Bunlardan Hangisi Doğru ?

bir partner zede daha :) walla kardeş onu bunu bilmem de özgün çalışıp patnerde tutma kanalını biran önce paçanı kurtarmaya bak derim..

bir partner zede daha :) walla kardeş onu bunu bilmem de özgün çalışıp patnerde tutma kanalını biran önce paçanı kurtarmaya bak derim..

çıkmak istediğimi söyledim 3 yıldan aşağı çıkamazsın sözleşme var dediler.
yalandan acıtasyon yaptım işte zor durumdayım vs. gene 3 yıl kontrat var dediler.
videoları gizledim para kazanmasını kapadım gene 3 yıl dediler.
kendimi tutamayıp küfrettim gene 3 yıl yazıp yolladılar.

sinir patlaması yaşıyorum artık :) youtube'un artık bunları görmesi lazım ya ne bileyim ilk 1 ay tak diye çıkabilelim bu nedir rezillik çekiyoruz.

En güzel yapacağın şey bir kanal aç tüm videolarını kopyala yeni kanalına sonra eski kanalındaki videoları youtube üzerinde edit ederek boz ve ziyaretçileri yeni kanalındaki videoya yönlendir.. Sonra da yeni kanalından devam et.. Bir süre sonra partner zaten atacaktır seni..

En güzel yapacağın şey bir kanal aç tüm videolarını kopyala yeni kanalına sonra eski kanalındaki videoları youtube üzerinde edit ederek boz ve ziyaretçileri yeni kanalındaki videoya yönlendir.. Sonra da yeni kanalından devam et.. Bir süre sonra partner zaten atacaktır seni..

hocam kanalı kopyalarsam özgünlüğü kalmaz ünleme düşen videolar olur. spamdan kapanma riski artar. 470 video var hit tek bir videodan gelmiyor.

walla o zaman 3 yıl devam dostum.. şimdiden geçmiş olsun bu arada sanırım patner kendi verilerini geçerli sayacaktır ödeme konusunda..

%45 Youtube pay alıyor zaten kanal reklam gelirlerinden %25 de partner alıyor sana %30 ondada %15 kesinti yapasa %15 sana kalır ödemesini almayı başarırsan tabiki.. Allah bereketini artırsın. :D

ya niye bu kadar dert ediyosun anlamıyorum ben senin yerinde olsam madem özgünüm bütün videolar bende duruyodur dimi

1. Komple kanalı herşeyi silerim.
2. Bütün videoları tekrar yeni bi hesapla yüklerim.

Altı üstü 22$ dolar ya 22bin dolar olsa anlıycam derdini.
Daha yolun başındasın sil gitsin sanki çok para var.

470 video var yazmışsın üşenme arkadşım para kazanmak istiyosan özgünse hiçbişey olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri