Bunu Çözersek Kapanan kanalların ödemesini alabiliriz

Captain Price

Kayıtlı Üye
Malumunuz artık google kapanan kanalların ödemesini yapmıyor
biraz araştırma yaptım ve şu sonuca vardım

eskiden spamdan kapanan kanalları sildiğimizde, kanal url den baktığımızda bu kanal kapandı ve artık kullanılamıyor hatası veriyordu

son bir iki aydır kapanan kanalları sildiğimizde url tekrar aktif oluyor

Bu hesap; YouTube'un spam, aldatıcı uygulamalar ve yanıltıcı içerik politikasını ya da diğer Hizmet Şartlarını birden çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için kapatıldı.

Eğerki gmailden sildiğimiz kanalın yerine aynı gmailden tekrar kanal oluşturmayı başarabilirsek, spamdan kapanan kanal komple google nin verilerinden silinmiş olacak

ben gmailden sildiğim kanalı tekrar oluşturmak istediğimde youtuba giriş yaptığımda bu hatayı veriyor
Screenshot by Lightshot

yani eğerki aynı gmailden tekrar kanal oluşturabilirsek eski kanal sistemden tamamen silinecek

normal tarayıcıdan kanal oluşturamıyoruz

kodlama programlama bilgisi olan arkadaşlar api sistemine bakarlarsa, belki api üzerinden gmailden sildiğimiz kanalın yerine yenisini açabiliriz

Videolara telif, eşleşen, dünya engeli geldiğinde kanal açık ama boş olduğu takdirde kesinleşme olmuyorsa boşa kürek çekmek olur.Kısacası şunun açıklığa kavuşması gerekiyor; Sadece spamdan kapanan kanalın mı kazancı kesinleşmiyor

yeni bir gmail de, ana kanal üzerinden degilde alt kanal çalışılsa çözüm olmuş olur mu yani sonuçta ana kanala herhangi bir video yüklemesi vs olmayacagı icin kapanma ihtimalide olmayacagından dolayı.

Youtube ürününe giriş yapamıyorsun ki nasıl açacaksın?

Spamcıların işi gerçekten zor valla Allah sabır versin

Videolara telif, eşleşen, dünya engeli geldiğinde kanal açık ama boş olduğu takdirde kesinleşme olmuyorsa boşa kürek çekmek olur.Kısacası şunun açıklığa kavuşması gerekiyor; Sadece spamdan kapanan kanalın mı kazancı kesinleşmiyor

Kanalı kendiniz silincede kesinleşmiyor. Çogu cevap yarın belli olacak

yeni bir gmail de, ana kanal üzerinden degilde alt kanal çalışılsa çözüm olmuş olur mu yani sonuçta ana kanala herhangi bir video yüklemesi vs olmayacagı icin kapanma ihtimalide olmayacagından dolayı.

Çok mantıklı geldi.Sanki konunun cevabını vermiş gibiniz ama aldıgımız mailler ana kanallı kanal oluyor.Onuda mail satıcılarımızla konuşmak lazım.

Başka bir mail ile de aynı url alınabilir.Aynı id'yi alamazsınız.Başlangıç noktasında hata var.

Aralıkta bir gmaile bağlı alt kanalım spamdan kapanmıştı, ana kanal açıktı, ancak Ocakta kesinleşmedi, Şubatta da kesinleşmedi tabi.

Sorunun yanıtını ben aldım hocam telif gelmişti kazanıran videoya o videoyla beraber kanaldaki tüm videoları sildim. %44 kesinti ing adsense

Sorunun yanıtını ben aldım hocam telif gelmişti kazanıran videoya o videoyla beraber kanaldaki tüm videoları sildim. %44 kesinti ing adsense

Belli ki telif gelen videonun kazancını kesmişler. Diğerlerinin kini ödemişler.

Aynen hocam dün yazdım ödeme konusuna.Spamdan kapanma harici diğerleri kesinleşiyor.Benim kanallar açıktı zaten.Sadece telif gelmişti.

---------- Spam Engelliyici 11:15 ---------- Önceki Mesaj 11:13 ----------

Hayır hocam.Benim bütün kanallar telifliydi.Öyle olsa hiç kesinleşmemesi gerekiyordu benimkilerin.Yani bu aydaki yüksek kesinti herkeste var hemen hemen.
Belli ki telif gelen videonun kazancını kesmişler. Diğerlerinin kini ödemişler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri