Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu başlığı gelecek ay aynı gün ben de açacağım inşallah..
Model olarak ise HP öneririm 5 koca sene oldu hala bana mısın demedi ilk günkü gibi maşallah tabi her 3 senede bir fanını temizleyip termal macunu yenilemek şartıyla. Bilgisayar 5 sene boyunca ne 1 kere mavi ekran verdi ne de kendiliğinden kapandı. Hewlett Packard dan iyisi yok kanımca. Son çıkardığı modellerin (ENVY serisi) tasarımı da müthiş, beats kulaklıklara özel jack girişi var daha iyisi de ışıklı klavye. Umarım yardımcı olmuşumdur
1 milyon dolarım olsun 1 dolarını Samsung'a vermem.
lenovo alma derim ayrıca i5 değil i7 işlemci baksan daha iyi olur artık i5ler fıs
Var mı hocam
Laptop ôneriniz bu fiyatlarda
4k param var 3 k harcayip 1 k harçlık yapacağımhocam MSI laptoplar var oyun pc si3 bin küsür bişi telefonda iphone 5s alın. Ucuz mal alacak kadar zengin değilsindir heralde.
4k param var 3 k harcayip 1 k harçlık yapacağım
Bu ikisi tam bana göre gibi![]()
bekar adamın hali başka oluyor....
biz kendimizi unutalı yıllar oldu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.