''Bu video için bir reklam oluştur''youtube ne yapmaya calsııyor.

• Kullanıcı alicoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

alicoo

Kayıtlı Üye
arkadaslar yotube kapitalist rejimine devam ediyor.kazandığımız parayı ''Bu video için bir reklam oluştur'' seceneği ile kendisine tekrar vermemizi amaclamıs.kanalımın yüzde 40 na reklam verme seceneği koymus. suna dikkat edilmesi gerekir. bence. özgün olmayan videoları rreklam olarak verirsek sahibinden telif yemek için davetiye cıkarmıs oluyoruz...kullanan arkadaslar varsa ne kadar verim almıslar merak ediyorum.

sen ünlü bir markamısın youtubeun başından beri var o bi para karşılığı videonu izletiyorsun bi nevi reklam yani

yok değilim finans videolarına ve haber videolarına gelmiş.yüklediğim videoları youtbedeb kanalı olmayan sitelerden aldım.reklam vermek iştesem bir skıntı cıkar mı? sonucta videolar özgün video değil

yok değilim finans videolarına ve haber videolarına gelmiş.yüklediğim videoları youtbedeb kanalı olmayan sitelerden aldım.reklam vermek iştesem bir skıntı cıkar mı? sonucta videolar özgün video değil

niye reklam veriyorsun reklama ihtiyacınmı var para vericeksin karşılığında sana izleme getiricekler o yani

izlenim artınca kazanlarında artacağını düşünüyorum

peki arkadaşlar adsensedeki paralarımzla bu reklamları alabiliyormuyuz ?

Bu reklamların parası Adsense kazançlarımdan kesilebilir mi ? Yoksa normal şekilde ödeme mi yapıyoruz ?

peki arkadaşlar adsensedeki paralarımzla bu reklamları alabiliyormuyuz ?

adwords hesabındaki paralarla yapıyosun

---------- Mesaj saat 13:46:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:45:54 civarında gönderildi. ----------

Bu reklamların parası Adsense kazançlarımdan kesilebilir mi ? Yoksa normal şekilde ödeme mi yapıyoruz ?

adwords ile ona da havale ile para atılıyor

kapitalist ne demek?
bize böyle bir imkan sunmuş site. bunca insan ekmek yiyor. sizin yaptığınıza yediği kaba pislemek denir afedersinizde.

arkadaşlar ben adwords kullanıyorum gunde 1 tl ortalama 60 kişi videonuzu izliyor 60 kişiden tıklayan oluyormu olmuyormu bılemem ama adwords kullanmanız eger spam yapmıyorsanız youtube hesabınız için bir nevi kalkan oluyor adwords baglı olan hesaplar normal olan hesaplardan daha ustte tutuluyor adwordsuz youtube hesabı boş mezra gibidir bana sorarsanız :D etkisi muhtesem zaten sole dusunun arkadas sen gunde 20 tl kazanıyorsun ver 3 tl sını reklama sonucta sen reklamcısın işin bu senin bu gibi nimetlerden faydalanın gereksız diyen arkadaslar bu işte amatör dür bana göre

Özgün bir kanalınız olursa markalaşmak için atılacak önemli adımlardan biridir youtube reklamları.Onun dışında sadece kazanç arttırmak tık arttırmak için biraz gereksiz olur.

evet sadece youtube hesabı 1 den fazla hesapta baglayabılıyorsunuz ayarlar kısmından 2 ay once adwordsde param tukendı ertesı gun banladılar kanalları :) önemini orda anladım

Adwordstan bir youtube videosuna reklam versek tıklama başı maliyeti olan vede videoya maliyetten fazla getirme olasılıgı olan yuksek kelime koysak para bırakma olasılıgı olur mu, yoksa sadece macerada mı kalır?

Adwordstan bir youtube videosuna reklam versek tıklama başı maliyeti olan vede videoya maliyetten fazla getirme olasılıgı olan yuksek kelime koysak para bırakma olasılıgı olur mu, yoksa sadece macerada mı kalır?
Tabiki zaten öyle yapıyorum niche kelimeleri etikete giriyorum.Adwords'e başlarken 100 tl hediye kuponun oluyor para sorunun pek olmuyor başta Adwords'ün bir Özelliğide senin reklamlarına tıklanmasını sağlayacak özel bir sistemi olması.Macera da kalmaz etkisi iyi.

Tabiki zaten öyle yapıyorum niche kelimeleri etikete giriyorum.Adwords'e başlarken 100 tl hediye kuponun oluyor para sorunun pek olmuyor başta Adwords'ün bir Özelliğide senin reklamlarına tıklanmasını sağlayacak özel bir sistemi olması.

sagolasın cevap için, benim aklımda bir fikir vardı inşallah ay sonu deneyeceğim adwordsu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri