Bugün Kıyımmı Oldu !!!

• Kullanıcı hidan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar kapanan kanallar %99`u Android Cep telefonundan kaynaklanan sebeplerden dolayı kapanmıştır çözdüm olayı.En sağlamı pc den açmak.

kapanmaların onda dokuzu youtube kaynaklı hiç kafanızı yormayın boş yere sinir etmeyin kendinizi birileri flag basıyor diye,flag basanlar hep vardı zaten kapanmaların bu kadar sık yoğun olmasının nedeni onlar değil.Sistem bu şekilde devam ederse eski kazançlara ulaşmak zor tek atışta indiriyor youtube.

seni zamanında uyarmıştım hatta abin de uyarmıştı. sen on numara telefonum var demiştin bir şey olmaz demiştin. sakalımız yok ki dinleyesin :D sana gösterdiğim şekilde gmail açarsan bir şey olmaz.

Arkadaşlar kapanan kanallar %99`u Android Cep telefonundan kaynaklanan sebeplerden dolayı kapanmıştır çözdüm olayı.En sağlamı pc den açmak.

Bugüne özel değil hocam 7 kanalda benim gitti aynı anda nasıl oluyor anlamıyorum kanalların çoğu incelemeye takılıyor sonrada kapanıyor

seni zamanında uyarmıştım hatta abin de uyarmıştı. sen on numara telefonum var demiştin bir şey olmaz demiştin. sakalımız yok ki dinleyesin :D sana gösterdiğim şekilde gmail açarsan bir şey olmaz.

Yaw sende anca nasihat verirsin düştün binlere ona çözüm bul önce :D

yakaladım la seni :D yok la yok üzülme geçmiş olsun. biz abinle ölümsüz kanal peşindeyiz cumartesi günü konuşuruz. telif dışında hiç kapanmayacak kanal nasıl yapılır onu bulduk bulacağız .

Yaw sende anca nasihat verirsin düştün binlere ona çözüm bul önce :D

yakaladım la seni :D yok la yok üzülme geçmiş olsun. biz abinle ölümsüz kanal peşindeyiz cumartesi günü konuşuruz. telif dışında hiç kapanmayacak kanal nasıl yapılır onu bulduk bulacağız .

Tamam gel cumarteside ölümsüz kanal projesini devreye sokma vakti geldi :)

Çok merak ediyorum youtube flag atıyor diyenler neye dayanarak böyle bir cümle kuruyor anlamıyorum.Youtube`daki mühendislerle aynı ortamdamı çalışıyorsunuz ? Youtube neden kanala flag atmakla uğraşsın ki , zaten isteseler hemen kapatırlar.Youtube`nin flag attığı falan yok , sadece algoritmaları değiştiriyorlar ve kuralları biraz sıkılaştırıyorlar bu kadar bu algoritmalarıda kimse bilmiyor.Millette sallıyor youtube flag atıyor saçmalığa bak.

sana bir ay önce kanallarım kapandığım da sisteme bir bot girdi ona göre önlem al ben taktik değiştiriyorum dediğim de ne olacak ya bas geç kalan sağlar bizimdir demiştin. bende karşında çayımı yudumlarken sinsi bir nuri alço gülüşü atarak görüşeceğiz demiştim. :D o kanaları giden arkadaşın da muhtemelen apo. bas geç sonra kıyım mı var. daha çok kıyım yaşayacaksın bu daha iyi günlerin. bende tek bir kanal kapanması yok :) bir ay önce söylediğimi yapıp teknik taktik yöntem oluşturacaksın kendine

taktik neydi konu linki atar mısın

youtube açık bir şekilde yılbaşından sonra flag atmaya başladı. burada amaç kalitesiz spamı, otomatik bot sistemlerini, kopyala yapıştırları bitirmek amaçlı. sistem kanallar arasında dolaşırken başlık etiket ve açıklama örgüsü üzerine değerlendirme yapıyor. kopyala yapıştır etiketler, etiket ve başlık alakasızlığı vs gibi değerlendirmeler yaparak topluluktan kanalı kapatıyor. başarısızlar şans ve talihe inanır başarılı olanlar yöntem arar çözüm üretir.

Çok merak ediyorum youtube flag atıyor diyenler neye dayanarak böyle bir cümle kuruyor anlamıyorum.Youtube`daki mühendislerle aynı ortamdamı çalışıyorsunuz ? Youtube neden kanala flag atmakla uğraşsın ki , zaten isteseler hemen kapatırlar.Youtube`nin flag attığı falan yok , sadece algoritmaları değiştiriyorlar ve kuralları biraz sıkılaştırıyorlar bu kadar bu algoritmalarıda kimse bilmiyor.Millette sallıyor youtube flag atıyor saçmalığa bak.

youtube açık bir şekilde yılbaşından sonra flag atmaya başladı. burada amaç kalitesiz spamı, otomatik bot sistemlerini, kopyala yapıştırları bitirmek amaçlı. sistem kanallar arasında dolaşırken başlık etiket ve açıklama örgüsü üzerine değerlendirme yapıyor. kopyala yapıştır etiketler, etiket ve başlık alakasızlığı vs gibi değerlendirmeler yaparak topluluktan kanalı kapatıyor. başarısızlar şans ve talihe inanır başarılı olanlar yöntem arar çözüm üretir.

Dediğimi anlamadın galiba youtube flag atmıyor.Dediğiniz gibi sorun bulduğu kanalı botlar otomatik olarak kapatıyor.Flag niçin atsın youtube kendi sistemindeki kanallara zaten kapatıyorlar , sizede otomatik bir mail geliyor bu kadar siz bu olaya youtube flag atıyor diyorsunuz.

yılbaşından sonra onlarca farklı kategori binlerce farklı kanalın aynı anda kapanmaya başlmasını kullanıcı tarafından atılan flag'a bağlıyorsan mantıklı konuşacak birşey kalmıyor.

yılbaşından sonra onlarca farklı kategori binlerce farklı kanalın aynı anda kapanmaya başlmasını kullanıcı tarafından atılan flag'a bağlıyorsan mantıklı konuşacak birşey kalmıyor.

Ya hocam dediklerimi anlatamıyorum galiba , YOUTUBE FLAG ATMIYOR , sadece yeni yıla girdiğimizde güncellemeler yaparak algoritmalarını değiştirdi ve daha sert oldu.Sadece uygunsuz gördüğü kanalları direk kapatıyor ve mail atıyor.Bu zaten olan birşeydi sadece kuralları sertleştirdiler uygunsuz kanalları youtube tarafından kapatılıyor.Youtube flag vs. atmıyor kanalı direk kapatıyor.

Ya hocam dediklerimi anlatamıyorum galiba , YOUTUBE FLAG ATMIYOR , sadece yeni yıla girdiğimizde güncellemeler yaparak algoritmalarını değiştirdi ve daha sert oldu.Sadece uygunsuz gördüğü kanalları direk kapatıyor ve mail atıyor.Bu zaten olan birşeydi sadece kuralları sertleştirdiler uygunsuz kanalları youtube tarafından kapatılıyor.Youtube flag vs. atmıyor kanalı direk kapatıyor.

tamam işte kelimelere takılmaya gerek yok aynı şeyi söylüyoruz, ''uygunsuz gördüğü kanalları direk kapatıyor'' demişsin bu ne demek kullanıcıların yaptığı şikayetle alakası yok demek,artık bilmiyorum nasıl olduğunu ama büyük ihtimal youtube geçmişte flagdan kapanan kanalların yapısını çıkarmış abone olanlar-başlıklar-etiketler vs.. bunları belirli periyotlarla saptayıp kapatıyor.Aynı içeriğe sahip kapanmayan kanallarım da var farklı noktaları nedir bilmiyorum

tamam işte kelimelere takılmaya gerek yok aynı şeyi söylüyoruz, ''uygunsuz gördüğü kanalları direk kapatıyor'' demişsin bu ne demek kullanıcıların yaptığı şikayetle alakası yok demek,artık bilmiyorum nasıl olduğunu ama büyük ihtimal youtube geçmişte flagdan kapanan kanalların yapısını çıkarmış abone olanlar-başlıklar-etiketler vs.. bunları belirli periyotlarla saptayıp kapatıyor.Aynı içeriğe sahip kapanmayan kanallarım da var farklı noktaları nedir bilmiyorum

Tamam işte herşey olabilir ama youtube kapatabileceği bir kanala neden flag atsında kapatsın ki ben bunu anlatmaya çalışıyorum.Youtube kanalı uygunsuz bulursa direk kapatır bunun için flag vs. atmasına gerek yok.

Tamam işte herşey olabilir ama youtube kapatabileceği bir kanala neden flag atsında kapatsın ki ben bunu anlatmaya çalışıyorum.Youtube kanalı uygunsuz bulursa direk kapatır bunun için flag vs. atmasına gerek yok.

adamların tercihlerini bilemezsin belki o flag aynı içeriğin sonraki yüklemelerinde anında uygunsuz içerik versin diye işaretleniyor,ortada olan tek şey bunların tamamı youtube kaynaklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri