goodhead64
Yasaklanmış
http://www.youtube.com/watch?v=oGiSgPP-8mc#t=58 arkadaşlar. Normal bi mc animasyon programı değil bu. 3dmax falanmı yoksa 4d cinema ? bilgisi olan arkadaşlar bi bakıverse.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir tanesinden başlamanız gerekseydi hangisinden başlardınız o haldeSadece 1 şey kullanmıyorlar ki bir sürü şey kullanıyor bunlar. After Effects, Sony Vegas, Maya, 3DS Max
bir tek bu program ile neler yapabilcem. sadece çizim falanmı ? biraz bahsetseniz neler yapabilceğimden ?autodesk maya buna bakabilirsin
abone ve izlenime bak istersenohaaa bu kadar bilgim olacak video mu yüklerim la
uzmanlık değilde. birden fazla kişi yapıyor. 1.aşama "1.kişi" 2.aşama"2.kişi" gibi. herkes alanında bilgi sahibi o kadar. daha güzellerini gördüm yaniikiside olabilir işin içerisinde after effekte olabilir.
bunlar artık bu işin uzmanı olmuşlar
Bir tanesinden başlamanız gerekseydi hangisinden başlardınız o halde?
bir tek bu program ile neler yapabilcem. sadece çizim falanmı ? biraz bahsetseniz neler yapabilceğimden ?
abone ve izlenime bak istersenne deli paralar kazanırsın bi düşün (Özgün Candır)
uzmanlık değilde. birden fazla kişi yapıyor. 1.aşama "1.kişi" 2.aşama"2.kişi" gibi. herkes alanında bilgi sahibi o kadar. daha güzellerini gördüm yani![]()
Autodesk Maya. Kesinlikle animasyon için en iyi program diyebilirim(şahsi görüşüm ama bu işle uğraşanlar mayanın en iyi olduğunu düşünür bende öyle). Bi aralar uğraşmıştım bende. Eğer maya bilirsen aç kalmazsın ama uzmanlaşman çok uzun sürer. Bende bi aralar AE,3D'S Max işleriyle uğraşıyordum oradan biliyorumfakat Maya tavsiye ederim dediğim gibi
Bir tanesinden başlamanız gerekseydi hangisinden başlardınız o halde?
bir tek bu program ile neler yapabilcem. sadece çizim falanmı ? biraz bahsetseniz neler yapabilceğimden ?
abone ve izlenime bak istersenne deli paralar kazanırsın bi düşün (Özgün Candır)
uzmanlık değilde. birden fazla kişi yapıyor. 1.aşama "1.kişi" 2.aşama"2.kişi" gibi. herkes alanında bilgi sahibi o kadar. daha güzellerini gördüm yani![]()
Teşekkür ederim o halde yavaş yavaş bişeyler yapma vakti. Aç kalmaktan iyidir.
eğer YT'den iyi paralar kazandım diyosan Bilge Adam kurslarına falan git Maya eğitimi falan al. Çok işine yarar ve belgen olur.
kaç kazandın diye bi sorsaydın önce herşey daha güzel olabilirdi![]()
Autodesk Maya Eğitimi | 3D Akademi
bak ben bu 3D Akademi'nin unity3d oyun programlama kursuna başvuracaktım eskiden ama sonra yalan olduçok kalitelidir. Kesinlikle tavsiye ederim. Eğer durumun varsa kesinlikle gitmelisin
cidden iyiymişkitaplarını satın alabilirim anca. teşekkür ederim öneri için.
Örneklerinide inceleyebilirsin. Kitapları da olabilir videolu eğitim seti falan. Nettede vardır belki hiç araştırmadım. Rica ederim![]()
Kanal ın hakkında kısmına bak bilgi vermişler zaten..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.