Bugün olağan dışı bir durummu var

• Kullanıcı aliorhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

aliorhan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yt izlenimleriniz bugün nasıl. Anormal bir durum varmı. Bende şu saat itibariyle yerlerde sürünüyor. 1 haftadır iyiyydi ve yükselişteyken bugün çakıldı. Kanalım flag7şikayete müsait bir kanal. Sıkıntı genelmi sizlerde durum ne yoksa bana özelmi. İşkillendim aşırı düşüş var. Lütfen herkes genel durumunu yazabilirmi.

Aynı sıkıntı bendede var günde 10 k izlenirken 2 güün önce bugün 1 2 k anca

Ya insanı işkillendiriyor bunlar. Bende dün ve önceki 6-7 gün çok az farklarla 14-15 k arası iken bugün birden bire 4-5k arasında şu an. İnşallah genel sorundur. Birde hergün 15-20 abone eklenirken bugün 1 abone eklenmiş.

---------- Spam Engelliyici 20:52 ---------- Önceki Mesaj 19:48 ----------

Tekrardan hort yapayım. 1 saattir videoları inceliyorum hemen hemen bütün videolarda şakır şakır reklam yağmuru var. Muhtemelen bu yüzden izlenimler az yoksa bu reklam ve önceki izlenimle malı götürürdük.:D

öyle bi başlık atmıssın ki hocam 15 temmuz geldi aklıma bu olay sende değil zaten herkeste var

ynt

reklam sorunu düzeldimi gençler sizde bende dakikaları girince sarı çizgi çıkıyo ama oraya geldiğinde reklam falan çıkmıyor ya

1 haftadır iyi giden kanalım da %30 izlenim düşüşü oldu

1 haftadır iyi giden kanalım da %30 izlenim düşüşü oldu

Bugün içinmi yani 23-5-17 içinmi. Bende ondan açtım konuyu. Tam %30 az kazanç ve izlenim yarı yarıya. Yalnız reklam fazla çıkmaya başladı ondan izlenim düştü diye tahmin ediyorum. Açtığım her videomun başında reklam çıktı neredeyse.

Bugün içinmi yani 23-5-17 içinmi. Bende ondan açtım konuyu. Tam %30 az kazanç ve izlenim yarı yarıya. Yalnız reklam fazla çıkmaya başladı ondan izlenim düştü diye tahmin ediyorum. Açtığım her videomun başında reklam çıktı neredeyse.

Bende bugün için dusus oldu hocam

Metin reklamları gene kayboldu, sadece video başı reklamlar var, bundan dolayı düşüş yaşandı diye düşünüyorum

Birgün 5-6 kat artoyor birgün x kat düşüyor iyice sağı solu ayrı oynar oldu Youtube'un.

tıklama ve izlenimde yükseliş var

aynen %50 artış var

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri