Bugünlerde moda oldu!

karşılıklı alıntı yaparak tartışmayınız...

konuya gelirsek foruma yeni üye olanlar geldikçe bu konular olacaktır.1hafta okusun konu açamasın derseniz,o yeni üye 1 hafta sonra aynı mantıktaki konuları açacaktır.ben bıkıp usanmadan cevap veririm ama beni en rahatsız eden nokta konu başlıkları...içerikle ilgili konu başlığı yerine ''pin konusunda yardım'' tarzında başlık açan olunca girip de ne yazdığına bile bakmıyorum.her konuya müdahele eden bir tip olmamak için ayrı bir çaba göstermeme rağmen maalesef çoğu konuda uyarmak zorunda kalıyoruz.

Birde forumda birsey sorarsin cevabini pmden istersin adam burda tamam söylüyorum pmden diyerek özelde yok söyliyemem denen tiplerde cikti...

Arama butonu bozuk.
Çalışmıyor yeni temaya geçti geçeli, Kendi attığım postu bile bulamıyorum.
;)

Yeni üyeye bu konuda cevabın var yazacağımda konuyu bulamıyorum.
Ama abarttıkları doğru çok saçma sorular soruluyor birde Cevap bekliyorlar kimse yazmayınca Bir post daha atıp kimse yokmu gibisinden mesaj yazıyorlar.
Herkes varda 874897845645499789 lerce kez aynı soru sorulmuş biraz bakınsa görecek forumda.

Açın bakın Yeni Başlayanlar bölümüne nekadar ABUK-SUBUK konular var göreceksiniz.
Bunuda biraz Gençlerin ( böyle yazdım diye bana laf sokmaya çalışmayın ) Heyecanına veriyorum.
Eleman daha 15-16 yaşında Duymuş sağdan soldan YT'den para kazanılıyor diye gelmiş aylık Birkaç BİNTL kazanma peşinde, Daha dur kardeş, öyle kazanmak kolay değil.
Birkaç ay deneme yanılma yap forumu oku.
Bunlar hemen gelip şöyle konular açıyorlar, HANGİ Kategoriler iyi para getiriyor felan.
;)

Millet çalıştığı kanalı sana versin direkt çek, neden uğraşıyorsunki?

Geçende vardı 16 yaşındamı ne Adsense açmış nasıl onaylatcam diye kara kara düşünüyor.
Biz diyoruz Annen-Baban üstüne aç Adsenseyi diye.
Adsense bile diyor 18+ olacaksın benim partnerim olmak için.
TR'de de reşit yaş 18+'dır.

Yani kısaca yeni ve heyecanlı gençlere tavsiyelerim bunlar.
Birde Forum kurallarına uyun banlanmayın, Milletede Sahte Telif atmayın.
:cool:

Ağzın bal yesin kardeşim ya ,ne kadar güzel anlatmışsın.

Forum forumdur. Ansiklopedi değil. İnsanlar üye olur ve soru sorarlar. Kurtadam.com'dan beri aynı geyik. Yeni sorulan sorular foruma aktiflik katar. Mesaj atma alışkanlığı kazandırır. Bu da forumlar için zaten istenen bir şeydir.

Yeni başlayanlar bölümü zaten bu iş için var. Bin kere sorulsun binbirinci kez adam başlığı açsın. Kime ne? Mouse senin elinde. Tıklamazsın olur biter. O bölüme hiç girmezsin olur biter.

Forum forumdur. Ansiklopedi değil. İnsanlar üye olur ve soru sorarlar. Kurtadam.com'dan beri aynı geyik. Yeni sorulan sorular foruma aktiflik katar. Mesaj atma alışkanlığı kazandırır. Bu da forumlar için zaten istenen bir şeydir.

Yeni başlayanlar bölümü zaten bu iş için var. Bin kere sorulsun binbirinci kez adam başlığı açsın. Kime ne? Mouse senin elinde. Tıklamazsın olur biter. O bölüme hiç girmezsin olur biter.

Arkadaşım bak o yukarıda Güncel konular bölümü varya.Orası saçma sapan konularla doluyor.Gerçekten yardım isteyen arkadaşların konusu ise altlarda kaldığı için gözükmüyor.

Ayrıca bu yeni üye konularına gelirsek, evet bizlerde yeni üye olduk.Konularda açtık ama önce araştırdık, denedik.Kendimize göre bi yol çizdik.Her fırsatta, herşey için gelip buraya konu açmadık.Yeri geldi burada arama yaptık, yeri geldi google amcaya sorduk.

Bakın [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] ve [MENTION=318]NoEroin[/MENTION] nasıl özetlemişler herşeyi.Bu konuya saçma diyen kişilerde kendi açtığı konulara baksınlar önce.

Arkadaşım bak o yukarıda Güncel konular bölümü varya.Orası saçma sapan konularla doluyor.Gerçekten yardım isteyen arkadaşların konusu ise altlarda kaldığı için gözükmüyor.

Ayrıca bu yeni üye konularına gelirsek, evet bizlerde yeni üye olduk.Konularda açtık ama önce araştırdık, denedik.Kendimize göre bi yol çizdik.Her fırsatta, herşey için gelip buraya konu açmadık.Yeri geldi burada arama yaptık, yeri geldi google amcaya sorduk.

Bakın [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] ve [MENTION=318]NoEroin[/MENTION] nasıl özetlemişler herşeyi.Bu konuya saçma diyen kişilerde kendi açtığı konulara baksınlar önce.

Bak bu olayı kimler destekler ben sana söyleyeyim mi dostum ?

1. Her işi düştüğünde foruma gelen üyeler.
2. İnsanların sorularına cevap vermeyen üyeler.
3. Her şeye muhalefet olmayı seven üyeler.

Yani diyeceğim o ki güzel arkadaşlarım post kasmak yerine gerçekten sorusuna cevap arayanların konularına mesaj atan. ;)

konu sahibi arkadşaım ben ce yanlış düşünüyorsun sebebi ise :

bu forum açılalı 1 yılı geçti biz ilk günden beri bu forumda her türlü her yaştan arakdaşa yardım etmeye çalışıyoruz.Hatta o kadar ki 1 yıl önce yeni gelen arkadaşlara kanal açmayı tarif ederken şimdi bazıları mod bazıları yt de kendini geliştirmiş önder kişiler oldular.Ama bizler halen günde 20-30-50 Pm lere cvb veriyoruz ve bu cvblar 1 yıldan beri sorulan ve forumda konusu olan konular ama genç kardşelerimizi terslersek ekmek paralrırnı - okul harçlıklarını çıkarmaktan vazgecer...amacımız bu değil amacımız insanların bişiler kazanması....

NEYSE KISACA : BU FORUMA HERGÜN YENİ ARKADAŞLAR GELCEK O 856 DEFA SORULAN SORULAR GENE SORULACAK BİZLERDE ELİMİZDEN GELDİĞİNCE CVB VERCEZ....haaa keşke önce araştırsalar forumda !! ama o arkadşlar değil forum googlede bile bişeyi nasıl arayacağını bileyen tecrübesiz isimler....onun için SABIRLI OLUP YARDIM ETMEYLİYİZ..........

HERKEZE HAYIRLI KAZANCLAR

dusuncen bıraz dogruda ama soyle dusun bır ogrencı geometrı hakkında cozemedıgı soruları hocasına sormassa geometırıyı kesınlıkle ogrenemez
(saygıda kusur ettıysem ozur dılerım)

Ne var ki bunda? İnsanlar tabii ki soru soracak. Biraz empati yap bence, nedir bu asabiyet?

Eylül 2013'ten beri üyeyim ama 2 gün önce, Adsense ile ilgili cevabnın çok basit olduğunu sonradan öğrendiğim bi soru için konu açtım ve sağolsun bi arkadaşta yardımcı oldu.

Dediğim gibi seni bu kadar üzen, sinirlendiren şey nedir?

Burası forum.

Yeni insanlar gelecek ve sorular soracak. Biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıcaz.

Zamanında bize yardımcı oldukları gibi.

dusuncen bıraz dogruda ama soyle dusun bır ogrencı geometrı hakkında cozemedıgı soruları hocasına sormassa geometırıyı kesınlıkle ogrenemez
(saygıda kusur ettıysem ozur dılerım)

Sorduğu sorunun cevabı kitabında yada defterinde var ise ?
Bakın, kimse kimseye konu açmasın soru sormasın demiyor.Şu bakış açınızı değiştirin artık.
Elbetteki sorular sorulsun, konular açılsın.Ama adam daha 2 gün olmuş başlayalı, hiçbirşey araştırmadan denemeden, hemen para kazanma hırsıyla gelip konu açıyor.Açtığı konuda nasıl para kazanırım ?

Sen hiçbirşey yapma, 2 3 kanal aç sonra para kazanamıyorum diye konu aç.Oldu olacak kendimiz kanalları yapalım hesaplarına bağlayıverelim.

@prisonbreak sana düşmez bunları söylemek evlat. Bütün yönetime yıkama yağlama çekmişsin tebrik ederim

Yaşın kaçta gelip burda ahkam kesebiliyorsun?

Şu forumda gerek nick olsun, gerek konuların, gerekse postların olsun senin kadar boş insan görmedim.1 kişiye faydalı mesajını görmedim.

Sen şu kategori isteyen yüzsüz kişiydin dimi ?

sorulan sorulardan rahatsiz olanlaz cevap vermesin abi bu kadar basit yardim sever illaki cevap vercektir yonetici uygun gormez ise konuyu zaten cop e tasiyorlar

Sorduğu sorunun cevabı kitabında yada defterinde var ise ?
Bakın, kimse kimseye konu açmasın soru sormasın demiyor.Şu bakış açınızı değiştirin artık.
Elbetteki sorular sorulsun, konular açılsın.Ama adam daha 2 gün olmuş başlayalı, hiçbirşey araştırmadan denemeden, hemen para kazanma hırsıyla gelip konu açıyor.Açtığı konuda nasıl para kazanırım ?

Sen hiçbirşey yapma, 2 3 kanal aç sonra para kazanamıyorum diye konu aç.Oldu olacak kendimiz kanalları yapalım hesaplarına bağlayıverelim.

ha bu konuda sonuna dek arkandayı 3-4 gun olmus yt baslayalı mısal nasıl gunluk 10 dolar kazanrım var boylelerı

konu sahibi arkadşaım ben ce yanlış düşünüyorsun sebebi ise :

bu forum açılalı 1 yılı geçti biz ilk günden beri bu forumda her türlü her yaştan arakdaşa yardım etmeye çalışıyoruz.Hatta o kadar ki 1 yıl önce yeni gelen arkadaşlara kanal açmayı tarif ederken şimdi bazıları mod bazıları yt de kendini geliştirmiş önder kişiler oldular.Ama bizler halen günde 20-30-50 Pm lere cvb veriyoruz ve bu cvblar 1 yıldan beri sorulan ve forumda konusu olan konular ama genç kardşelerimizi terslersek ekmek paralrırnı - okul harçlıklarını çıkarmaktan vazgecer...amacımız bu değil amacımız insanların bişiler kazanması....

NEYSE KISACA : BU FORUMA HERGÜN YENİ ARKADAŞLAR GELCEK O 856 DEFA SORULAN SORULAR GENE SORULACAK BİZLERDE ELİMİZDEN GELDİĞİNCE CVB VERCEZ....haaa keşke önce araştırsalar forumda !! ama o arkadşlar değil forum googlede bile bişeyi nasıl arayacağını bileyen tecrübesiz isimler....onun için SABIRLI OLUP YARDIM ETMEYLİYİZ..........

HERKEZE HAYIRLI KAZANCLAR

Aynen ben bilgisayar işlerini iyi bilirim zannederdim tıkandım gmail açma konusunda her alet edevat var ama google açamazsın diyor.. Anladım ki mac adresinde sorun var onu değiştirdim ama Cyberghost vpn de yerel ağ gibi bağlandığından diyeyim ayrı bir mac adresi var ve ben onu değiştiremiyorum. Haa konumu actım hayır cünkü bir iki kişi çıkar can sıkar en iyisi başka yerlerde aramak diyorum. Neden derseniz heryerde bi konu açana tepki gösteren var( burada konu açmayıda bulamadım :) nereye sakladınız su ikonu göremedim )
ee adam tepki gösterecek bizde bi dengesizlik edeceğiz olmayacak en iyisi google amcaya sormak sabahtan beri o vpn yi indir yok su eklentiyi indir arayıp duruyorum. Bana burada yardımcı olacak birileri varsa sorayım.
Arkadaşlar günde yüzlerce gmail acmam gerekiyor ve bunu stabil nasıl yaparım. telefon onayı sorun değil var birkac yöntem ama şuan 3cx kullanıyorum.
Her gmailde cerez sil işlemini yapıyorum. ıp değiştiren iyi bir program lazım en sevdiğim zenmate eklentisiydi ama sürekli hesap acınca sıkıntı yaratır mı bilmiyorum?
Mac adresi değiştirme de zaten sıkıntı yok. Sürekli mail açanlar varsa yöntemlerini anlatabilirlerse sevinirim. pm atabilirler. Şu an buradaki konulara bakamadım varsa konu linkide olur. Ytkoraya ulaşamadım bugün kapalı skype si olsa halledeceğiz de o zamana kadar zarardayım. Kanal açıp videoları kasmam gerek. Para kazanabilsem adsense sıkıntı olmayacak onlarca belkide yüzlerce kişiye açabilecek konumdayım çok şükür. Ama önce iyi bir para kazanmam bunu ispat etmem lazım. Daha sonra adsenseleri ufak meblağlar karşılığında kişilerin üzerine açıp kullanacağım. :)

Bu arada youtube işini uzun zamandır araştırıyorum ama iki aydır aktifim bir arada para kazanmalarım kapandı.
Birde R10 üyeliğim yok davetiye atabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Belki editörlükte yapabilirim. Klavyemiz sağlam ama biraz alışmak lazım bu işlere..

ha bu konuda sonuna dek arkandayı 3-4 gun olmus yt baslayalı mısal nasıl gunluk 10 dolar kazanrım var boylelerı

İşte fikirlerimiz zaten bir hocam.Biz bunlardan yakınıyoruz.Adam araştırsa, denese, görse, uğraşsa gerçekten yapamıyosa olsa eminim herkes yardımcı olacaktır ki ben kendi kazandığım kategoriyi söylediğim insanlar bile oldu.

Ama adam resmen armut piş ağzıma düş istiyor.Bizim sitemimiz bu.

Aynen ben bilgisayar işlerini iyi bilirim zannederdim tıkandım gmail açma konusunda her alet edevat var ama google açamazsın diyor.. Anladım ki mac adresinde sorun var onu değiştirdim ama Cyberghost vpn de yerel ağ gibi bağlandığından diyeyim ayrı bir mac adresi var ve ben onu değiştiremiyorum. Haa konumu actım hayır cünkü bir iki kişi çıkar can sıkar en iyisi başka yerlerde aramak diyorum. Neden derseniz heryerde bi konu açana tepki gösteren var( burada konu açmayıda bulamadım :) nereye sakladınız su ikonu göremedim )
ee adam tepki gösterecek bizde bi dengesizlik edeceğiz olmayacak en iyisi google amcaya sormak sabahtan beri o vpn yi indir yok su eklentiyi indir arayıp duruyorum. Bana burada yardımcı olacak birileri varsa sorayım.
Arkadaşlar günde yüzlerce gmail acmam gerekiyor ve bunu stabil nasıl yaparım. telefon onayı sorun değil var birkac yöntem ama şuan 3cx kullanıyorum.
Her gmailde cerez sil işlemini yapıyorum. ıp değiştiren iyi bir program lazım en sevdiğim zenmate eklentisiydi ama sürekli hesap acınca sıkıntı yaratır mı bilmiyorum?
Mac adresi değiştirme de zaten sıkıntı yok. Sürekli mail açanlar varsa yöntemlerini anlatabilirlerse sevinirim. pm atabilirler. Şu an buradaki konulara bakamadım varsa konu linkide olur. Ytkoraya ulaşamadım bugün kapalı skype si olsa halledeceğiz de o zamana kadar zarardayım. Kanal açıp videoları kasmam gerek. Para kazanabilsem adsense sıkıntı olmayacak onlarca belkide yüzlerce kişiye açabilecek konumdayım çok şükür. Ama önce iyi bir para kazanmam bunu ispat etmem lazım. Daha sonra adsenseleri ufak meblağlar karşılığında kişilerin üzerine açıp kullanacağım. :)
ip değişen programlara pek güvenmeyin hocam modemin arayüzünden modem aç kapa yapın 15 saniyede ipniz değişir tabi her modeme göre bu değişir

ip değişen programlara pek güvenmeyin hocam modemin arayüzünden modem aç kapa yapın 15 saniyede ipniz değişir tabi her modeme göre bu değişir
Kardeş aslında haklısın daha önce öyle yapıyordum ama ben bilgisayar başında olmadığımda başkası açacak ona biraz kolaylık yapayım demiştim olmadı. Hangisi kolaysa ona yöneleceğim. Önceden modemi resetliyordum zenmateyi de aç kapa yapınca değişiyordu farklı ıp geliyordu istediğim ülkeden mac adresinide değiştiriyordum. 10 20 mailden sonra... Bu yöntemim iyiyse buna devam edeyim.

@Bayanlar GüldürMaÇicektir & [MENTION=3210]think[/MENTION] lütfen forumda ki üslublarınıza dikkat edin karşılıklı atışmaya gerek yok ikinize de forum kuralları gereği yaptırım uygulandı daha dikkatli ve hoşgörülü olmaya çalışmak sizlere hiçbir şey kaybettirmez

Forumu 1 senedir takip ediyorum bu konu hiç gündemden düşmedi kardeşim affına sığınarak bu konuda sana katılmıyorum burası bir yardımlaşma formu gerek ilk başlamanın heyecanı, gerek okumayı sevmeyen bir toplum oluşumuz itibariyle insanlar kolaya kaçmayı seviyorlar o sebeple araştırmak yerine konu açıp cevap beklemek çok daha pratik görülüyor.Bu durum için hep ''forumu çöplüğe çeviriyorsunuz.'' deniliyor burası birbirinize yardım etmek için açılan bir forumsa bunlar çok doğal olarak karşılanmalı yıkıcı değil yapıcı olalım şurda yardım için açılan bir konunun kime ne zararı var ? kimin işine engel ? böyle basit şeyleri öne çıkaran bence içinde nifak tohumu besleyenlerdir biraz daha ılımlı olalım burda yardım isteyerek açılan bir konunun kimseye zararı olmaz forumuda çöğlüğe çevirmez aksine birçok kişinin faydalanmasına vesile olur.Hepinize bol kazançlar, iyi çalışmalar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri