Bu Vietnamlılar Ne Yapıyor ?

Bu Vietnamlılar Bizlerin Kazandığı Parayı Kazandığını Düşünmüyorum. Vietnam Para Birimi Dolar Karşısında Yok Denilecek Değersiz. Bakıyorum Adamlar Sözde Spamın Kralını Yapıyorlar. Bu Yaptıkları Spama Karşılık Aylık Gelirleri 5-10K Dolar Olduğunu Varsaydığımızda Adamlar Krallar Gibi Yaşamalılar. Kazanç Paylaşan Çoğu Facebook Profillerini İnceliyorum Sefalet İçerisindeler. Doğru Düzgün Lüks Bir Yaşama Denk Gelmedim. Buna Bir Türlü Anlam Veremiyorum...

Bu Arada Bu Fotoğraf Grupta Paylaşan Elemana Ait Değilmiş. Google Ortamından Bulup Paylaşmış...

Uzakdogudakilerin yasam stilleri bu sekilde aslinda. Ne kadar cok paralarinin oldugunu fotograflarina yada yasadiklari yerlere bakarak malesef anlayamazsin. Cok fazla parasi olup derme catma evde yipranmis kiyafetlerle yasayan insan cok.

:D Benim 2015 deki Halimi Gördüm :D 40 Android Telefonla Tıklama Kasıyordum. Çerezleri Temizle İmkan Varsa Tel Fabrika Ayarlarına Dön Telefonu Kapa Aç Reklama Tıkla :D Sonra Bunu İnternet Cafeler Üzerinden Yapmaya Başlamıştım. Günde 15 Tane Cafe Geziyordum. 6000 Tane Blogspot Sitem Vardı Her Cafeden Belli Aralıklarla 6000 Tanesinede Tıklıyordum :D Şimdi Yaşlandık Hiç Uğraşmıyorum Ne Gelirse Ona Şükrediyoruz. :cool:

:D Benim 2015 deki Halimi Gördüm :D 40 Android Telefonla Tıklama Kasıyordum. Çerezleri Temizle İmkan Varsa Tel Fabrika Ayarlarına Dön Telefonu Kapa Aç Reklama Tıkla :D Sonra Bunu İnternet Cafeler Üzerinden Yapmaya Başlamıştım. Günde 15 Tane Cafe Geziyordum. 6000 Tane Blogspot Sitem Vardı Her Cafeden Belli Aralıklarla 6000 Tanesinede Tıklıyordum :D Şimdi Yaşlandık Hiç Uğraşmıyorum Ne Gelirse Ona Şükrediyoruz. :cool:

anlamıyor mu google o sekilde kendiniz tıklayınca =? nekdr kazanıyordunuz 6000 blog reklamlara tıkllayarak

anlamıyor mu google o sekilde kendiniz tıklayınca =? nekdr kazanıyordunuz 6000 blog reklamlara tıkllayarak

2015 de anlamıyordu sonuçta hepsi farklı siteler ve farkı ip adreslerinden tıklanıyor. tbm ortalama 0,20 - 0,35 kuruş arası değişiyordu. uzun bir süre ödeme aldım bu şekilde 8 ay gibi sonra youtube spam işine girince bıraktım. Ama youtube da tam kaymağını yerken 2015 eylülde bizi kafa üstü yere çaktı acımasız youtube :D

belliki adamlar bir videoyu yt'nin gözünde değerli kılıyor sonra izlenimler geliyor

videoları trenlere sokmaya çalışıyorlar başka bir espirisi yok

Trende girmeyi bilen arkadaşlar zaten buna gülecektir.10 telefonla sürekli ip değiştirip full izletirsen saatte ve günde kaç izlenim alabilirsiniz.Bunun youtube ile alakası varsa, bir ihtimal canlı yayın yapıyor ya da canlı yayına hit kasıyor.Canlı yayını telden yapıyorlar genelde, başka bir ihtimal gözükmüyor.Başkalarını gözünüzde büyütmeyin bence.

Bunlar kullandığı birçok yöntemi zaten hintlilerden alır.

işi büyütmüşler :D

16105854_876897672450760_7496030447211410528_n.jpg

yaptıkları açıklayayım RTB yöntemiyle büyük markalardan online video reklam alıyorlar görünce tıklıyorlar tek reklama 10 dolar üstü alıyorlar çektikleri trafik ile önerilenlerden gelen izlenme işin ufak parçası

adamlar reklam ve pazarlama alanında master yapmış :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri