Bu Zor Günlerde Altın Günü Falan mı Yapsak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mosyo

Kayıtlı Üye
bugün olanlar ytden resmen soguttu beni :D 340 kanaldan suanda elimde kalan 2 kanal , hepsi tek topluluktan gitmiş, orjinal olduklarını düşünmüyorum ama itiraz edincede pek bir sonuç alamıyorum , yada şüphe duyup ya gerçekse diyor geciyorum,

ne yapsak böyle zor günlerde bir altın günü falan mı düzenlesek :D kısır mısır :D patates salatası 10 numara gider :D

edit : zor derken mizahi bir anlam katmaya calıstım. yoksa şu VATANIMIZIN içinde olduğu durumun zorluğu hic bir şekilde ölçülemez.

mzyVRP.jpg

Bazen öyle psikolojisi bozuluyor insanın. Forumda konu açıp bişeler yazması geliyor yada tesseli edecek bişeler konuşmaya çalışıyor senin durumunda bundan ibarettir. inşallah en kısa zamanda toplarsın [MENTION=28460]mosyo[/MENTION]

kafalar duman kendinde değilsin hocam bi kafanı camdan uzatta hava al

2014'ten sonra üye almayacaktık
2014 ü almıyacakken bir 5 ay öncesinide almamalılarmıştı.

Bazen öyle psikolojisi bozuluyor insanın. Forumda konu açıp bişeler yazması geliyor yada tesseli edecek bişeler konuşmaya çalışıyor senin durumunda bundan ibarettir. inşallah en kısa zamanda toplarsın [MENTION=28460]mosyo[/MENTION]
sadece havalar nemlensin istedim . ufak bir mizah babında.

Son düzenleme:
2014 ü almıyacakken bir 3 ay öncesinide almamalılarmıştı.almamalılarmıştı.

sadece havalar nemlensin istedim . ufak bir mizah babında.

:) çok güzel felsefik bir şey yazdın ama ahmaklığıma ver hiçbir şey anlayamadım 2014 ü almıyacakken bir 3 ay öncesinide almamalılarmıştı ne demek

:) çok güzel felsefik bir şey yazdın ama ahmaklığıma ver hiçbir şey anlayamadım 2014 ü almıyacakken bir 3 ay öncesinide almamalılarmıştı ne demek

aaa haklısın orada bir rakam karışıklığı yapmışım pardon , 5 ay diyicektim , biraz beyin fırtınası yap , herşeyide bizden beklemeyin

aaa haklısın orada bir rakam karışıklığı yapmışım pardon , 5 ay diyicektim , biraz beyin fırtınası yap , herşeyide bizden beklemeyin

kafana briketi kodummu yarar atarım kafanı bas git lan burdan milletin asabını bozma

kafana briketi kodummu yarar atarım kafanı bas git lan burdan milletin asabını bozma

saygı çerçevesini bozuyorsun yanlız

---------- Spam Engelliyici 16:00 ---------- Önceki Mesaj 15:59 ----------

@era konuyu kilitleyebilirmisin senden ricam, yersiz oldu bu paylaşım

saygı çerçevesini bozuyorsun yanlız

---------- Spam Engelliyici 16:00 ---------- Önceki Mesaj 15:59 ----------

@era konuyu kilitleyebilirmisin senden ricam, yersiz oldu bu paylaşım

çerçeveyi bozarsan dünya engelini aşamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri