Bu yumurtaları ne yapabilirim ?

hangi şehirdesin hocam eskişehirdeysen eğer gelmezse benim güvercinlerim var onların altına koyarız sorun olmaz gerçi 4-5 saat çok zaman bozulmamıştır umarım hava sıcaktı bugün yarına kadar gelmezse kesin bozulur, kumrular çok sadıktır gelicektir diye düşünüyorum bende.

izmirdeyim hocam. gölgede ve serinde suan... kac saat daha dayanır bilmiyorum. bnm amatörce yapabilecegim bi kulucka sistemi var mı. internette baktım ama cok karısık seyler anlatılmıs...

[MENTION=14045]wildwood[/MENTION] hocam cama çok çarpan gördüm bişey olmuyo merak etmeyin :)

bende özgün için oyuncak çıkan yumurta aldı da elinde kaldı sandım tamamen yt'ye odaklanmışız. :)

kuş satan bir yerer git yardım iste
gördüğüm kadarıyla kuş kumru çok güzeldirler..
İnşAllah sıkıntı çıkmadan geri döner anneleri

Hocam benim bildiğim yumurtalara çok temas etmeyin. Ederseniz yumurtaları istemeyebilir. Kırlangıçta öyle oluyordu sanırım, kumru için tam bilmiyorum ama eller iseniz kokusundan mı ne yabancı yapıyor istemiyor diye biliyorum. Emin değilim. Küçüklükten öyle hatırlıyorum hocam.

Kimse bana danışmamış alla alla ayiptir yav :) cama çarpan bi daha gelmez doğal olarka diğeride oturmayı bırakır. yumurtaları atman lazım 2 gun gelmezse hiç olmazsa yeni yumurta için tekrar aynı yuvayı duşunebilir. Yumurtalar sende çıksa bile besliyemezsin hiçbir şey ana kucağı gibi olamaz hele birde yabani hayvan yavrusuysa

Kuş yuvaya dönmüş :) yine ürküttüm kactı ama en azından yaşıyo olması güzel. Çok sevindim. inşallah hayırlı evlatları olur :D

Kuş yuvaya dönmüş :) yine ürküttüm kactı ama en azından yaşıyo olması güzel. Çok sevindim. inşallah hayırlı evlatları olur :D

Hocam kuş artık iyice tırsmıştır tamam yaklaşma kuşa da rahat etsin :D Gizli bölme yap cama gizlice bak olmadı :D:D

Geri gelmesi güzel olmuş ancak yuvaya ve yumurtalara dokunmayın eskiler insan teması olduğunda kuşların yumurtaları terk ettiğini söylerlerdi hep

Kimse bana danışmamış alla alla ayiptir yav :) cama çarpan bi daha gelmez doğal olarka diğeride oturmayı bırakır. yumurtaları atman lazım 2 gun gelmezse hiç olmazsa yeni yumurta için tekrar aynı yuvayı duşunebilir. Yumurtalar sende çıksa bile besliyemezsin hiçbir şey ana kucağı gibi olamaz hele birde yabani hayvan yavrusuysa

cama çarpan kuş niye dönmüyomuş hocam anlamadım ? :D
Benim çok cama duvara çarpan kuşlarım oldu biraz sersemler max bikaç gün dinlenir sonra devam eder

Hocam yumurtaları sakın ellemeyin rahatsızda etmeyin kuşu yumurta döneminde stresli olup yumurtaları kırabilirler.

yürü git dışarda gez,dolaş.olmazsa evi taşı da hayvan az rahat etsin.ürkütüp duruyorsun :D

Hocam sende rahat bırak artık kumruyu :) Gördüğüm kadarıyla fotoda kumru bu, kumrular kutsaldır hocam diye biliyorum.

Aslında yavruların yumurtadan çıkmasını videoya alıp özgün video yapabilirsin hocam :)

Resimdeki kuş üveyyik yumutalara hiç karışmayın. Geri gelip yatarlar üstüne ama gelmessede zaten sizin yapacagınız hiç bişey yok. Yumurtalar resimde gördüğüm kadarıyla daha yeni. Belki daha kanlanmamıştır bile.

yürü git dışarda gez,dolaş.olmazsa evi taşı da hayvan az rahat etsin.ürkütüp duruyorsun :D

Hocam sende rahat bırak artık kumruyu :) Gördüğüm kadarıyla fotoda kumru bu, kumrular kutsaldır hocam diye biliyorum.

Aslında yavruların yumurtadan çıkmasını videoya alıp özgün video yapabilirsin hocam :)

Hocam ''kumru ne yapmıs acaba'' die cıkmıyorum balkona :D , balkondaki elbise dolabımın üstüne yuva yapmıs. adı balkon ama aslında oda olarak kullanıyorum. Kumrunun hiç mi suçu yok :D.

cama çarpan kuş niye dönmüyomuş hocam anlamadım ? :D
Benim çok cama duvara çarpan kuşlarım oldu biraz sersemler max bikaç gün dinlenir sonra devam eder

Evcil kuş söylüyosan Evcil kuş tabi bırakmaz ama yabani kuşlar geri dönmüyor en azından bende 3*4 defa öyle oldu şahit oldum yani .. bazi yabani kuşlar kovsanda geri geliyor ama çoğu dönmek bilmiyor .. ve normal kuş diyorsan bende normal kuş 180 tane var .. normalden kastım evcil :)

www.facebook.com/kanatpostalar " bu sayfada ki kusların yüzde 90 benim "

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri