Bundan Sonra Olacaklar

milleti özgüne teşvik mi ediyor diyorsunuz

Şu konuların amacı ne arkadaş her gün başka bir yok yt istemiyo bizi yok spam biticek yok şu yok bu tamam arkadaş yarın biter yada bitmez de siz neden insanların umutlarını azaltıyorsunuz adam belki diyo 1 ay kanalım sağlam kalsın kendime bi telefon alayım pc alayım evime destek olayım diyo ama siz bu konuları açınca milletin az bir umudu varsa o da gidiyo yapmayın etmeyin kendi haline bırakın herkesi ne olucaksa olur zaten bizim yapabileceğimiz müdahale yok ki.

dostum güzel konuşmuşsun ama sadece şu kısmına katılmıyorum.

Demoralize olmamanın birinci koşulu az sonra her şeyin kapatılıp, tüm kanalların silinip, Adsense'lerinizin banlanabileceğini aklınızdan bir an bile çıkarmamaktır.

bence insan bu korkuyla yaşayınca yapmak istediklerini yapamıyor.her saniye korkuyu hissetmek bizi başarıdan uzaklaştırıyor.

Bu bir korku değil ki. Bu olabilir. "Bunun olabilme ihtimalinin farkındayım. Bu olursa bu sefer de sıfırdan başlarım." demek istedim orada.

Şu konuların amacı ne arkadaş her gün başka bir yok yt istemiyo bizi yok spam biticek yok şu yok bu tamam arkadaş yarın biter yada bitmez de siz neden insanların umutlarını azaltıyorsunuz adam belki diyo 1 ay kanalım sağlam kalsın kendime bi telefon alayım pc alayım evime destek olayım diyo ama siz bu konuları açınca milletin az bir umudu varsa o da gidiyo yapmayın etmeyin kendi haline bırakın herkesi ne olucaksa olur zaten bizim yapabileceğimiz müdahale yok ki.

Başlığı okuyup gerisini okumayan bomboş birinin yorumu nasıl olur sorusunun cevabı bu arkadaşın yorumu olmuş.

Başlığı okuyup gerisini okumayan bomboş birinin yorumu nasıl olur sorusunun cevabı bu arkadaşın yorumu olmuş.

Peh peh özgünsen özgün yap sana yapma diyen mi var her konunun altına yazdığın sana göre gerçekçi yorumlar yetmiyo gibi konu açıp milleti umutsuzluğa sürüklüyorsun sen bu konuyu açınca kime ne yararı oldu bilmiyorum ama zararı olan kişi sayısı çok biz özgüne başlarsak sana katkımız mı olucak yada spam yapmazsak ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri