Asıl benim eleştirimden sana ne ?
Burası birilerini eleştirme forumu değil.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Burası birilerini eleştirme forumu değil.
saçmalıyorsun kardeşim bunda ne var?
Abi bu ne ya kızlar sorunsuz şekilde fotoğraf çektiriyor lanet olası batı özentiliği.Saçmaladığım kısmı öğrenebilir miyim ?
Abi bu ne ya kızlar sorunsuz şekilde fotoğraf çektiriyor lanet olası batı özentiliği.
yani burda neyi kastetmek istediğini anlamadım kardeşim lütfen biraz çağdaş yaklaşalım
Burası Alsancak mı?
Bana sadece şunu söyle sana saygı duyayım .
Bu oğlan yarın öbürgün senin bacına,sevgiline ya da karına böyle bir teklifte bulunsa ve sarılıp fotoğraf çektirse senin için sorun oluşturmaz doğru mu ?
ya arkadaşım nekadar geride kalmışsın acıdım şuan sana.Herkes senin gibi düşünse ozaman kimse evlenmiycek.Evlenecek kız nerden bulucan?
Bana sadece şunu söyle sana saygı duyayım .
Bu oğlan yarın öbürgün senin bacına,sevgiline ya da karına böyle bir teklifte bulunsa ve sarılıp fotoğraf çektirse senin için sorun oluşturmaz doğru mu ?
gardaşım bunun senin dediklerinle hiçbir alakası yok çocuğun hiçbir art niyeti yok sadece 1 fotoğraf çekinmek istiyor yani ozaman biz hiç özgün yapmayak geberek
Benim sorumun cevabı bu değil.
Kardeşim sonuçta adam kızları yemeyecek , 1-2 saniyelik bir fotoğraf çekimi yapacak.
Yani oradaki kızlar yerine sizin sevgiliniz olsa bir sorun yok ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.