Aklımda güzel YARI özgün bir fikir geldi özgün mü orasınıda tam emin değilim. şuan sadece düşüncede uygulamaya koymak için can atıyorum ancak aklımda deli sorular 
Çizgi film geniş ve görüntü kalitesi yüksek arşiv nerede bulabilirim ? sadece (bugs bunny belki tom jerry de olabilir) asıl sormak istediğim şu çizgi film edit yapacağım. Ancak warner bros dayının görüşü ne olur
şimdi normalde affetmiyor telif olayını fakat benimki 5-6 dklık karışık videolardan oluşacak genede telif atar mı? youtubede bugs bunny çizgi filmleri görüyorum farklı kişiler yüklemiş üstelik 2 saatlik videolar benim 5 dk lık heralde göze batmaz diye ümit ediyorum sizin görüşünüz nedir ?
Not: Bu konularda yeniyim ve hevesliyim. yorum yaparken bunu göz önüne alarak yaparsanız sevinirim. Aşağıda alaycı yorumlar gördüm onun için bu notu yazmak istedim. aslında buna hiç gerek bile yok ama bizim milletimiz nedense alay geçmeyi pek seviyor...
Çizgi film geniş ve görüntü kalitesi yüksek arşiv nerede bulabilirim ? sadece (bugs bunny belki tom jerry de olabilir) asıl sormak istediğim şu çizgi film edit yapacağım. Ancak warner bros dayının görüşü ne olur
Not: Bu konularda yeniyim ve hevesliyim. yorum yaparken bunu göz önüne alarak yaparsanız sevinirim. Aşağıda alaycı yorumlar gördüm onun için bu notu yazmak istedim. aslında buna hiç gerek bile yok ama bizim milletimiz nedense alay geçmeyi pek seviyor...
Son düzenleme: