. nesil i7 işlemci için 4000 çok fazla

evet de sıfırı şu Intel Core i7 4790K 4GHz 8MB Cache LGA 1150 İşlemci Fiyatı

1678 lira (gerçi başka yerlerde 1530 lira falan da var)

4 tane de şundan var G.Skill RipjawsX 8GB 1866MHz DDR3 Ram (F3-14900CL10S-8GBXL) Fiyatı

297 lira

1 tane bundan var
Kingston SSDNow V300 240GB 450MB-450MB/s 2,5” Sata 3 SSD - Fiyatı 391 lira

1 tane de şundan var

Transcend TS120GSSD220S 120GB 550GB-450GB/S 2.5" SATA3 TLC Fiyatı 299 lira

Yani ilk defa satıyorum bu tarz bir ürün, ne kadar kaybı oluyor bilmiyorum. yüzde 30 mu 40 mı? Bilmediğim için olurunu merak ediyorum.

Ne kadara gider sizce bu pc? ayrıca mönitörlü fiyat bu.

Bence ramleri 8gb x 2 adet olarak aldıktan sonra yetersiz olursa üstünü tamamla. Ayrıca i7 iyi güzel ama i5 ten çok farkeder mi bilmiyorum. Sadece işlemciyi i5 skylake almak bile fiyatı 600-700 lira düşürür.

Hocam şu 4.nesil 5.nesil 6.nesil ayaklarını lütfen bırakın . Parçaların kalitesi günümüzde performans testlerinde aldıkları sıralamalarla eşleştirin. Mesela Çok övülen i7 skylake işlemcisi ile karşılaştırması. Fark ortada.

Parça alıp satarken performansı ne kadar kullandığı gibi etkenlere bakın fiyat düşürmek için . "Yoğğğğ ama hocam bu törtüncü nesil, Bu fiyata olmaz." Demeyin. ARaştırın lütfen.

http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i7-6700HQ-vs-Intel-Core-i7-4790K/m34954vs2384

Hocam 2.el satışlarında değer kayıbları yüzde 30-40 arası olur dediğiniz gibi. Ancak çok yıpranmış ürünlerde bu rakam yüzde 50 gibi rakama çıkar.
tek sıkıntı sistemin ekran kartı tatmin edici düzeyde değil. en az 770 beklerdim ben bu sisteme. İşlemci baya iyi ancak dediğimiz gibi ekran kartı toplu satılmasına engel olabilir.
Tek tek satma ihtimalini göz önünde bulundurabilirsiniz.

Son düzenleme:
fiyat belirledikten sonra pm atarsanız sevinirim..

Hocam şu 4.nesil 5.nesil 6.nesil ayaklarını lütfen bırakın . Parçaların kalitesi günümüzde performans testlerinde aldıkları sıralamalarla eşleştirin. Mesela Çok övülen i7 skylake işlemcisi ile karşılaştırması. Fark ortada.

Parça alıp satarken performansı ne kadar kullandığı gibi etkenlere bakın fiyat düşürmek için . "Yoğğğğ ama hocam bu törtüncü nesil, Bu fiyata olmaz." Demeyin. ARaştırın lütfen.

http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i7-6700HQ-vs-Intel-Core-i7-4790K/m34954vs2384

Hocam 2.el satışlarında değer kayıbları yüzde 30-40 arası olur dediğiniz gibi. Ancak çok yıpranmış ürünlerde bu rakam yüzde 50 gibi rakama çıkar.
tek sıkıntı sistemin ekran kartı tatmin edici düzeyde değil. en az 770 beklerdim ben bu sisteme. İşlemci baya iyi ancak dediğimiz gibi ekran kartı toplu satılmasına engel olabilir.
Tek tek satma ihtimalini göz önünde bulundurabilirsiniz.

Ben bu bilgisayarı premier ve after effects için topladığımdan ekran kartını çok yüksek bir şey almamıştım. O yüzden ram yüksek fakat dediğiniz gibi ekran kartı yüzünden oyun oynamak isteyenler uzak durabilir. Zaten şu an hala kullanıyorum, tek tek satamam, parçaları takıp çıkarmayı bilmiyorum falan. Normal biri illaki ister. Tek olay şu, sahibindene bakınca çok karışık bir fiyatlandırma var, kimisi çok yüksek tutmuş, kimisi çok düşük tutmuş hiç gerçekçi değil o kadar düşük tutması. Soğutucu falan da var içinde, güç kaynağını da iyi almıştım. Daha 1tb wd black harddiskte var.

fiyat belirledikten sonra pm atarsanız sevinirim..

tamamdır ben sahibinden ilanını açınca size pm atarım. hem fotoğraflarını görürsünüz hem de daha detaylı içindekileri araştırabilirsiniz.

Ben bu bilgisayarı premier ve after effects için topladığımdan ekran kartını çok yüksek bir şey almamıştım. O yüzden ram yüksek fakat dediğiniz gibi ekran kartı yüzünden oyun oynamak isteyenler uzak durabilir. Zaten şu an hala kullanıyorum, tek tek satamam, parçaları takıp çıkarmayı bilmiyorum falan. Normal biri illaki ister. Tek olay şu, sahibindene bakınca çok karışık bir fiyatlandırma var, kimisi çok yüksek tutmuş, kimisi çok düşük tutmuş hiç gerçekçi değil o kadar düşük tutması. Soğutucu falan da var içinde, güç kaynağını da iyi almıştım. Daha 1tb wd black harddiskte var.

tamamdır ben sahibinden ilanını açınca size pm atarım. hem fotoğraflarını görürsünüz hem de daha detaylı içindekileri araştırabilirsiniz.

Hocam Fiyatlar konusunda stabilite yok tabiki. 2 .el sonuçta bunlar. Ama şöyle de bir şey var basit parçalar değil. İsterseniz skype ekleyin detaylıca konuşak. Nasıl bir fiyatlandırma yapılır. Anlatabilirin. Skype adresini pm atıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri