Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar vurdukça dibe vurdu iyice.,
bundan daha kötüsünü yaşayan varmı
![]()
temmuzda oruçken ve ağustos sıcağında dışarıda; söyleyip de insanları üzmek istemediğim işleri yapanların bile şükredip böyle sızlanmadığı bir hayatta senin böyle bir konu açman normal mi? her ay aynı şeyleri açmaktan yorulmadınız, bir bitmediniz.. sen "daha kötüsünü" görmemişsin.. oturduğunuz yerden para kazanıp bu kadar sızlanmayın artık lütfen..iğrenç bir yorum..
günlük 60 tl kazanırken bukadar düşmesi normal bir durummu.
Arkadaşlar vurdukça dibe vurdu iyice.,
bundan daha kötüsünü yaşayan varmı
![]()
çok kötü değil.Şükret bence![]()
temmuzda oruçken ve ağustos sıcağında dışarıda; söyleyip de insanları üzmek istemediğim işleri yapanların bile şükredip böyle sızlanmadığı bir hayatta senin böyle bir konu açman normal mi? her ay aynı şeyleri açmaktan yorulmadınız, bir bitmediniz.. sen "daha kötüsünü" görmemişsin.. oturduğunuz yerden para kazanıp bu kadar sızlanmayın artık lütfen..
bence normal. şükretmelesin
ben fazlasıyla şükür ediyorum arkadaşlar.
ben bu işe başladığım zaman günlük 0,5 kuruş'a bile şükür etmişim.
fakat önceki yüksek istatistiklerime rağmen bukadar düşmesi sadece benim başımdan geçen bir durummu yoksa genel durummu bilmek istedim.
sakin olun ve elinizdeki klavyeyi yavaşca yere bırakın.![]()
Sagolasin aga.
Arkadaşlar adsense'in değerini bilin. 9 saattir klimasiz ortamda 45 derecede torna yaptımhayat çok zor. Cidden bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum atelye stajının.
çok güzel yazmışsında son cümle olmamışKazanç düştüyse böyle daha fazla kanal ile çalış dengede tut kendini yine
![]()
[MENTION=9834]ApeX[/MENTION] sana tavsiyede bulunuyoruz niye bu tarz konuşuyorsun?
şükür ediyorum
ediyorum.kanalların kapanmadığına dua edin.
Var var. Örnek olarak senin için alıntıladım.
Staja başlamadan bir önceki gün gece tüm kanalları kapandı.
xxxxxxxxxxxxx
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.