Bu videodan para kazanıyor ve geliri telif hakkı sahibi ile paylaşıyorsunuz

• Kullanıcı vrgngns
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

vrgngns

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.keyborsa.com
Arkadaşlar bugün bir çizgi filmin 20 bölümünü attım ve 2 videoda bu uyarı çıktı:

EYZWQn.jpg

Önce eşleşen üçüncü taraf uyarısı verdi, sonrasında para kazanmayı aktifleştirmeyi denedim ve sorunsuz aktifleştirdi. Videoda halen eşleşen üçüncü taraf uyarısı vermesine rağmen para kazanma açıldı ve "Bu videodan para kazanıyor ve geliri telif hakkı sahibi ile paylaşıyorsunuz" ibaresi göründü.

1yXa4A.jpg

Böyle bir şeyi ilk defa görüyorum. Sonradan sorun olur mu acaba?

Son düzenleme:
"Davacı Tarafından para kazanılıyor" bu zaten vardı.Eşleşenli içeriğin sahibine gidiyor kazandıgın para.

bende ilk defa görüyorum :) takibe al bakalım hocam videolar kazandırmaya devam edecekmi..Telif gelmediği sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.

"Davacı Tarafından para kazanılıyor" bu zaten vardı.Eşleşenli içeriğin sahibine gidiyor kazandıgın para.

orası öyle de üstündeki uyarıda da gelir paylaşılıyor yazıyor, para kazanmayı aktifleştirirken sordu, gelir paylaşılacaktır onaylıyor musunuz diye. onay verince bu şekilde oldu. normalde eşleşen verince para kazanma simgesi gidiyor.

15 haziran güncellemesinden sonra yüklenen eşleşenlere böylemi geliyor acaba

eşleşeni yollayanın istediği olur.adam aç gözlü değilmiş ve hak sahibi olduğu ürünün kazancını paylaşmayı tercih etmiş.önceden de vardı ama eşleşen yollayanlar çok paylaşma taraftarı olmadıgından pek rastlanmıyor

banada verdi boyle sorunlar baktim karsi taraf kazaniyor diyor direk siliyorum videoyu

banada baya eşleşen geliyor ancak 1 tanesinde kazancı paylaşan gördüm :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri