Bugün alacağım ilk iki şey (görüşleriniz)

Sorun Çıkartıyor.
Sürekli Yeni Bir Model Cıkardığı için Sürekli Fiyatı Düşüyor
Sarj Problemi Var Cabuk Bitiyor Gerçi Android Cogu Öyle Ama..

Şahsi Olarak yazdım zaten ben beğenmiyorum Kendim Sony Xpreia Kullanıyorum bunuda beğenmiyorum tavsiye etmiyorum. Htc Der Geçerim Ben telefon İçin Araştır.

S4 almazdım ben iphone 5s almayı düşünüyorum

onun dışında laptop harika i7lisi var bende ki onu tavsiye ederim parasını fazlasıyla hakediyor. 20 oyun indirdim akk olduğu halde hala indiriyorum banamısın demedi on numara yani ama geleceği düşünürsen i7 çok daha iyi olucaktır.

İstanbul bilişimde max 16 gblsi var yükseltilebilir. 2 sene sonra 8+8 takıp birde ssd taktık mı uçar makine.

Bende xbox 360 gamepad alıp birde pc için alıcısını alacağım evdeki 46 inç tvye bağlayıp fifa falan keyf yapacağım Allah izin verirse

Bugün yalan oldu. Artik yarın alacaz

Ulan google güncelleme yapacağim diye bizim odemeleri unuttun :mad:

Dostum seçimlerin gayet güzel s4 yerine note 2 al derim. Sen millete bakma, burada herkes sallıyor. Yok samsung alma iphone al demişler. Ama kimse kısıtlamalarından bansetmemiş. Çok saçma sapan engellemeleri var. Şarja gelince iphonenin şarjı samsungtan daha mı çok gidiyor ki ? İphone alıp farkın olsun yazmışlar, bana sorarsan alma öyle farkın olsun. Çünkü herkeste var. :)

Google tarafından, bugün al yarın öde kampanyasına katılmaya hak kazandın.
:cool:

ben 3500 TL gibi bir kazanç sağlayabilirsem eğer kendime iMac almayı düşünüyorum inşallah, Java ve Grafik ile uğraşırken baya işime yarar :)

Bugün ödemeyi alınca hemen S4 miniyi sipariş verdim. İstanbulbilişimden. Şuan yolda

Laptop için dolarin biraz düşmesini bekleyeceğim. Olmadı diğer ay alırım:cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri