Bugün Günlerden GALATASARAY!

Her ne kadar arkadaşlarla girdiğimiz iddaa yüzünden Gs yütur atlayınca Gs forması giyecek olsamda Gs yener insallah biz Juventus u yenip halkımızı mutlu edemedil Gs yensin bizi mutlu etsin

Fenerlilerin maçı pazartesi Elazığ United ileydi şimdi sıra bizde haydi Cimbom 2 - 0 olursa süper olur

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim skor tahminim biraz farkli olucak drogba aylardir yatiyo bugun patlamassa hic patlamasin.gs 4-2 alicak

FGA, bu konuda tamamen görüşlerimi yansıtmışsın :)
Eskiden kavgalarım çoğu takım muhabbetineydi şimdi objektif sakin yeri gelince fenerbahçeyi bile destekleyebilen bir taraftar oldum. :)
Bu şekilde futbolun zevkini daha iyi alabildiğime eminim.
Fenerbahçe ile ilgili kışkırtıcı espri falan yapmayın arkadaşlar elazığ united falan hoş değil.
Yeri geliyor gs de yeniliyor bu tür takımlara.
Kitlettirmeyin konuyu.
Adını vermeyeyim diğer takıldığım forumda olsa o elazığ united yazan arkadaş çoktan almıştı uzaklaştırmayı.

Skor tahminim GS 2-1 Chelsea.

burak ve sabri kazması oynarsa galatasarayın hali harap.galatasarayda iş yok. balına yeniyo resmen.

Burak ve sabri şart hocam. :)

edit: yanlış anlaşılmasın sabrinin ve Burağın takıma faydalı olduğu için di bu son mesajım. Çünkü büyük ihtimal sabri yerine eboue oynar.
Ama burak mutlaka oynar. Gol atamasada önde presi işe yarayabiliyor.

skor tahmini yapamıyorum ama Galatasarayımız alır

bu akşam ingilizleri çok üzeceğiz :)

Söz konusu Galatasaray olunca gözüm kararıyor. :)

vcrq0.jpg

2007 yılında Chelsea takımını hava limanında ciceklerle karşılayan galatasaray taraftarı degilmiydi ? Chelsea acımaz bukelamunlara.. Hazard atar melo bakar

Nokia 3310 ile gönderildi.

Tartışma yaratıcak yorum yazanların forumdan uzaklaştırılmasını talep ediyorum.Uzaklaştırılmassa cevabını vericem

20 yaşında adamlarsınız, futbol konuşamıyorsunuz.
Kilitleyin gitsin.
Bizim neyimize futbol.

2007 yılında Chelsea takımını hava limanında ciceklerle karşılayan galatasaray taraftarı degilmiydi ? Chelsea acımaz bukelamunlara.. Hazard atar melo bakar

Nokia 3310 ile gönderildi.

Tartışmaya açık bir yazı yazmayalım. Bireysel olarak görüşlerimiz olabilir, ancak aramızda fanatik arkadaşlarımız bulunup konu hakkında farklı yazılar yazabilir, buda hiç hoş olmaz.

Kişisel bir görüş paylaştığınızı anlıyorum. Genele vurmak yerine bazı taraftar grubu diye belirtseniz daha iyi olur. Genele vurduğunuzdan dolayı herkes üzerine alabilir.

Farklı bir takım taraftarı olarak Galatasaray'a Avrupa mücadelesinde başarılar dilerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri