bu videoya telif hakkı diyor yardım lütfen

• Kullanıcı ugs9305
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ugs9305

Yasaklanmış
sniejderin 4 golünü koydum aklıma bu geldi ben kendim editledim telif hakkı felen diyor ne alakası var ben 4 golü birleştirdim editledim koydum nasıl iş anlamadım hep böyle dicekse ne koyacağız biz video linki bu şuan itiraz yolladım bakalım ne olucak

https://www.youtube.com/watch?v=glv5f9ujP2E

not : telif değilmiş 3. sahış pardon yanlış başlık için yeniyim daha kusura bakmayın

Hocam futbola bulaşmayın.İsterseniz kendiniz editleyin baştan sonra kadar.Telif gelebilir.

teşekkürler battal ben ne editlemem lazım böle koysam telif 3. şahıs gelmez ben yeniyim daha çünkü bilen yardım ederse teşekkürler

kullanıcı sıradan biri nasıl cesaret ediyor buna video onunmu golü omu attı yada ne bilim telif hakkın onunmu ne biçim iş anlamadım önüne gelen telif atıyor arkadaş.

valla bende bilmiyorum bu ilk günüm daha öle deneme amaçlı 1 2 şey koydum 1 tanesi inceleniyor diyor buna telif geldi bi felen anlamadım bilen birisi yardım ederse iyi olucak galiba

Hocam yanlış bilmiyorsam bir videoya telif gelirse o video izlenemiyor. siz 3.şahıs ile telifi karıştırıyor olmayasınız?

ayrıca adsense hesbaına youtebiyide bağlayamadım genel sorun var galiba

---------- Mesaj saat 02:54:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:53:44 civarında gönderildi. ----------

Hocam yanlış bilmiyorsam bir videoya telif gelirse o video izlenemiyor. siz 3.şahıs ile telifi karıştırıyor olmayasınız?

3. şahıs evet kardeş ben konuyu yanlış yazdım pardon daha yeniyim kusura bakmayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri