Bulgaristandan Araba Getirmek

reis1477

Kayıtlı Üye
Merhabalar.Bulgaristan dan ülkemize araç getirme konusunda bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.Bulgaristan vatandaşıyız aile olarak.Türkiyeye görselini eklediğim aracı satın alıp getirmek istiyoruz.Sanırsam 185 gün şartı var emekli olmayanlar için emeklilere böyle bir şart yok galiba.Nedir ne değildir detaylı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.Teşekkürler

Son düzenleme:
youtube da birsürü video var hocam bu konuda azerbaycan dan araç getirme üzerine arama yap bulursun

hocam biliyorum izledim 1 kaçınıda direktt burada bilen kişiye soru sormak istiyorum
önerin için tşkler:)

---------- Spam Engelliyici 13:29 ---------- Önceki Mesaj 13:27 ----------

bu arada çifte vatandaş değilim mavi kartım var
tek vatandaşlığım bg

Orda üzerine araba alıyorsun bu tarafa yabancı plaka ile gelip sürebiliyorsun. bellir bir süresi var 6 aydı ama 1 yıl oldu sanırım o süre zarfında sınırdan geçip tekrar sokman gerekiyor.

Orda üzerine araba alıyorsun bu tarafa yabancı plaka ile gelip sürebiliyorsun. bellir bir süresi var 6 aydı ama 1 yıl oldu sanırım o süre zarfında sınırdan geçip tekrar sokman gerekiyor.

Yılın belli bir miktarı dışarıda durman gerekiyor, Tekirdağ'da yaşıyorum burada o tip kullanan çok var ama sınıra uzaksan o iş sıkıntı. Mantıklı bir şey olsaydı ben de Avrupanın en kral arabasını alıp getirirdim ama hiç risk şey etmeye değmez, kendi malın gibi kullanamıyorsun burada farklı bir husus, ayrıca trafik çok çeviriyor diyordu alanlar, nedir bilemem tam olarak sebebi.

Son düzenleme:
bende bulgaristan'dan çifte vatandaşım araba getiresim var ancak orada 185 gün kalman lazımmış, tabi her pasaport kontrolünde bu 185 günü de kontrol ediyorlar mı bilmiyorum.

Belki memur sallayıp geçiyordur ama 5-6 bin levalık bi araba alıp getirmeyi deniyeceğim bi ara. Yani inada bindirdim artık önce kapıkule olmadı hamzabeyliden denicem.

zaten bi kere geçirsem 2 sene kafam rahat olur. Buradan alalım diyoruz elini attığın çöp bile 70-80 bin tl olmuş vergisi cartı curtu saymıyorum bile. Ondan şansımı denicem geçmezse de gider veririm galericiye 500 leva aşağısına sağlık olsun derim.

Sen bilirsinde hocam tavsıyem hıc uraşma derim al Tr den bir araba bak keyfıne Bulgarıstan alamn ların eskı arabalarının cenneti halıne gelmış İlla da alacağim dıyorsan emeklı bırı uzerınden almaya çalış 2 ay once Bulgarıstandan geldım orada yaşayan dayım hıc bu işle urasma Türkiyeden araç al demişti Bu dayı Bg de tıcaret ile urasıyor bu konularda bilgili

Sen dışarıya gidiyorsun, bir tane Türk buluyorsun oda sana bir tane bulgar buluyor. Sonra arabayı alıyorsun bulgarın üstüne yapıyorsun. Sonra sınırda sana devrediyormuş gibi yapıyor. Ama devir tam anlamıyla Türkiye de geçerli olacak şekil de tamamlanmıyor. Sen aracını kullanırken trafik polislerine yakalanıyorsun. Sonra araçı tekrar bulgaristana sokmak için o bulgarı çagırıyorsun Türkiye ye . O bulgar senden yüklü bir para alıp arabayı bulgaristana sokuyor. Sonra aracı satmak için o Türkü buluyorsun o Türk de senin arabanın 3de1 fiyatına geri alırım diyor. İnternette araştırsan net olarak bu bilgiyi teyitli bir şekil de bulabilirsin.

Sen dışarıya gidiyorsun, bir tane Türk buluyorsun oda sana bir tane bulgar buluyor. Sonra arabayı alıyorsun bulgarın üstüne yapıyorsun. Sonra sınırda sana devrediyormuş gibi yapıyor. Ama devir tam anlamıyla Türkiye de geçerli olacak şekil de tamamlanmıyor. Sen aracını kullanırken trafik polislerine yakalanıyorsun. Sonra araçı tekrar bulgaristana sokmak için o bulgarı çagırıyorsun Türkiye ye . O bulgar senden yüklü bir para alıp arabayı bulgaristana sokuyor. Sonra aracı satmak için o Türkü buluyorsun o Türk de senin arabanın 3de1 fiyatına geri alırım diyor. İnternette araştırsan net olarak bu bilgiyi teyitli bir şekil de bulabilirsin.

okurken kafam karıştı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri