Bendede Aynı Sorun Var.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yöntem basit abd tabanlı vds + ordan açılma adsense +ordan açılma mail+ve ordan işlem+yabancı içerik. = uzak masa üstü.![]()
googlede reklam serbest ama yt değil öle olsa türkiye seçeneğinde para kznma atif olurdu. ama biz yabancı ülke seçip aktif ediyoruz. vede hemen akıllara şu geliyor NEDEN ? nedeni de anlatim google reklamı yt veriyor yt bu reklmı alıp yerleştiriyor sonrada bu reklamlar tıklanıyor ama gel gelelim adsenseye yansımıyor sebeb ise zaten türkiye lokasyona izin yok ama biz abd gösterip türkiye lokasyonla tıklayınca yt bunu sayım işini süzerek yapıyor. ve gerisi reklam geçersiz sayılıyor. genelde dikkat edin yabancı içeriklerde sayım oluyor.
Yok serkan hocam onunla ilgili olacagini sanmıyorum 6aydir ayni şekilde herşeyi turkiyeden yapiyordum ve bugüne kadar hic boyle sorun olmamisti senin bugünkü kazanclari paylasirmisin yeni bir güncelleme falanmi bu
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanallarınızı kontrol edin beyler benimde öyleydi daha sonra kanallarıma baktığımda .
Kanallarımın Para kazanması devre dışı bırakıldığını gördüm.
Bu yüzden yansımadığını düşündüm .
ben bir senedir yt işindeyim hiç böyle bir şey olmadı. ne zamandır bu şekilde kullanıyorsunuz ve to tbm ve izlenim istatistiklerini verir misiniz?
yabancı içeriklerde sayım oluyo derken ne demek istedin hocam? 15 tane kanalım var sadece 1 tanesi türk ondada 20 video var ya da yok?
http://www.ytpara.com/217997-post5.html
o arkadasin sayfa to durumu. kendi soyledigini kendisi uygulamayi unutmus heralde.
ben yabancı kanal açınca içeriği yüklerken sayfa dilini sayfa içerik yükleme dilini bile o dilde kullanıyorum yani anlicagın adsense yt, mail, aklına ne geliyorsa tr işlem olmamasına özen gösteriyorum tr hesablarımda var ama derdim sizinle aynısı ama us içerik 10.000 gösterim 485 reklam tıklaması. tbm 1$ vs, vs, içeriğin neyse a dan z ye herşey içerikle aynısı.
o arkadasin sayfa to durumu. kendi soyledigini kendisi uygulamayi unutmus heralde.
gerçekten iyidi bu hocam
---------- Mesaj saat 01:29:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:27:49 civarında gönderildi. ----------
Bu konudaki gibi ekran görüntüsü yokmu hocam
valla kafayı yicem ya 00.00 dan itibaren 2k izlenime 4 tık geldi yaa
Benim de 2 tık geldi. TBM nedir ? Ben söylemeye utanıyorum.![]()
pek bişey değişmedi valla. an itibariyle 17k izlenim 81 tık ya ://
81tik iyi ben 19k izlenim10tik alinca dun şok oldum
Aynen hocam ay sonu duzelsede bu ay limiti bari gecebilsek
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.