Bugün alacağım ilk iki şey (görüşleriniz)

ödemeler hesapta'da ozaman :D

Bu başlığı gelecek ay aynı gün ben de açacağım inşallah..

Model olarak ise HP öneririm 5 koca sene oldu hala bana mısın demedi ilk günkü gibi maşallah tabi her 3 senede bir fanını temizleyip termal macunu yenilemek şartıyla. Bilgisayar 5 sene boyunca ne 1 kere mavi ekran verdi ne de kendiliğinden kapandı. Hewlett Packard dan iyisi yok kanımca. Son çıkardığı modellerin (ENVY serisi) tasarımı da müthiş, beats kulaklıklara özel jack girişi var daha iyisi de ışıklı klavye. Umarım yardımcı olmuşumdur

Bu başlığı gelecek ay aynı gün ben de açacağım inşallah..

Model olarak ise HP öneririm 5 koca sene oldu hala bana mısın demedi ilk günkü gibi maşallah tabi her 3 senede bir fanını temizleyip termal macunu yenilemek şartıyla. Bilgisayar 5 sene boyunca ne 1 kere mavi ekran verdi ne de kendiliğinden kapandı. Hewlett Packard dan iyisi yok kanımca. Son çıkardığı modellerin (ENVY serisi) tasarımı da müthiş, beats kulaklıklara özel jack girişi var daha iyisi de ışıklı klavye. Umarım yardımcı olmuşumdur

İnşallah hocam. Diğer ay senin konuya biz yorum yaparız ;)

Hayırlı olsun şimdiden :) [MENTION=1569]pynrs[/MENTION]

1 milyon dolarım olsun 1 dolarını Samsung'a vermem.

lenovo alma derim ayrıca i5 değil i7 işlemci baksan daha iyi olur artık i5ler fıs

Bu parayla bişey alınmaz gezilir agaaaa... İstanbulu dört dolanacam. istanbul için 6,000 TL ayırdım.. hadi bakalım.

hocam MSI laptoplar var oyun pc si :) 3 bin küsür bişi telefonda iphone 5s alın. Ucuz mal alacak kadar zengin değilsindir heralde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri