Bu Video Nasıl Topluluk İhtarı Alır

• Kullanıcı gyigit71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

gyigit71

Kayıtlı Üye
Kanallarımdan birinde yüklü bu video yüzünden topluluk ihtarı aldım ve tüm kanallarım fesh edildi.Videoda ne +18 ne kavga ne döğüş veya küfür hiçbir şey yok. Aynı videodan şu an youtube' da birkaç tane daha var.Bu duruma anlam verebilen ya da benzer durumu yaşayan varmı?

Edit: Video kaldırıldı.

Seni çekemeyen biri senin vidyona topluluk yedirip kanalını kapattığı zaman daha çok kazanacağını fikrine kapılmış ve Flag yapmış vidyonu. Alış böyle şeylere, boşuna oksijen alıp veren çok var, çoğalmaya da devam ediyo

topluluk ihtarı nedir youtube daki üyelerin şikayet etmesidir bu video şikayet edilecek videolardan da değil muhtemelen biri senin kanalın videoları kopyalamış ve senin kanala tüm kanallarıyla spam bildirimi yapıp topluluktan kapattırmış youtube bunun önünü açtı daha önce konu açıp söylemiştim tek topluluktan kanal kapatılıyor bu büyük bir hata youtube adına kapatılan kanalın parası alınıyor para kazanmalarda gitmiyor sende nasıl olduda tüm kanalların feshedildi anlamadım

Seni çekemeyen biri senin vidyona topluluk yedirip kanalını kapattığı zaman daha çok kazanacağını fikrine kapılmış ve Flag yapmış vidyonu. Alış böyle şeylere, boşuna oksijen alıp veren çok var, çoğalmaya da devam ediyo

İşin kötü tarafı itiraz da edemiyorum :mad:

Ustteki kanali takip edenler videonun kopyalandigini gorup sikayet etmiste olabilirler.

topluluk ihtarı nedir youtube daki üyelerin şikayet etmesidir bu video şikayet edilecek videolardan da değil muhtemelen biri senin kanalın videoları kopyalamış ve senin kanala tüm kanallarıyla spam bildirimi yapıp topluluktan kapattırmış youtube bunun önünü açtı daha önce konu açıp söylemiştim tek topluluktan kanal kapatılıyor bu büyük bir hata youtube adına kapatılan kanalın parası alınıyor para kazanmalarda gitmiyor sende nasıl olduda tüm kanalların feshedildi anlamadım

Tüm kanalların feshedilmesi ayrı bir garabet ama daha ilginç olanı elimdeki 3 adsenseden hiçbirine bağlı olmayan ve Türkçe, yarı özgün çalıştığım kanal da fesh edilmiş.Yarı özgünden kastım da bulduğum resimlerle video yapıyordum.Ruhi Çenet videoları gibi yani.

Bana sorarsan vidyo linkinide kaldır, o kanalı şu an kafadan 5 6 kişi birebir kopyalıyo senin kanalına da dislike - Flag hatta belki sahte telif yolda.

Benim kaç kere başıma geldi sahte topluluk ihtarından kanal kapatma,artık sövmeye bıktım bu böceklere.Youtube da sağolsun anca kanal kapatmayı biliyor,vermiş karaktersizlerin eline flag yetkisini ne bir inceleme ne başka birşey.

Benim kaç kere başıma geldi sahte topluluk ihtarından kanal kapatma,artık sövmeye bıktım bu böceklere.Youtube da sağolsun anca kanal kapatmayı biliyor,vermiş karaktersizlerin eline flag yetkisini ne bir inceleme ne başka birşey.

Valla aynen öyle.Youtube da kötü niyetli olanların hükmü geçiyor.

eskiden 2 topluluk yedimi 2 hafta kanal ayarlarına felan giremiyordun sonra kanal kapanıyordu şimdi tek topluluk yedinmi kanal hepten gidiyor ona sinir oluyorum

eskiden 2 topluluk yedimi 2 hafta kanal ayarlarına felan giremiyordun sonra kanal kapanıyordu şimdi tek topluluk yedinmi kanal hepten gidiyor ona sinir oluyorum

anlhcylmz bu arkadaşın kanalı 2 hafta sonra açılmış.Buradaki konuda bahsetmiş.İnşaallah bizim de açılır diyecem ama......

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri