Bu yolla para kazanabilirmiyim?

azenec

Kayıtlı Üye
Bu yolla bilet paramı çıkartabilirmiyim?

Arkadaşlar ben azerbaycanda oturuyorum. ailem istanbulda yaşadığı için sürekli türkiyeye geliyorum. Şimdi ben burada gümrük vb vergisi vermeden her adeti 1000$ a kadar istediğim herşeyi aliexpress gearbest banggood vb siteden telefon vs herşey satın alabiliyorum. Acaba her gelişimde 300-800$ lık 2-3 adet telefon satın alıp bunu üzerimde götürerek türkiyede satılan telefonun vergisiz fiyatına satabilirmiyim? yani mümkünmü böyle bişey yoksa yasak mı? :confused: en azindan bilet paramı çıkartmak için. :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben azerbaycanda oturuyorum. ailem istanbulda yaşadığı için sürekli türkiyeye geliyorum. Şimdi ben burada gümrük vb vergisi vermeden her adeti 1000$ a kadar istediğim herşeyi aliexpress gearbest banggood vb siteden telefon vs herşey satın alabiliyorum. Acaba her gelişimde 300-800$ lık 2-3 adet telefon satın alıp bunu üzerimde götürerek türkiyede satılan telefonun vergisiz fiyatına satabilirmiyim? yani mümkünmü böyle bişey yoksa yasak mı? :confused: en azindan bilet paramı çıkartmak için. :D

Yapabilirsin, ama yasak :D

yasak bi ticaret şekli yakaladılarmı öperler :D
Sahi Tr de yasak olmayan bişey varmı

sana tavsiyem araba parçaları sizin ülkede daha ucuz oradan al tr de anlaşmalı birisi ile sat.

yasak bi ticaret şekli yakaladılarmı öperler :D
Sahi Tr de yasak olmayan bişey varmı

valla hocam bunun ticaretini yapabilirsem zengin olurum :D. şimdi baktım örneğin iphone x türkiyede 6099 TL. ben Camex - Your Partner In The Skies gibi kargo sitelerle resmi sitesinden 999$ a alıp kendi ülkeme 2 haftaya gerirtebiliyorum. 1000$ a kadar herşey azerbaycana vergisiz giriyor. sadece 8.96$ kargo ücreti var. buda 1008$ eder. güncel kurla 3820 tl eder. bu telefonu üzerimde taşıyıp sanki kendim kullanımım için ucakta yanıma alıp getirirsem ki kimse bişey diyemez. üzerine 680 tl koyup bunu trda minimum 4500 tl ye satabilirsem ohh mis :D

Son düzenleme:
valla hocam bunun ticaretini yapabilirsem zengin olurum :D. şimdi baktım örneğin iphone x türkiyede 6099 TL. ben Camex - Your Partner In The Skies gibi kargo sitelerle resmi sitesinden 999$ a alıp kendi ülkeme 2 haftaya gerirtebiliyorum. 1000$ a kadar herşey azerbaycana vergisiz giriyor. sadece 8.96$ kargo ücreti var. buda 1008$ eder. güncel kurla 3820 tl eder. bu telefonu üzerimde taşıyıp sanki kendim kullanımım için ucakta yanıma alıp getirirsem ki kimse bişey diyemez. üzerine 680 tl koyup bunu trda minimum 4500 tl ye satabilirsem ohh mis :D

hocam ben mi yanlış okuyorum yoksa bizde 30 euro olan limit Azerbeycan'da 1000 dolar mı :confused:

Arkadaş iyi güzel ülkeyizde bu vergi olayı olmasa bu devlet ayakta duramaz milleti böyle yolarak yollarını buluyorlar yazık bee.!!

evet hocam 1000$ a kadar vergi kdv otv hiçbirşey ödemiyorsun aldığın gibi kapına geliyor. :D bundan yararlanmak istedim. :D

Anladım hocam güzel valla sevindim sizin adınıza. Öncelikle şu konuma bakabilirsiniz.

eğer amazon.de üzerinden Azerbaycan'a 50 euro üstü ücretsiz kargo gibi bi olay varsa Türkiye'ye olduğu gibi %60-70 lik sıcak fırsatları yakalayarak teknolojik, ev ve sosyal yaşamda talep olan ürünleri onları gidiş gelişlerinde yanında sokarak çok rahat satarsın diye düşünüyorum.

gözüne kestirdiğin şeyleri sahibinden.com üzerinden kontrol et derim. Onun harici dediğin en çok talep olan şey ülkede cep telefonları kutulu hediye şeklinde yanında bizim ülkemize soka biliyorsan rahatlıkla satarsın.

bunu illa iphone x de yapmana gerek yok daha 7-7s hatta 5s e bile talep var hala ülkede =)

İstanbulda ekran işi yaparsan süper para kazanırsın. Telefon ekranı satan çok iyi para kazanıyor.

Anladım hocam güzel valla sevindim sizin adınıza. Öncelikle şu konuma bakabilirsiniz.

eğer amazon.de üzerinden Azerbaycan'a 50 euro üstü ücretsiz kargo gibi bi olay varsa Türkiye'ye olduğu gibi %60-70 lik sıcak fırsatları yakalayarak teknolojik, ev ve sosyal yaşamda talep olan ürünleri onları gidiş gelişlerinde yanında sokarak çok rahat satarsın diye düşünüyorum.

gözüne kestirdiğin şeyleri sahibinden.com üzerinden kontrol et derim. Onun harici dediğin en çok talep olan şey ülkede cep telefonları kutulu hediye şeklinde yanında bizim ülkemize soka biliyorsan rahatlıkla satarsın.

bunu illa iphone x de yapmana gerek yok daha 7-7s hatta 5s e bile talep var hala ülkede =)

Hocam bura için 7-9 euro kargo ücreti istiyor. :( ücretsiz kargo ülkeler bunlar:

8NYaWn.png

Tek güzel yani buradan aldığım herhangi birşeyi türkiyeye vergisiz sokabileceğim. kargo ücretine rağmen hala sahibinden, n11, hepsiburada çok çok üstünde. yorum yapan herkese teşekkürler :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri