Bugün GOOGLE + ile para kazanma açan oldu mu?

• Kullanıcı zzinan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

zzinan

Kayıtlı Üye
Konu açtığım için mazur görün ama sürekli f5 e basmaktan gına geldi. Bugün birçoğumuzun emeği harcandı, kıyım oldu, hesaplar kapatıldı, banlar yenildi. ayriyetten bütün kanalların para kazanması kapatıldı çoğumuzun.

acaba Google + yöntemiyle "BUGÜN" para kazanmayı tekrar açanınız oldu mu? sabahtan yapmıştım bu yöntemi hala ne ses var ne gelişme :S

Konu açtığım için mazur görün ama sürekli f5 e basmaktan gına geldi. Bugün birçoğumuzun emeği harcandı, kıyım oldu, hesaplar kapatıldı, banlar yenildi. ayriyetten bütün kanalların para kazanması kapatıldı çoğumuzun.

acaba Google + yöntemiyle "BUGÜN" para kazanmayı tekrar açanınız oldu mu? sabahtan yapmıştım bu yöntemi hala ne ses var ne gelişme :S

dün açtım.

Açsanızda hepsi ünlem oluyor :S

ozman mimleneni çiziyor bu yt. kac yüz video oyle askıda duruyor. silmeye elim varmıyo bıle

ozman mimleneni çiziyor bu yt. kac yüz video oyle askıda duruyor. silmeye elim varmıyo bıle

Telif yiyen kanalı komple silip g+ kesip açtım 3 kanal hemen açıldı..1 ünlemli açıldı sadece işte..Telif yiyen kanalıda denedim bakalım oda açılacak yada komple kapatılacak :)

acılanlar hiç bi işe yaramıyor bnde dostum ya yenıden kapatılıyor ya da unlem vs. ne video yukleyebliyorum ya içindekileri etknlestrebiliyorum sonuç 0

alt kanala düştüğünden ve tabii ki para kazanmaların gitmesine neden olan kanalı sildiğinden emin ol.

Açsanızda hepsi ünlem oluyor :S

2000 video 9 kanalda toplam 25+ ünlem geldi.

Telif yiyen kanalı komple silip g+ kesip açtım 3 kanal hemen açıldı..1 ünlemli açıldı sadece işte..Telif yiyen kanalıda denedim bakalım oda açılacak yada komple kapatılacak :)

telifli kanalı hemen silmenizi öneririm çünkü benim 1 telifli kanal yüzünden para kazanmalar gitti.

dostum acıyorum acmakta sıkıntı yok. sorunlu kanalı siildim para kazanmalar acılsa da hepsi ! e takıldı. 10 kanal binlerce videodan 1 inin $ ışıgını yakamadım. bugun baktım biraz once bu sefer baska kanalı sıkıntı gosterip para kazanmaları yıne kapatmıs.
yıne google + yontemiyle acıyorum bakalım sonra hangisini gosterecek :S

bugun bir kez daha actım. bir kez daha bu sefer dığer kanalı sebep göstererek kapattılar. sırayla bütün kanlları siliyorum. zaten bi getirileri de kalmadı. yenı alacagım kanallarda umarım bukadar cok sıkıntı olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri