Bugünlerde moda oldu!

Bence sistem soyle olmali
Yeni uyeler belli bi muddet konu acmamali veya mod onayi ile acmali
Ayrica yeni baslayanlar ve youtube sorunlari ve cozumleri gibi kategorilere girebilmeli sadece , belli ni muddetligine

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

r10 daki forum düzeni hiç bi yerde yok ya inş burasıda öyle olur :)

kimisi okuyarak kimisi sorarak ögrenmeyi sever. bi sitemde benden sana gelsin o zaman gerci sende belirtmişsin ama daha dur bakam üye olalı 2 ayını yeni doldurmuşsun. daha neler göreceksin.

bilgi paylaştıkca büyür.. burasıda paylaşım forumu olduguna göre

edit 1: konuya mesaj yazanların %90 ı yeni üye:) post kasmayın.

Ben zaten yeni üye olduğumu söylüyorum ama bak bakalım böyle saçma sapan sorular için konu açmış mıyım? He işimiz gücümüz yok post kasacağız...laf olsun diye yorum yapmaya gerek yok.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumun çoğunluğunun derdimi anlamış olması forum adına güzel bi gelişme, anlamak istemeyenler için yapacak bişey yok. Ama Kaan kardeşin de dediği gibi herşey edebiyle olmalı adam yüzsüzce kanal istemediği kalıyor bi tek.. Utanmasa Adsensem şu, kanalınızı bağlar mısınız diyecek nerdeyse, tepkimiz buna yoksa tabi ki birine yardımcı olmaya bişey dediğimiz yok.

Konuyu farklı yerlere çekmeye ,gereksiz polemiğe gerek yok ama artık ciddi anlamda rahatsızlık vermeye başladı . Ne mi?Tabii ki de yeni üyelerin ya da bu işlere yeni başlayanların her aklına geleni sormak için konu açması:mad:

Tamam ben de yeni üyeyim ve bunu demek belki de bana düşmez ama artık gına geldi ,modlar da müdahele etmeyince yazayım dedim bu nedir arkadaş!?Adam yeni başlıyor hangi videoları atayım,kaç kanal yapayım,kanala kaç video atayım,videoları nasıl ayarlayayım vs.vs. forumda defalarca konuşulan çözüm yolları mevcut şeyler için konular açılıyor.İlk zamanlarımı hatırlıyorum da (çok geçmiş sayılmaz gerçi) muslera06 nın konularını günlerce okumuş ,videolarını izlemiştim saatlerce ve birşeyi sormadan önce forumda araştırma yapıyordum ya da bana bu işleri öğreten yeğenime soruyordum ulu orta konu açmaksızın.

Burası tabii ki forum ve yardımlaşmak-dayanışmak için var ama lütfen forumu amacına uygun olarak kullanalım,var olan şeyleri tekrar tekrar sormak için değil..saygılar.

Edit:Sonradan farkettim,eğer yeri değilse taşınabilir.

işte bu yüzden eski forum üyeleri forumda daha az vakit geçiriyor.. ve çok vakti olan üye olduğu için sürekli bi laf dalaşı oluyor.. artık yorum bile yazasım gelmiyor ama yine giriyoruz işte.. eş dost var..

Bu konuları youtube ile yeni tanışmışken bizde açmıştık biraz empati :)

Walla Gerçekten Artık Ytparada Tat Kalmadı Nerde o Eski Günler Eski Tasarımda Herkes Şen Şakraktı Forum Kaynıyordu :) Gerçekten Artık Foruma Girmek İstemiyorum Tat Kalmadı Giriyorum biri yazmıs adsensem banlandı biri yazmış telif yedim ünlem belası yüzünden işi bırakıyorum vs. vs. moral bozucu binbir konu walla foruma girmeyip kendi çapında araştırma yaparak kazanmak en güzeli bence :) Foruma Girince Nedense Moralim Bozuluyor Eski Tat Zaten Yok Son Mesajlara Baksan Bilmem Awe Ödememi Yapmadı Bilmem Şu Bilmem Bu Oldu..

Bazılarıda Kazandıkları Her Kuruşu Hemen Almak İstiyorlar Kardeşim Biraz Sabredin Ya Ben 7 Aydır Bu İşteyim Aldıgım Para En Fazla 5 Bin Dir Bu Ay 4 Bin Alıcaktım Adsensem Banlandı... Sabır Sabır

Vatandaş birazda özel ilgi bekliyor. Soru diğer konuda cevaplanmış ama ıııı ıhhh ona özel olacak cevap çünkü onun durumuyla hiç karşılaşılmamış onun gözünde çünkü o durumla karşılaşan birinin çözüm arayışlarına hiç göz atmamış.

haklısın ancak bu tür başlıklara cevap yazmamak en büyük cezadır. ama eki forum üyeleri her başlığa cevap yazıyor. ozaman yeni üyelerin hiçbir suçu yok. eski üyeler can sıkıntısından burada yazıyor. ben başka forumlarda, sözlüklerde de yazıyorum canı sıkılan arkadaşlar bu alanlara gelsin..

düşünce güzel uslüp yanlış ,
birincisi , kendin diyorsun hocam yeni üye diye
adam yol yordam bilmiyor , en ufak hatasında tokatlamak olmaz , kimseyi tokatlayarak akıllandıramassın
bazı arkadaşlarda yeni üye olmamasına rağmen boş konu açıyor ,
onlarada ılımlı yaklaşmak gerek , adamın 100 kkanalı tek seferde kapandı şoka girdi konu açtı
banmı çakalım adama ?

ikincisi modlarla bi sorunun varsa özel görüş

düşünce güzel uslüp yanlış ,
birincisi , kendin diyorsun hocam yeni üye diye
adam yol yordam bilmiyor , en ufak hatasında tokatlamak olmaz , kimseyi tokatlayarak akıllandıramassın
bazı arkadaşlarda yeni üye olmamasına rağmen boş konu açıyor ,
onlarada ılımlı yaklaşmak gerek , adamın 100 kkanalı tek seferde kapandı şoka girdi konu açtı
banmı çakalım adama ?

ikincisi modlarla bi sorunun varsa özel görüş

Anlamamaktaki bu ısrarınızı cidden anlamıyorum;-) kimsenin yeni üyelere birşey dediği yok, tepkim forumda emek verilerek yazılmış onca yazıyı okumayı angarya görenlere! Madem yol yordam bilmiyor orayı okuyacak ve öğrenecek işte.. 100 kanalı olan adamın açacağı konu bellidir kimse ona bisey demiyor zaten.bu tarz konular açınca da hemen Modlarla ilişkilendirilmesi de ayrı bir garabet,diyorum ki bu işlerle modlar ilgilensin ben de bu konuyu açmak zorunda kalmıyayım forumun düzeni bozulmasın konu nereye çekiliyor. Şimdiye kadar hiçbir modla sorunum olmadı kolay kolay olmaz da.

Açtığın konulara bakınca anlamanı beklemiyorum zaten,saçma konu görmek istiyorsan da kendi konularına bi bakıver bi zahmet.

sen hiç çaylak olmadın değil mi dostum? Senin açtığın bu konu bencil bir düşüncenin eyleme geçirilmesidir. Bu tarz konuları açanlar ve GEREKSİZ YERE TARTIŞMA YARATAN kişiler forumdan uzaklaştırılmalı!

Oldu canım başka bir arzunuz?

sen hiç çaylak olmadın değil mi dostum? Senin açtığın bu konu bencil bir düşüncenin eyleme geçirilmesidir. Bu tarz konuları açanlar ve GEREKSİZ YERE TARTIŞMA YARATAN kişiler forumdan uzaklaştırılmalı!
bak bakalım ,konuya senin gibi agresif yaklaşan olmuş mu?gereksiz yere tartışma çıkaran kimmiş?gereksiz polemiğe girmeyelim dediğimiz halde hayatımda gördüğüm en saçma konu.net diyerek ortamı kim geriyormuş?

Arama butonu bozuk.
Çalışmıyor yeni temaya geçti geçeli, Kendi attığım postu bile bulamıyorum.
;)

Yeni üyeye bu konuda cevabın var yazacağımda konuyu bulamıyorum.
Ama abarttıkları doğru çok saçma sorular soruluyor birde Cevap bekliyorlar kimse yazmayınca Bir post daha atıp kimse yokmu gibisinden mesaj yazıyorlar.
Herkes varda 874897845645499789 lerce kez aynı soru sorulmuş biraz bakınsa görecek forumda.

Açın bakın Yeni Başlayanlar bölümüne nekadar ABUK-SUBUK konular var göreceksiniz.
Bunuda biraz Gençlerin ( böyle yazdım diye bana laf sokmaya çalışmayın ) Heyecanına veriyorum.
Eleman daha 15-16 yaşında Duymuş sağdan soldan YT'den para kazanılıyor diye gelmiş aylık Birkaç BİNTL kazanma peşinde, Daha dur kardeş, öyle kazanmak kolay değil.
Birkaç ay deneme yanılma yap forumu oku.
Bunlar hemen gelip şöyle konular açıyorlar, HANGİ Kategoriler iyi para getiriyor felan.
;)

Millet çalıştığı kanalı sana versin direkt çek, neden uğraşıyorsunki?

Geçende vardı 16 yaşındamı ne Adsense açmış nasıl onaylatcam diye kara kara düşünüyor.
Biz diyoruz Annen-Baban üstüne aç Adsenseyi diye.
Adsense bile diyor 18+ olacaksın benim partnerim olmak için.
TR'de de reşit yaş 18+'dır.

Yani kısaca yeni ve heyecanlı gençlere tavsiyelerim bunlar.
Birde Forum kurallarına uyun banlanmayın, Milletede Sahte Telif atmayın.
:cool:

bak bakalım ,konuya senin gibi agresif yaklaşan olmuş mu?gereksiz yere tartışma çıkaran kimmiş?gereksiz polemiğe girmeyelim dediğimiz halde hayatımda gördüğüm en saçma konu.net diyerek ortamı kim geriyormuş?

Arkadaşım boş yere insanları germe. seninle tartışmaya girmeyeceğim. iyi günler dilerim.

Zamanında Bizlerde soru sora sora Ögrendik yeni arkadaşlarında sorular sorması normal. Eger soru sorcak varsa ben rahatsız olmam özel mesaj atabilir arkadaşlar yardımcı olurum elimden geldigi kadar.

Bence forumu amacı dışında kullanan kişi konuyu açan arkadaştır böyle bir konuya hiç gerek yok forum gayet güzel işlemekte bu tarz konular açarak forumu germeyin gereksiz konu diye bişey yoktur yeni açılan konular eski konuları güncel tutmaktadır.Sorulan sorular aynı olabilir ama cevapları genellikle farklı olur bu forudma o yüzden daha fazla forumu germeden konuyu kapatalım derim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri