Bundan Sonra Birden Fazla Gmail Açılamayacak

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Battal

Kayıtlı Üye
Edit:
Konuyu kilitlemenizi rica ediyorum.
1-2 ay sonra inşaallah böyle bir konu açılmaz :)

Buyuk ihtimalle genel ve gecici bir durumdur.Aksi takdirde hali hazirda gmail kullanicisi olmayan internet kullanicilarinin,gmail ile tanismalarini engellemis olur.Pazarlama acisindan dusunursek,bu Google'in zararina bir hareket olur.

Ote yandan Google,diger sirketler gibi musterilerinin acmis oldugu gmail hesaplarini,kullanicilar bu hesaplari kullanmasalar dahi silmiyor.Veritabaninda ayni sekilde tutuyor.Bu konuda bir calisma yaparak,veritabani temizligine gidebilirler.Bilindigi uzere yahoo ve hotmail gibi servisler,alinan mail hesaplarinin belli bir sure kullanilmamasi durumunda bu hesaplari veritabanlarindan siliyorlar..

Arkadaşlar kişisel tahminimce 1-2 ay sonra Google tamamen bizleri alt kanal oluşturmaya teşvik ederek sadece bir gmail hesabıyla gerçek bilgileri sağlayacak ve kayıtlarının yüzde yüz gerçek kişilerden oluşmasını sağlayacak.Böyle bir tahmin yapmam sizin için bir şey ifade etmeyebilir ama bugün bunun işaretlerini kendimce aldım.Bugün yeni bir gmail açmak isteyince "Üzgünüz,yeni bir hesap açma isteğinizi şuanda karşılayamıyoruz" tarzında bir uyarı aldım.Umarım bu uyarı genel bir sorun olduğu için bana gözükmüştür.Diğer türlüyse eğer Allah yardımcımız olsun.

bende sorun yok

Bu uyarı yıllardır var. Kullandığınız ip üzerinden fazla hesap açmışsınız. Modeminizi resetleyin ve çerezleri silin tekrar deneyin sorunsuz şekilde alabilirsiniz.

Yok arkadaşlar bir defa açtım.Sonra 50 defa denedim aynı uyarıyı verdi.Dediğim gibi belki büyütülecek bir şey olmayıp genel sorun da olabilir.Ama ilk mesajımda belirttiğim durumu ihtimalden hali görmemek lazım.Son dönemlerde google+ sayfalarını kapatmalarını da bu durumla izah edebiliriz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri