Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bi kaç video izledim afedersinde bu saçmalıkta ne böylehemen gmaili kanalı kökten sil başka fikirler bulmanı tavsiye ederim
youtube a kafa tutuyorsun belli ki. sende bi anarşistlik sezdim aksi halde böyle video olmaz kardeşim.
edit. aslında bu yoldan devam edersen çok ciddiyim 1 sene sonra popüler bir kanal olur bu. millet artık absürd şeylere meraklı.
Anarşistlik vs. türünde birşey yok, vine türünde ve dediğin gibi absürd olan, saçmalıktan ibaret şeyler hepsi, tek merak ettiğim , komik olup olmadığı.
Bir türk'e böyle saçmalamak yakışmaz biliyorum ama, kendi çapımda denedim birşeyler.
Komik olmamış hocam ama yüzünü net bir şekilde gösterip düzgün bir konuşma aksanı ile konuşup bu tarz videolar yapabilirsin. Belliki kanalına biraz emek vermişsin ama yanlış bir tercih yapmışsın.
hocam yabancı dilin varsa ingilizce kanal aç böyle videolar orda tutuyor
görürsün izlenmeye başlasın direk dislike patlaması yaşayacak videolar 5k izlenmde falan fazla dislike alınca videoda yükselmeyecek öyle kalacak
hocam kusura bakma da spam bile yapmam bu videolarlabence başka bir şeyler yap..
yalnız 10 saniyeden kısa vidyolarda reklam açabiliyor musunuz acaba
bildiğim en az 11 saniye olması gerekiyor
Reklamın önemi yoktu, önemli olan fikriniz
Parayı düşündüğüm zaman, 1 cümle daha eklenilir yani o sorun değil o kadar![]()
vidyolara gelirsek de doğrusu pek gülemedimdeğişik fikirlere yönelmeniz ya da daha kaliteli tarzda espiriler yapmanız daha iyi olabilir bol şans
başka tür videolar dene değerli kardeşim umarım başarırsın...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.