bu videolar kanalımda sıkıntı yaratır mı?

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar.Kanalıma geçenlerde bi programın part halinde kesitlerini attım.Bazılarında para kazanılıyor ancak bazılarında ünlem işareti var.Aşşağıda görüldüğü gibi.Videolar kalsa sıkıntı olur mu acaba kanalıma .Daha önce böyle bir video kalmıştı yükleyeli 1 ay oldu sıkıntı yok.Video da ünlem işareti var.Bu yeni videolarımda da oldu.Böyle videolar kanalımın kapanmasına yol açar mı? teşekkürler şimdiden.
t0h23.jpg

Merhaba arkadaşlar.Kanalıma geçenlerde bi programın part halinde kesitlerini attım.Bazılarında para kazanılıyor ancak bazılarında ünlem işareti var.Aşşağıda görüldüğü gibi.Videolar kalsa sıkıntı olur mu acaba kanalıma .Daha önce böyle bir video kalmıştı yükleyeli 1 ay oldu sıkıntı yok.Video da ünlem işareti var.Bu yeni videolarımda da oldu.Böyle videolar kanalımın kapanmasına yol açar mı? teşekkürler şimdiden.
t0h23.jpg

Kendi yaşadığım bi örnek vereyim geçen günlerde 1 tane bundan 2 tane de eşleşen üçüncü taraflı videom yüzünden uyarısız kanalımın para kazanması devre dışı kaldı silince düzeldi ama bu sadece benim tecrübem belki sadece bana özel bi durumda olabilir

Sil gitsin kanalını tehlikeye atma boşu boşuna.
Ben hep diyorum eşleşenleri vede ! işareti verenleri silin gitsin.

hayır hocam dünya genelinde engellendi ibaresi hariç diğerlerinde sıkıntı olmaz

İnşallah olmaz ya.3.taraf olsa silerimde para kazanma yok diyo tamam bende kazanmak istemiyom zorla mı :D

ünlemli videonun para kazanmasını kapatsak kalsa sorun olur mu kısımlı video yükledim 3. kısım hariç hepsinde dolar yandı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri