Bu zamana kadar dizi çalıştım ise yaramadı

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sontorun

Yasaklanmış
Arkadaslar bu zamana kadar dizi çalıştım fragman çalıştım buda bana kazanç çok az sağlıyor 4 gün önce kolları sıvadım çizgi filme kanallar buldum taradim ettim saglamindan 20 tane renderli video çektim koydum aradan 4 gün geçti toplam izlenme 13 bence ben bisileri yanlış yapıyorum bide tahmini olarak soyleseniz 200 izlemeye kaç $ kazandırır ortalama

böyle küçük sayıların hesabını yaptığınız sürece kazanamazsınız

böyle küçük sayıların hesabını yaptığınız sürece kazanamazsınız

Küçük sayı hesabı olarak bakmayın ortalama 200 sordum siz 1 $ derseniz ben 1000 izlemeye 5 $ kazanacagimi bilirim ortalama olarak izlenme gelmiyor sikiti ondan

Çizgi film değilde başka içeriklerde 400 izlenmeye 50$ dolar verdiğini bilirim.

Küçük sayı hesabı olarak bakmayın ortalama 200 sordum siz 1 $ derseniz ben 1000 izlemeye 5 $ kazanacagimi bilirim ortalama olarak izlenme gelmiyor sikiti ondan

tez canlılık iyi değildir sabırla çalışmaya araştırmaya devam edin. kazanacağınız miktar kategoriye göre değişir sabit bir miktardan hiç bir zaman bahsedemeyiz.

Bunun standartı olsaydı o zaman kelimelerin değeri reklamların değeri hep aynı olurdu. Ülkeye göre farklılık göstermez herks Türkçe çalışırdı. Nasılsa kazanç standart.

Bunun standartı olsaydı o zaman kelimelerin değeri reklamların değeri hep aynı olurdu. Ülkeye göre farklılık göstermez herks Türkçe çalışırdı. Nasılsa kazanç standart.

Ben standart olduğunu söylemedim ortalama dedim bi fikir yani

Daha cok ekmek yemen lazim.... Foruma uye olali daha bir ay olmamis

şöyle bir bak farklı şeyler dene deneye deneye farklı kategorilerden neler çıkar diye incele,öyle attım hemen izlencek diye bir kaide de yok bazen hiç ummadığın kanal ne ekmekler getirir sana bence bir az daha araştır 200 izlenmelerle uğraşma,bazen şans bazen teknik işi kazanmak sen kanalına videonu yükle etiketini gir günü birlik kanal olmicaksa kapağını profil resmini gir ince ayarlarını yap yoluna devam et derim ben

Mesele içerik değil. Ne çalışırsan çalış belli bir kesime hitap etsin ve fazla kullanıcı tarafından yüklenmesin kafi. Atıyorum (A) konusu ve içinde bir çok etken mevcut. B,C,D,E,F,G .. gibi. Şimdi bu A konusuna bağlı olan diğer konular çok tercih edilebilir evet. Videoyu attığın vakit 2 günde 10 k, 20k hatta katlarını elde etmek kacınılmaz. Ama rekabet olduğu için kazancı da düşük olur. Sen yine A konusuna bağlı Z konusunu keşfedersen işte o zaman 10 k değil 300 izlenme ile deli paralar kazanabilirsin. ;)

Ya konunun biraz saçma olduğunu buluyorum fakat şu ev taksidini çıkarmam lazım evden sutluycaklar yoksa

---------- Spam Engelliyici 03:48 ---------- Önceki Mesaj 03:47 ----------

en tepede izlenen kanalları çekerseniz sonucu bu olur.

En tepe derken

ev taksidi buna kaldıysa yandı gülüm keten helva

Ya konunun biraz saçma olduğunu buluyorum fakat şu ev taksidini çıkarmam lazım evden sutluycaklar yoksa

---------- Spam Engelliyici 03:48 ---------- Önceki Mesaj 03:47 ----------

En tepe derken

Dostum sen daha sakin kategorilere yönel. Dizi-Çizgi-Haber gibi kategoriler parsellenmiş bu işleri yapan adamlar bu işi kökten çözmüş. Yani onların yanında sıyrılman epey zor aylarını alır ki nakte ihtiyacım var diyorsun. Güncel çalış o halde. En basiti komedi-prank şeklinde. Evet bu kategoride de rekabet çok ama en çok tercih edilen kategoridir izleyici tarafından. En azından 300-500 bişiler doğrultabilirsin. Bol şans.

Ev taksidimi biz yarım ekmeğe dürbünle bakıyoruz:rolleyes:

Yapmayın hocam heralde bahsettiğiniz ekmek altından felan :)

---------- Spam Engelliyici 03:52 ---------- Önceki Mesaj 03:51 ----------

Dostum sen daha sakin kategorilere yönel. Dizi-Çizgi-Haber gibi kategoriler parsellenmiş bu işleri yapan adamlar bu işi kökten çözmüş. Yani onların yanında sıyrılman epey zor aylarını alır ki nakte ihtiyacım var diyorsun. Güncel çalış o halde. En basiti komedi-prank şeklinde. Evet bu kategoride de rekabet çok ama en çok tercih edilen kategoridir izleyici tarafından. En azından 300-500 bişiler doğrultabilirsin. Bol şans.
Pranks renderla at diyosunuz olabilir aslinda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri