bundan daha kötüsünü yaşayan varmı

• Kullanıcı ApeX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

ApeX

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar vurdukça dibe vurdu iyice.,
bundan daha kötüsünü yaşayan varmı
mqEJgR.jpg

Günlük 300 tl kazanırken bir anda 1 tl kazanınca daha kötüsü olduğunu anlarsın :)

zaten sayfa to %1 lerde seyrediyormuş %0.87 e düşmüş anormal bi durum yok

çok kötü değil.Şükret bence :D

iğrenç bir yorum..
günlük 60 tl kazanırken bukadar düşmesi normal bir durummu.
temmuzda oruçken ve ağustos sıcağında dışarıda; söyleyip de insanları üzmek istemediğim işleri yapanların bile şükredip böyle sızlanmadığı bir hayatta senin böyle bir konu açman normal mi? her ay aynı şeyleri açmaktan yorulmadınız, bir bitmediniz.. sen "daha kötüsünü" görmemişsin.. oturduğunuz yerden para kazanıp bu kadar sızlanmayın artık lütfen..

Hocam reklamlarınızı kontol edin hepsi çıkıyor mu diye

Benimde yeni açtığım kanalın videolarında ne 10. sn reklamı nede video önü reklam yok direk 7 den başlıyor, 10. saniyeyide video ortası reklam bölümüne eklemelimiyim sizce ?

çok kötü değil.Şükret bence :D

temmuzda oruçken ve ağustos sıcağında dışarıda; söyleyip de insanları üzmek istemediğim işleri yapanların bile şükredip böyle sızlanmadığı bir hayatta senin böyle bir konu açman normal mi? her ay aynı şeyleri açmaktan yorulmadınız, bir bitmediniz.. sen "daha kötüsünü" görmemişsin.. oturduğunuz yerden para kazanıp bu kadar sızlanmayın artık lütfen..

bence normal. şükretmelesin

ben fazlasıyla şükür ediyorum arkadaşlar.
ben bu işe başladığım zaman günlük 0,5 kuruş'a bile şükür etmişim.
fakat önceki yüksek istatistiklerime rağmen bukadar düşmesi sadece benim başımdan geçen bir durummu yoksa genel durummu bilmek istedim.
sakin olun ve elinizdeki klavyeyi yavaşca yere bırakın. :)

ben fazlasıyla şükür ediyorum arkadaşlar.
ben bu işe başladığım zaman günlük 0,5 kuruş'a bile şükür etmişim.
fakat önceki yüksek istatistiklerime rağmen bukadar düşmesi sadece benim başımdan geçen bir durummu yoksa genel durummu bilmek istedim.
sakin olun ve elinizdeki klavyeyi yavaşca yere bırakın. :)

çok güzel yazmışsında son cümle olmamış :cool: Kazanç düştüyse böyle daha fazla kanal ile çalış dengede tut kendini yine ;)

[MENTION=9834]ApeX[/MENTION] sana tavsiyede bulunuyoruz niye bu tarz konuşuyorsun?

Var var. Örnek olarak senin için alıntıladım.

Sagolasin aga.

Arkadaşlar adsense'in değerini bilin. 9 saattir klimasiz ortamda 45 derecede torna yaptım :( hayat çok zor. Cidden bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum atelye stajının.

Staja başlamadan bir önceki gün gece tüm kanalları kapandı.

çok güzel yazmışsında son cümle olmamış :cool: Kazanç düştüyse böyle daha fazla kanal ile çalış dengede tut kendini yine ;)

özür dilerim yine yanlış anlaşıldım.
yeni kanalım çok ama ünlem belasından geçemiyorumki.
bir çok yöntem denedim olmuyor.
dün 10 tane videoyu 3 farklı yöntemle geçiremedim.
sanırım iş başa kaldı kolları sıvamam lazım.
ünlem belası çıktığından beri bir kaç tavsiye dışında kendim emek vermedim.
yöntem geliştirme yüklenme zamanı geldi sanırım.

[MENTION=9834]ApeX[/MENTION] sana tavsiyede bulunuyoruz niye bu tarz konuşuyorsun?

tavsiyeniz için teşekkür ederim ama yine beni yanlış anladınız. yinede teşekkür ederim kırdıysam özür dilerim.

şükür ediyorum :p

kanalların kapanmadığına dua edin.
ediyorum.

Var var. Örnek olarak senin için alıntıladım.

Staja başlamadan bir önceki gün gece tüm kanalları kapandı.

adsende anlamında bundan daha kötüsünü yaşayan varmı demiştim.
yoksa sizin yukarıda alıntıladığınız durumdan daha kötüsünü yaşayanda var.
mesela ben ramazan ayında çatıda 45 derecenin üstünde sıcaklıkta güneş enerjisi kuruyordum güneş enerjisi daha kurmadan nar gibi oldu vucudumu haşladı resmen ve daha ne kötü durumda yapanlar var.
halimize binlerce kez şükür ediyoruz.
sanırım ben kendimi anlatamadım hata yaptım yazımda.
hata bende çünkü beni bir kişi değil herkes yanlış anladı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri