Bugün ki Galatasaray maçı

5(29).jpg

aynen bu olmadığı gibi yine sivas maçı :eek:

Assfsfs yeni bu ya 1911 den falan yok mu şip şak:D pişkinlikte zirve sanki babam şampiyon oldu o sezon

ya geçmişi niye açıyorsunuz ? hem arkadaş cezai işlem uygulanacak diyorsunuz hemde üstüne gidip kendiniz aynı şeyi yapıyorsunuz?

her zaman ki gibi anadolu takımlarının hakkı yendi geçmiş olsun sergen yalçın !

Assfsfs yeni bu ya 1911 den falan yok mu şip şak:D pişkinlikte zirve

bu mesajı editliyorum,

---------- Spam Engelliyici 00:13 ---------- Önceki Mesaj 00:12 ----------

ya geçmişi niye açıyorsunuz ? hem arkadaş cezai işlem uygulanacak diyorsunuz hemde üstüne gidip kendiniz aynı şeyi yapıyorsunuz?

haklısın, sivasa yazık oldu, bu bir gerçek, ama sivas iyi takım bunu telafi edecektir, daha iyi bir hocayla daha iyi yerlere gelecektir , ama bu hocayla olmaz eminim sezonun ilk hoca cezasını sivas yiyecektir,

Son düzenleme:
bak burda futbol konuşmayan tek adam sensin senin yüzünden biriside banlanacak, ya yazacak bir yorumun vardır efendi gibi yazarsısn sorularımıza cevap verisin, yada boş boş trollemezsin, öyle yok çakmışlı felan edepsiz edepsiz konuşmazsın, konunun suyunu çıkartmanın alemi yok, gidersin kendi takımının haftaya yunanistanın dev takımıyla yapacağı maçla ilgili konu açar ordan yazar durursun, 13 yaşındaki çocuk gibi davranmanın alemi yok,

şimdi bir üye gelecek cas davası dicek, namus dicek, şike dicek, susup kalacaksın, sinir olduğunla kalacaksın, trollük sağlığa zararlıdır, zaten bu konuyla ilgili ceza alacaksın, giderken kendin git,

Sen gelene kadar konuştuğum tek şey futboldu,mesajlar orda.Yenilmeyi hazmedemiyorsan izlemeyeceksin bu futbolu beni de trollemeyeceksin,sana az öncede dedim benimle muhattap olmanı istemiyorum,sivas destekçisiyim ve şu an havalara uçuyorum mutluluktan hazmedeceksin o kadar.Pohpolanmak istiyorsan bulunduğun yerdeki gs derneğine gideceksin burasının babanın forumu değil.

evet sivasın hakı yendiği aşikar hep yeniyor bu büyüklere karşı ama o troll arkadaş laftan anlamıyor napalım edepli konuşamıyorsun ki adamla ..

geçmişi niye açıyorsunuz hariç gerisine katılıyorum zamanında şike yapmış 50 tane yerden tescilli takımın taraftarı gelmiş burda şekil yapıyor buna geçmiş açmıcanda ne açacan coca colamı

Sen gelene kadar konuştuğum tek şey futboldu,mesajlar orda.Yenilmeyi hazmedemiyorsan izlemeyeceksin bu futbolu beni de trollemeyeceksin,sana az öncede dedim benimle muhattap olmanı istemiyorum,sivas destekçisiyim ve şu an havalara uçuyorum mutluluktan hazmedeceksin o kadar.Pohpolanmak istiyorsan bulunduğun yerdeki gs derneğine gideceksin burasının babanın forumu değil.

ben geldiğimde boş boş atıp tutuyordun yine, sivas çaktı mesajını atan ilk trolde sendin, yaşın kaçtır nedir nesindir bilmem ama, suyunu cıkartma daha fazla konunun, burda büyüklerine saygı duy,

okullar açılacak git ona konsantre ol senin gibi fazla fanatikler için futbol zararlı, cok ciddiyim dalga felan degil nasihat bu,

yok ama ille futbol konuşacam diyorsan 3-4 mesaj önce yazdığıma cevap vereceksin öyle geleceksin, kendiyle çelişen adamı sevmem, o adama adam demem.

bana kendimle çelişmemi göstereceksin, o dram dedigin olayı göstereceksin, yada efendi gibi özür dileyeceksin. futbol bir spordur , spor bunu gerektirir.

olabildiğince saygılı olmaya çalışıyorum, ama bu uslüpla devam eden insana karşı olabilen en fazla saygı budur, kimse daha fazlasını beklemesin lutfen.

ben geldiğimde boş boş atıp tutuyordun yine, sivas çaktı mesajını atan ilk trolde sendin, yaşın kaçtır nedir nesindir bilmem ama, suyunu cıkartma daha fazla konunun, burda büyüklerine saygı duy,

okullar açılacak git ona konsantre ol senin gibi fazla fanatikler için futbol zararlı, cok ciddiyim dalga felan degil nasihat bu,

yok ama ille futbol konuşacam diyorsan 3-4 mesaj önce yazdığıma cevap vereceksin öyle geleceksin, kendiyle çelişen adamı sevmem, o adama adam demem.

bana kendimle çelişmemi göstereceksin, o dram dedigin olayı göstereceksin, yada efendi gibi özür dileyeceksin. futbol bir spordur , spor bunu gerektirir.

sen önce %100 penaltı olayını bi açıklada istersen daha sonra ofsayta geçelim.Uğraşamam seninle yaşım seni aşar,o yüzden yaş muhabbeti yapmıyorum 25 yaşında bizde abilik meraklısıydıkta şimdi yaşa bakmadan insan gibi konuşalım diyoruz,sen çaktı lafından hoşlanmıyorsun diye lügatımdan kaldıracak değilim,alıntı yapma bir daha .Maç hakkında yazacağın varsa yazarsın burası soru cevap başlığı değil sinirsel sorunların varsada girmezsin olur biter

sen önce %100 penaltı olayını bi açıklada istersen daha sonra ofsayta geçelim.Uğraşamam seninle yaşım seni aşar,o yüzden yaş muhabbeti yapmıyorum 25 yaşında bizde abilik meraklısıydıkta şimdi yaşa bakmadan insan gibi konuşalım diyoruz,sen çaktı lafından hoşlanmıyorsun diye lügatımdan kaldıracak değilim,alıntı yapma bir daha .Maç hakkında yazacağın varsa yazarsın burası soru cevap başlığı değil sinirsel sorunların varsada girmezsin olur biter

sen daha düşüncelerini anlatamıyorsunki, sinir problemi olan kişinin ben olduğumu zannetmiyorum, mesaja penaltıyı açıkla olarak başlıyorsun, sonra alıntılama diyorsun, ben penaltı olayını açıkladım zaten, penaltı olmadığını düşünüyorum dedim, hiç huyum değildir ama yorum programlarını izliyorum, eğer penaltı derlerse gelirim penaltıymış derim, ama burda senin kendinle çelişmemeyi öğrenmen lazım,

tekrar söylüyorum futbolu bir spor olarak görüp ona göre hareket etmek gerekiyor, mesela o lugatından çıkartmayacağın kelimeyi bana söylesen sana 2.500 tllik bir masrafım olur:) direkt davayı açarım, emin ol kazanırımda, terbiyeli olmayı öğrenmek lazım, ha yaşın benden büyüktür , o zaman yaşına göre hareket etmen gerekir,

hala diyorum burda futbol konuşacaksaz buyurun konuşalım, ben tuttuğum takımı eleştiriyorum, iyi ki puan kaybettik, hatta keşke olması gereken olsaydıda 1 puanıda alamasaydık diyorum ama, sululuk yapan sensin, şu konuda 1 tane elle tutulur yorumun yok,

bu şekilde gidersen birisiyle doğrudan tartışma üstü bir olaya girersin, başına bela alırsın, tabi iddaa ettiğin gibi yaşın büyükse bunu biliyor olman gerekir,

burası genel olarak olmasada bir ticari forum, buraya üye olan her insan para kazanma derdinde, bu tür başlıklar günlük stresten biraz olsun insanları uzak tutabilmek için açılıyorlar, seviyeli bir şekilde fikir beyan edilerek tartışılabilir, ama bunu beceremiyorsan insanları germemeyi öğrenmen lazım,

ben uzun süredir bu sektörde çalışmıyorum, uğraş göstermiyorum,cep harçlığı niteliğindedir kazancım, oda cok eski kanallarla, şimdi seninle yaşadığım bu tartışmadan banlansam bana pek etki etmez, zaten foruma giriş amacım içerisinde bulunan arkadaşlarla reeldede görüşüyoruz, ama bu tavrın foruma ihtiyacı olan bir insanın banlanmasına neden olabilir, o yüzden trollemeyi bırakmalısın.

tartışmamıza son verelim, aynı dilden konuşmuyoruz, konuyu trollemezsen sevinirim.

ayrıca forum içerisinde benim bu konudaki mesajlarım veya tavrımdan rahatsız olan varsa, belirtmesi durumunda mesajı editlerim özürde dilerim, bunu yapmış olmak için değil, yapmam gerektiği için yapacağım.

Son düzenleme:
[MENTION=7851]schizopat[/MENTION] aga ben 2002 dünya kupasından sonra futbol izlemeyi bıraktım. endüstriyel futbol beni sarmıyor. zaman makinası olsa da 85 - 99 arasında yaşasam hep dünyanın en güzel dönemi doksanlardı hem sanat açısından hem spor açısından hem müzik açısından hem de kadın kalitesi açısından :D

geçmişi niye açıyorsunuz hariç gerisine katılıyorum zamanında şike yapmış 50 tane yerden tescilli takımın taraftarı gelmiş burda şekil yapıyor buna geçmiş açmıcanda ne açacan coca colamı

geçmişle yaşarsak hep kaybederiz. önümüze bakmak lazım bunlar hep bahane işine girer. haklısın veya değilsin sen ne düşünürsen düşün değişen bir şey yok.

bende beşiktaşın yaptıgı olayı açam o zaman adam boş kaleye atmadı bursaspor küme düştü bunlarla yaşanılmaz. Trabzon şike diye diye kaç senesini heba etti sonuç ne ben böyle düşünüyorum

---------- Spam Engelliyici 00:06 ---------- Önceki Mesaj 00:05 ----------

evet sivasın hakı yendiği aşikar hep yeniyor bu büyüklere karşı ama o troll arkadaş laftan anlamıyor napalım edepli konuşamıyorsun ki adamla ..

boş ver konuşsun kim konuşmuyor ki yazdıklarına bakmıyorum bile ben benle dost olan adamla tartışırım gerisi beni ilgilendirmez

Penalti konusunda birsey diyemem ama geri pas konusunda bence o hareket geri pas diye degerlendirilmesi lazimdi. Cunku adamin ayaginin acisi da kaleciye donuk. Kaval kemigine gelmese, ayaginin iciyle verecekti pasi. Burada pasi verenin sucu yok, Muslera'nin sucu var. Adam maca konsantre olmamis. Tabii [MENTION=7818]beyto33[/MENTION] daha iyi bi yorum yapabilir.

Arkadaşlar az önce bakabildim özete :

1. pozisyon geri pas olması için takım arkadaşı kaleciye bilerek-isteyerek-kasten ayak bileğinin altı ile (sadece ayağı) kalecisine topu atmasıyla olur.Bu pzoisyonda adam kalecisine hiç bakmıyor yukarıdan topa bakıyor ki vurmak için kenddini ayarlıyor fakat topu tam ayarlayamıyor ve kaval kemiğinden sekiyor bunu göre kalecide topu alıyor. %100 geri pas değil

2.Poszyon sabr düşüyor eline vuruyor evet doğru fakat bu pozsiyon penaltı olams sebebi ise :

İnsanlar top oyanbrken yere düşüşlerde ellerini-kollarını yere koyarak düşer aksi bir halde düşmez (1-2 pozisyon haricinde) burdada sabri dengesi kaybederken (arkadan adlığı ittirmedne dolayı) düşerken elini koyuyor yere ve o eline (eli yerde iken) top çarpıyor....

Penaltı olması için el topa gitmesi lazım.burda top ele geliyor....Penaltı değil !

Beytullah abi yazmış zaten bizden önce.
Chedjou nun hareketi pas vermekten çok kontrol etmeye çalışıyor gibi.
Maçın sonucuna etki eden bir hata arıyorsanız emre colakin super kupa finalinde ozana yaptığı ve sonucunda direk kırmızı gördüğü hareketin birebir aynısını yapan ve hakemi aldatmaya yönelik penaltı bekleyen fernandao nun kart görmeden maçı tamamlamasını göz önünde bulundurabilirsiniz. Hoş fb 9 kişi de kalsa eseste gol atabilecek görüntü yoktu ama maçın başında fb 10 kişi kalsaydı beraberlik çıkabilirdi. Bizim beraberlik ise tamamen hamza hocanin ilginç seçimleri nden kaynaklı. Umarım bir daha aynı hataya düşmez.

Beytullah abi yazmış zaten bizden önce.
Chedjou nun hareketi pas vermekten çok kontrol etmeye çalışıyor gibi.
Maçın sonucuna etki eden bir hata arıyorsanız emre colakin super kupa finalinde ozana yaptığı ve sonucunda direk kırmızı gördüğü hareketin birebir aynısını yapan ve hakemi aldatmaya yönelik penaltı bekleyen fernandao nun kart görmeden maçı tamamlamasını göz önünde bulundurabilirsiniz. Hoş fb 9 kişi de kalsa eseste gol atabilecek görüntü yoktu ama maçın başında fb 10 kişi kalsaydı beraberlik çıkabilirdi. Bizim beraberlik ise tamamen hamza hocanin ilginç seçimleri nden kaynaklı. Umarım bir daha aynı hataya düşmez.

onlara girmedim ben :) sadece sorulanlara cvb yazdım :) dediğin gibi çok pozisyon var....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri