Bugün Açıköğretim Üniversitesi Sınavına Giren Var Mı?

dexter34

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Aöfe kayıtlı arkadaşlar aramızda mutlaka vardır. Ben işletme 3.sınıf öğrencisiyim ve bugünki sınav ne çok zordu nede çok kolaydı. Fakülte bu sefer ortaya karışık bir sunuş bırakmış :D

İnsallah güzel notlar görürüz. Forumda mutlaka açıköğretim okuyan arkadaşlar vardır. Onlarında yorumlarını bekliyorum :)

Merhaba arkadaşlar,

Aöfe kayıtlı arkadaşlar aramızda mutlaka vardır. Ben işletme 3.sınıf öğrencisiyim ve bugünki sınav ne çok zordu nede çok kolaydı. Fakülte bu sefer ortaya karışık bir sunuş bırakmış :D

İnsallah güzel notlar görürüz. Forumda mutlaka açıköğretim okuyan arkadaşlar vardır. Onlarında yorumlarını bekliyorum :)

babam gitti az önce ilahiyatta 40 yaşında:D notları da baya yüksek 1. sınıfın ortalaması 3.67 idi:D

hiç çalışmadan girdim bakalım ne olacak :D

bende çalşmadan girdim biraz uyukladım sonra kendime geldim birazdan yine var

genel olarak kolaydı ama sınavdan dışarıda konusuyorlardı çıkanları duydum adam aynı sorular çıkmış diyor seviniyordu ben sınava ilk kez girdim nasıl oluyor eski yıllarda çıkan sorulardan falanm çalışmış acaba varmı öyle bişey ?

genel olarak kolaydı ama sınavdan dışarıda konusuyorlardı çıkanları duydum adam aynı sorular çıkmış diyor seviniyordu ben sınava ilk kez girdim nasıl oluyor eski yıllarda çıkan sorulardan falanm çalışmış acaba varmı öyle bişey ?

Murat ve karacan yayinlarinin test slrulari var. Misal ben murattan calistim sadece 10 soru net ayni cikti 3 derste.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aradan 13 sene geçti nerde estiyse 3.sınıftan devam ettik :) şimdi 2 dersten bırakmış aöf. Bu yarıyıl tek dres, önümüzdeki yarıyılda tek dersten girecem bakalım. Sonra okul hayatı bitecek inşallah. Hayat boyu okuyacaz valla :) Bildim bileli hayatımız sınav :)
Hayırlısı olsun herkes için.

Cok iyi oldu cokda güzel oldu Tamam'mi :D iki farkli okul yapmıslar bide bu sogukta bulunmaz firsat demişler saglikli yaşam icin insanlara zorunlu yürüyüş yaptirmak :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok iyi oldu cokda güzel oldu Tamam'mi :D iki farkli okul yapmıslar bide bu sogukta bulunmaz firsat demişler saglikli yaşam icin insanlara zorunlu yürüyüş yaptirmak :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten bu acikogretimdeki sistemi bir cozemedim gitti. Yeri gelir sinav merkezi.en kuytu koselerde olur :D

2 farklı okul yapmışlar yapanı tebrik etmek lazım..1 tanesini Sakaryanın öbür ucunu , pazar günkü sınavınıda başka uca koymuşlar nasıl becerdiler anlamadım.

2 farklı okul yapmışlar yapanı tebrik etmek lazım..1 tanesini Sakaryanın öbür ucunu , pazar günkü sınavınıda başka uca koymuşlar nasıl becerdiler anlamadım.

Aynen oyle sacmasapan okul tercihleri yuzunden sinava gitmeden.once birde yol yorgunlugu cekiyoruz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri