Bunlar ne anlama geliyor

NeedMoney

Kayıtlı Üye
Arkadaslar gosterim kesif erisim tam olarak ne demek aralarindaki farklar neler ve hangisi daha onemli aciklayabilir misiniz

muhtemelen keşfete düşmüş içerikler gösterime ekleniyor. yani kaç kişinin ekranında bi yerlerde göründüyse o sayı onu belirtiyor. erişim de, o ekranında görenlerin içeriğinize tıklayıp yakından bakması olabilir.

hocam o zaman video paylaştıkça erişim artar, normalde günde 4-5 resim 1-2 video paylaşıyorum
birde sayfanın büyümesi, takipçi kazanması açısından hangisine ağırlık vermek gerek [MENTION=12700]freusty[/MENTION]

Hocam merhaba,

erişimler keşfete düşen gönderinizin ulaştığı hesap sayısıdır. Kaç hesabın gönderinize tıkladığı anlamına gelir.

Gösterim ise bu hesaplara, gönderinizin kaç kere gösterildiğidir.

Örneğin; erişim 1 olsun, instagram gönderinizi o 1 kişinin önüne 2 defa çıkarıysa ve o hesap gönderinizi 2 kere gördüyse gösteriminiz 2 olur. O yüzden aynı hesaplar gönderileri tekrar tekrar gördüğü için gösterim her zaman erişimden yüksek olacaktır.

Kaç kişinin karşısına çıktığınızı merak ediyorsanız erişim bilgisinden gitmek daha yararlı olacaktır.

Erişimi yüksek olan fazla beğeni getiren tarzda gönderi atmaya devam edin hocam..
Fotoğraf yüksekse fotoğraf,video etkileşimi yüksekse video alanına yönelin.Takipçilerinizin hangi alanda daha fazla erişim getirdiğini içerik istatistiği kısmından görebilirsiniz.
Tabi diğer alanı da tamamen boşlamayın,ağırlık verdiğiniz tarafı artırın sadece.

[MENTION=74315]Hetnessfield[/MENTION] hocam sayfayı bir kaç ay önce açmıştım 2 hafta ilgilenip bıraktım şimdi tekrar ilgilenmeye basşadım.(1hafta oldu)
844 takipçim oldu istatistikler bu
bu arada hiç hikaye atmıyorum [MENTION=84877]lap[/MENTION]

birde 390 etkileşim var o ne oluyor ?

Son düzenleme:
Etkileşim erişilen kişilerin gönderiniz üzerinde etkileşime geçmesidir. Beğeni, yorum, kaydetme vs.

[MENTION=74315]Hetnessfield[/MENTION] hocam her post ortalama 100-110 begeni alıyo günde 4-5 taneden haftada 3,5k begeni geliyor yorumlar 50 anca etkileşim 390 diyo bence farklı birşey o

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri