bugün tbm 0,57kr oldu? sizde nedir durum?

• Kullanıcı xkdhc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
tbm 5 :D 200 üzeri tık 4 k üzeri görüntüleme

Anime Studio ile ingilizce animasyon yapıyorum dostum. buyur gel :)

bende bi ara maho-b diye bir programla animasyon yapmıştım 6 7 sene önce . Valla yapalım ben varım. birlikte yapalım ? seslendirme sitesi buldum cok güzel gevurca konuşturuyorum kadın ve erkek olaraktan, sesleri yapayım öğret yapalım animasyon,. Deligibi 8 m, flashberk en son grafi2000 oldu KocaKaflar - fırıldakailesi Berk tokayı ilk günden beri takip ederim. Yani nasılki JAckie Chan ve Van DAmm filmi izleyip Dövüş öğreniğimizi zannediyorsak Biz Türkler. Bende Animasyocu olduğumu düşünüyorum bundan ötürü :D

bende bi ara maho-b diye bir programla animasyon yapmıştım 6 7 sene önce . Valla yapalım ben varım. birlikte yapalım ? seslendirme sitesi buldum cok güzel gevurca konuşturuyorum kadın ve erkek olaraktan, sesleri yapayım öğret yapalım animasyon,. Deligibi 8 m, flashberk en son grafi2000 oldu KocaKaflar - fırıldakailesi Berk tokayı ilk günden beri takip ederim. Yani nasılki JAckie Chan ve Van DAmm filmi izleyip Dövüş öğreniğimizi zannediyorsak Biz Türkler. Bende Animasyocu olduğumu düşünüyorum bundan ötürü :D

bak o kadar animasyonla ilgileniyormuşsun. mesela hatırlıyor musun van damme'lı volvo reklamını? o patladığı an yapmıştım bi animasyon.
mesela bugünlerde ne patladı? ice bucket challange değil mi? yapsana gidip onunla alakalı bir animasyon.

her şeyi de ben mi söyliyim :D

bak o kadar animasyonla ilgileniyormuşsun. mesela hatırlıyor musun van damme'lı volvo reklamını? o patladığı an yapmıştım bi animasyon.
mesela bugünlerde ne patladı? ice bucket challange değil mi? yapsana gidip onunla alakalı bir animasyon.

her şeyi de ben mi söyliyim :D

Anlamıyorum ki :D Sen öğretirsen anlayacağız işte, Birlikte Walt Disney'e rakip olabiliriz. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri