Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
15 bin çok paramida gözüne batti hayirdir bu ne bencil bir düşünce aynen dogru yattigin yerden aliyorsun sende sabah 7 de kalkip işe aksam 6da eve gelip gece saat 2,3lere kadar internetten para kazansaydin sonra 7 de kalkip işe gitseydin benim gibi ama dogru sen sadece evde yatarak para kazanmayi sectinHerkes memura, işçiye, emekliye zamları yapıyor.Bubların hakları hep konuşuluyor.Biz internetten para kazananlar resmen üvey evladız.Kimsenin umrunda bile değiliz.Şuanda devletteki işçiler 15000 tl maaş alacak.Bizim bu kadar para kazanmamız için bile bağkur, %15 kesinti derken en az 21.000 tl kazanmamız gerekiyor.Hiçbir sosyal hakkımizda yok, tazminatta yok ama hep üstüne gelinen çok para kazanıyor gözüken kesimde biziz
---------- Spam Engelliyici 17:42 ---------- Önceki Mesaj 17:40 ----------
Yemek paramızda bizden.İşsizlik maaşımızda yok.Ama biz yattığımız yerden para alıyoruzya bunlara ne gerek var
15 bin çok paramida gözüne batti hayirdir bu ne bencil bir düşünce aynen dogru yattigin yerden aliyorsun sende sabah 7 de kalkip işe aksam 6da eve gelip gece saat 2,3lere kadar internetten para kazansaydin sonra 7 de kalkip işe gitseydin benim gibi ama dogru sen sadece evde yatarak para kazanmayi sectin
SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet o konida haklisin fenomenlerden almak icin onlarin yaninda bizide yaktilarUsta yanlış anladın herhalde.Ben orada herkese zamlar yapılırken bizim internetten para kazanların çöpe atıldığından bahsettim.Memur dedim emekli dedim İşci dedim dikkat edersen.Temmuzda herkese yüklü zam glecek size erken geldi demek istedim.Ama bir kişide internetten para kazananların suraya kadar kazanıyorsa vergi almayacagız yada bağkur indirimi yapacağız demiyor mesela
Polemiğe gerek yok silinsin
Evet o konida haklisin fenomenlerden almak icin onlarin yaninda bizide yaktilar
Sanırım ortalama bir freelancer yada youtube içerik üreticisinin gelirinin asgari ücretin bile altında kalması buradaki olay değil mi? Bunun sebebi doların olduğu yerde sayması yada saydırılması
Bir kaç sene önce yaptığı aynı iş asgari maaşın kat kat fazlasıyken, şimdi aynı işi yapıp asgari ücretin bile altında kalan çok kişi var. Sanırım bende bunlardan biriyim. Durum böyle olunca yaşam kalitesi, alım gücü düşüyor tabii ki de.
Bunun sanırım tek açıklaması doların 2-3 kat fırlama ihtimalinin olması mı?
15 bin çok paramida gözüne batti hayirdir bu ne bencil bir düşünce aynen dogru yattigin yerden aliyorsun sende sabah 7 de kalkip işe aksam 6da eve gelip gece saat 2,3lere kadar internetten para kazansaydin sonra 7 de kalkip işe gitseydin benim gibi ama dogru sen sadece evde yatarak para kazanmayi sectin
Herhalde yazilani okuyup anlamayida enayilik saniyorsun sen adamin dedigin noktayi yanliş demedim 15 bin tlyi cok goruyor gibi dusundugum icin yazdim polemik icin saldirmaya calisma dostumDostum niye ilk olarak adama saldırmışsın ki, adam gayet doğru bir konuya değinmiş.
Sabah 7de kalkıp akşam 6da kalkmak senin tercihin.
Eğer insanları bütün gün 2,80 yatarak para kazandığını düşünüyorsan, sen neden sabah 7de kalkıp akşam 6 da geliyorsun, bu enayilik değil mi?
Neyse yatarak para kazanılıyormuş 3-5 saat daha yatayım da dolarlar gelsin, görüşmek üzere.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.