Bugün Pk Kapandı ve Adsense Kesinleşti, Bu ay ödeme Alınırmı ?

• Kullanıcı suat37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

suat37

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herzamankinden tufah bir olay geldi başıma.
Bugün saat 19:30 gibi kanalımın para kazanması tekrar eden içerikten kapatıldı.
Adsenseye baktıgımda Adsensede kesinleşme gerçekleşmiş. Sizin tahmininize göre 22 Aralıkta ödeme gelirmi ? Yoksa El konulan bakıye ibaresi gelirmi?

2. bir ihtimal İtiraz ettim, Pk tekrar açılırsa sizce ne olur?
Yakın dönemde böyle bir durumla karşılaşan oldumu?

Son düzenleme:
[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocam sen alıyordun galiba pk kapansa bile.Son durum nedir acaba

Adsenseye baktıgımda Adsensede kesinleşme gerçekleşmiş. Sizin tahmininize göre 22 Aralıkta ödeme gelirmi ? Yoksa El konulan bakıye ibaresi gelirmi?

[MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocam sen alıyordun galiba pk kapansa bile.Son durum nedir acaba

Benim kazancıma el konulma durumu hiçm olmadı hocam, özgün çalışıyorum, videolarımın tamamı bana ait ama arada tekrar içerikten, çoğunlukla da yanıltıcı içerikten kapanıyor pk. Ama kesinleşeni her zaman aldım.

Kesinleşene el koyma durumu da çıktığı için bekleyip görmekten başka çare yok gibi.

Kendisi müsait degil sanırım. Skypeden de görüşemedim.

Hocam adamlar ne yapacaklarını şasırdılar
Önceki ayın kazancına sen nasıl el koyarsın ya
Ben seni kasımda calıstırdim aralikta cıkardım sana para falan yok
Dünyanın hic bir yerine bu durum olmaz
Rezil bir politika

Benim geçen ay kesinleşen para ayın 20'sinde "geçersiz tıklanma" diye 3/2'si bi anda silindi.
Yani artık kesinleşmenin şuan hiçbir önemi yok adamlar isterse 1 gün önceden bütün kazancı silebiliyor.

Umarım paranızı alırsınız ama zor gibi gözüküyor.

Benim geçen ay kesinleşen para ayın 20'sinde "geçersiz tıklanma" diye 3/2'si bi anda silindi.
Yani artık kesinleşmenin şuan hiçbir önemi yok adamlar isterse 1 gün önceden bütün kazancı silebiliyor.

Umarım paranızı alırsınız ama zor gibi gözüküyor.

Peki Pk Yeniden açılırsa bu durum ne olur sizce ?

Bugün pk açılsa 1 ay sonramı ama kesinleşmiş bir bakıye var. Senin başına geldi biliyorum ama senin kesinleşmemişti daha sonra kesinleşmişti sanırım

konuya benzer değil ama ben bir ay kesinleşeni bekletip bir sonraki ay almıştım ve eşiği yüksek yazmıştım. Eşiği tekrar düşürünce iki gün içinde para yattı (21-26 tarihi dışında olmasına rağmen)

kesinlesmisti hocam benimde 3 gün kalan pk gitti sonradan tekrar acıldı ama gecen o odeme gelmedi. Bu ay kesinlesti icerisindeki bakiye ile birlikte

Benim kazancıma el konulma durumu hiçm olmadı hocam, özgün çalışıyorum, videolarımın tamamı bana ait ama arada tekrar içerikten, çoğunlukla da yanıltıcı içerikten kapanıyor pk. Ama kesinleşeni her zaman aldım.

Kesinleşene el koyma durumu da çıktığı için bekleyip görmekten başka çare yok gibi.

Hocam adamlar ne yapacaklarını şasırdılar
Önceki ayın kazancına sen nasıl el koyarsın ya
Ben seni kasımda calıstırdim aralikta cıkardım sana para falan yok
Dünyanın hic bir yerine bu durum olmaz
Rezil bir politika

PK açıldığında alırsınız paranızı

hocam bir ay sonra alıyorsunuz oyle oluyor.

konuya benzer değil ama ben bir ay kesinleşeni bekletip bir sonraki ay almıştım ve eşiği yüksek yazmıştım. Eşiği tekrar düşürünce iki gün içinde para yattı (21-26 tarihi dışında olmasına rağmen)

kesinlesmisti hocam benimde 3 gün kalan pk gitti sonradan tekrar acıldı ama gecen o odeme gelmedi. Bu ay kesinlesti icerisindeki bakiye ile birlikte

Yaptıgım İtiraz kabul edildi, Spama Devam.. Vakit ayırıp konuyla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri