Bugün aldığım video yap hesabı satılıktır

bLueworLd

Kayıtlı Üye
Hesap satılmıştır konu kilitlenebilir

Son düzenleme:
neyini yapamadın hocam yardımcı olayım istersen illa satacam diyosan sen bilirsin

ben aldıgımda ilk bir hafta kullanmak için çabaladım şimdide iyiki pes etmemişte öğrenmişim, alışmışım diyorum

hocam valla ben bu botun üstüne tanımam sana zaten özel çerçeveler veriyor bot onları kullan eşleşenlerin çoğunu geçersin ben yarım saat baktım bota çözdüm yani takıldığın yer varsa skype ekle elimden geleni yaparım skype azomaxtr

hocam valla ben bu botun üstüne tanımam sana zaten özel çerçeveler veriyor bot onları kullan eşleşenlerin çoğunu geçersin ben yarım saat baktım bota çözdüm yani takıldığın yer varsa skype ekle elimden geleni yaparım skype azomaxtr

Skype ekledim hocam

Kendı Cercevenı ekleyebılıyorsun ve Eşleşen , Dunya engeli geçme ayarlarını yaparsan gecebilirsin kardeşim illa satmana gerek yok yeni aldıysan biraz kurcala derim [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sağolsun hem kendisi cok iyi bir insan cok yardımcı oluyor hem bugune kadar iyi kazandırdı iyi bakın hocam Videoyap üstüne tanımam

Video boyutu 150 mb filan hocam çerceve ekliyorum ama yinede eşlesen veriyor :(

ünlem geçmeyi kanal ayarlarından yüzde 90 yap geçiyomu geçmiyomu görürsün hocam :) renk aç ve hızlandır da deniyebilirsin

Tamamdır hocam %90 yapayımda video sonuna mı yükleniyor video :D Videoyap konusunda cahilim kusura bakmayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri