Budapeşteye gidiyorum orada olan varmı?

kayipsans

Yasaklanmış
Cümleten merhaba nihayet hayallerim olan Macaristan budapeştede üniversite eğitimi almaya gideceğim Allah nasip ederse bi aksilik çıkmassa.. Gerçekten liseden mezun olduğumdan bu yana hayalimdi burada okuyamadık kazanamadık vs.

Zor bir süreç beni bekliyor( youtube çok yardımcı oldu ve daha fazla yardım etmesi için elimden geleni yapıyorum) henüz 2 haneli kazansamda uğraşıyorum ve Allah hakkımı sonuna kadar veriyor..

Arkadaşlar orada yazılım mühendisliği okumayı planlıyorum

Burada bulunan yada daha önceden bulunmuş olanlar varsa fikirlerini alabilir miyim ?

Bu arada orada araba kiralama , ev kiralama vs ücretleri hakkında ben araştırdım ama sizinde bilginiz varsa paylaşırmısınız

Son düzenleme:
Daha önce yurtdışında okuma hayallerine bürünmüşken, ben de her yeri araştırmıştım. Debrecen'e bakmıştım. Mezun olucaz sayılır. Umarım senin için hayırlısı olur, başarılar :)

hocam inşallah yökteki denkliğine bakmışsındır üniversitenin

Hayırlı olsun git gez keyfine bak valla. Bnde geçen berlinden-budapeşteye konserve taşıdım tırla bidaha uğrarım belki ets2mp de güzel yerlere benziyo oralar

hocam inşallah yökteki denkliğine bakmışsındır üniversitenin

baktım hocam yökte denkliği var , ama planlarım TR de calismaktan yana değil, tabi Asıl olan Ülkem için bu araştırmayı yaptım. Nasip gelecek neler getirir bilemiyoruz

---------- Spam Engelliyici 04:43 ---------- Önceki Mesaj 04:42 ----------

denkliğine bak öyle git soradan pişman olursun

baktım baktım sıkıntı yokmuş hocam

---------- Spam Engelliyici 04:43 ---------- Önceki Mesaj 04:43 ----------

Hayırlı olsun git gez keyfine bak valla. Bnde geçen berlinden-budapeşteye konserve taşıdım tırla bidaha uğrarım belki ets2mp de güzel yerlere benziyo oralar

teşekkür ederim sağolasın hocam ama ben hala anlamadım nedemek istediğinizi :D

---------- Spam Engelliyici 04:44 ---------- Önceki Mesaj 04:43 ----------

Allah Yardımcın Olsun Hocam

sağol Allah razı olsun

---------- Spam Engelliyici 04:44 ---------- Önceki Mesaj 04:44 ----------

Daha önce yurtdışında okuma hayallerine bürünmüşken, ben de her yeri araştırmıştım. Debrecen'e bakmıştım. Mezun olucaz sayılır. Umarım senin için hayırlısı olur, başarılar :)

İnşallah üstad valla işte son çaremiz.. Allah başka kapı aratmasın sağlık ve sihhat versin inşallah

Turkce biliyorlardir bircogu zaten. Allah Yardımcın Olsun

eminmisiniz hocam orada okuyan bir arkadasım var oda öyle bişey yok falan dedi :D

---------- Spam Engelliyici 05:03 ---------- Önceki Mesaj 05:03 ----------

ben hala israrla anlamamaya devam ediyorum biri açıklasın :D

Elbette eminim hocam.Buyuk bir cogunlugu biliyor Turkce.

Cümleten merhaba nihayet hayallerim olan Macaristan budapeştede üniversite eğitimi almaya gideceğim Allah nasip ederse bi aksilik çıkmassa.. Gerçekten liseden mezun olduğumdan bu yana hayalimdi burada okuyamadık kazanamadık vs.

Zor bir süreç beni bekliyor( youtube çok yardımcı oldu ve daha fazla yardım etmesi için elimden geleni yapıyorum) henüz 2 haneli kazansamda uğraşıyorum ve Allah hakkımı sonuna kadar veriyor..

Arkadaşlar orada yazılım mühendisliği okumayı planlıyorum

Burada bulunan yada daha önceden bulunmuş olanlar varsa fikirlerini alabilir miyim ?
bizim bir yegen pecs'te okuyor.bende Arabayla izine gelip giderken cok gectim macaristandan,cok güzel ve yemyesil bir ülke,Avrupada Türklere kötü gözle bakmayan tek ülke diyebilirim.Sultan Süleymani unutma zivetgar da.Allah yardimcin olsun.

Yolun açık olsun ve helal olsun. En iyisini yapıyorsun.

Allah yardımcın olsun.. Hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulduysan iyi değerlendir :)

Son düzenleme:
bizim bir yegen pecs'te okuyor.bende Arabayla izine gelip giderken cok gectim macaristandan,cok güzel ve yemyesil bir ülke,Avrupada Türklere kötü gözle bakmayan tek ülke diyebilirim.Sultan Süleymani unutma zivetgar da.Allah yardimcin olsun.

Teşekkür ederim İnşallah öyledir, malum şu sıralar avrupada müslümanlara karşı bi olusum var... mutlaka gezerim inşallah, bu arada oralarda araba kiralama nasıldır amerika kadar ucuzmuki

---------- Spam Engelliyici 06:08 ---------- Önceki Mesaj 06:07 ----------

Yolun açık olsun ve helal olsun. En iyisini yapıyorsun.

Allah razı olsun umarım , umduğum gibi olur

---------- Spam Engelliyici 06:08 ---------- Önceki Mesaj 06:08 ----------

Allah yardımcın olsun.. Hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulduysan iyi değerlendir :)

Çok iyi değerlendirmem gerekiyor nasip olursa çok calismam lazım çok..

Senden daha çok sağlam kanal almam lazım :) , orada kendimde basacağım :D

Teşekkür ederim İnşallah öyledir, malum şu sıralar avrupada müslümanlara karşı bi olusum var... mutlaka gezerim inşallah, bu arada oralarda araba kiralama nasıldır amerika kadar ucuzmuki

---------- Spam Engelliyici 06:08 ---------- Önceki Mesaj 06:07 ----------

Allah razı olsun umarım , umduğum gibi olur

---------- Spam Engelliyici 06:08 ---------- Önceki Mesaj 06:08 ----------

Çok iyi değerlendirmem gerekiyor nasip olursa çok calismam lazım çok..

Senden daha çok sağlam kanal almam lazım :) , orada kendimde basacağım :D
kac gün ve nasil bir arac olduguyla ilgili bir sey olmakla beraber asagida 1 haftalik fiyatlara bakabilirsin.
MietwagenCheck - Mietwagen und Autovermietung im Preisvergleich

Car hire Budapest (Alle Gebiete) in Budapest, Ungarn at discounted rates with rentalcars.com.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri