Bunu Okumadan VDS Almayın!

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] aç bi vds dalsın millet :)

Komsu varda usta simdi bu forum cogunlugu ogrenci :) networkle birlikte bedava verelim dedik ama dusunduk ki suistimal olacak hemde bizim komsu biraz pahali dedi. Geliri gideri korumayacak dedik vaz gectik.

Ucuz etin yahnisi yenmez Turk halkina bunu anlatamiyrouz :) hala ucuza gidiyoruz.

1 hafta 10 gun 1 ay ilgi gorunce ooo super diyoruz adam istedigini kazaninca hadi bana eyvallah diyor :)

Benim ticarrette bir lafim vardir. Laf benimdi ama simdi her yerde deniyor nerdeyse :)

Kalite Ucuzu Satilmaz.!!

Kalitesiz bana gore degil ben kaliteyi uygun vermek isterim ucuz degil ama bizim uygunumuz bile bu forumda pahali olabilir :)

cun ki herkes 15-20-30-50 TL arasi VDS ye alismis kisiler ki bunlar :) VDS degil. Ortak IP kullnan sunucular.

Keske Gaz gelecek yerden tavuk esirgemem dusuncesi bize islese istenilen bedelin ona deydigini bilsek de bizde sunsak bu hizmeti :)

imkanim var ama pahali gelecegi icin isin icine girmedim :D

Hocam ne yaptınız siz ya? Şimdi 60 TL lık VDS de işe yaramaz mı diyorsunuz :) Bir VDS ye tutup da 100-150 TL arası vermek de akıl mantık işi mi Allah'ını seversen.2 - 3 ayrı VDS alırsın, farklı işlemlerin için eyvallah.Ama amacımız belli grafik/tasarım yapmıyoruz sonuçta.Bu arada şunu da belirteyim ben de 50 TL aşağısı VDS lere sıcak bakmıyorum bunu belirteyim.Sonuç ortada zaten ;)
Komsu varda usta simdi bu forum cogunlugu ogrenci :) networkle birlikte bedava verelim dedik ama dusunduk ki suistimal olacak hemde bizim komsu biraz pahali dedi. Geliri gideri korumayacak dedik vaz gectik.

Ucuz etin yahnisi yenmez Turk halkina bunu anlatamiyrouz :) hala ucuza gidiyoruz.

1 hafta 10 gun 1 ay ilgi gorunce ooo super diyoruz adam istedigini kazaninca hadi bana eyvallah diyor :)

Benim ticarrette bir lafim vardir. Laf benimdi ama simdi her yerde deniyor nerdeyse :)

Kalite Ucuzu Satilmaz.!!

Kalitesiz bana gore degil ben kaliteyi uygun vermek isterim ucuz degil ama bizim uygunumuz bile bu forumda pahali olabilir :)

cun ki herkes 15-20-30-50 TL arasi VDS ye alismis kisiler ki bunlar :) VDS degil. Ortak IP kullnan sunucular.

Keske Gaz gelecek yerden tavuk esirgemem dusuncesi bize islese istenilen bedelin ona deydigini bilsek de bizde sunsak bu hizmeti :)

imkanim var ama pahali gelecegi icin isin icine girmedim :D

Hocam ne yaptınız siz ya? Şimdi 60 TL lık VDS de işe yaramaz mı diyorsunuz :) Bir VDS ye tutup da 100-150 TL arası vermek de akıl mantık işi mi Allah'ını seversen.2 - 3 ayrı VDS alırsın, farklı işlemlerin için eyvallah.Ama amacımız belli grafik/tasarım yapmıyoruz sonuçta.Bu arada şunu da belirteyim ben de 50 TL aşağısı VDS lere sıcak bakmıyorum bunu belirteyim.Sonuç ortada zaten ;)

simdi lafa oyle bir girmissin ki :) dedim aha idama gidiyroum :D
ama sonra hak vermisisn bana :)

yani amacinzi belli ama VDS sonucta kendi basina bir bilgisayar.
ucuz olanlar vds degiller tam bilmiyorum bu konularda net bilgim olmadigi icin isim vererek yaniltici olmak istemiyroum ama orda soyle bir durum var,

VDS VPS durumlari 10 kisiyede verilse 10 ayri IP ile verilir bu sunucular zaten pahali. Veya yeni baslamislar arkadasin basin agelen gibi 3-5 ay sonra kaybolacak kisiler. Zayen yillarca piyasada olup bu sartlarda verecek kisilerin fiyatlarida 50TL ustu diye dusunuyorum.

yine vds vps diye satilan lar var ama IP ler tek degil bunlar 10-35 TL arasi

bence en iyisi Makina almak :)
yakin zamanda Hollandada dusunuyorum Hosting firmalari biktirdi beni.

2 gundur web sitesinde belirli araliklarda erisilemiyor neymis ingilteredeki veri hizmetleri saldiriya ugramis...

makin aalirsam :) vds vps hosting BEDAVA dermisim :) bedavadan biraz pahali olabilir belki :) ETC kalitesi ustelik...

Vdspower'ı 3gündür kullanıyorum ve herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Download hızının 20mbit'i geçmemesi dışında. Çok nadir olarak geçiyor. 30,40'ı buluyor. Yükseldiğini gördüğümde artık hayretlere düşüyorum o derece :D

Merhabalar,

forumda bu konuda yaşanan ilk mağduriyet değil ama sizin için küçük bir ön bilgşi veriyim.

Bugün updown sunucular disk seven uygulama türünden bir web sunucusu diski okadar kullanmaz. Yani şunu demeye getiriyorum bir sata diskte maks 4 bilemediniz 5 tane vds girer 6. da o makine sapıtmaya başlar disk kasıldıkça CPU ya CPU kasıldıkça hdd ye yük bindirir.

Bugün redstationdan örneklendiricek olursak

32 Gb ram
Xeon E3 1230 v2 CPU
2x 2 TB SATADisk
4 İp
1 gbps/ 300 Mbps

Fiyat :335 Türk Lirası

Ee bu vdsler ip ile çalışıyor

Ek 16 IP: 53 Türk Lirası

Totalde sunucuyu 390 TL ye mâl ettik.

2 şer gb ramden 14 tane makine açtık diyelim ve bunlarıda 30 tl den satılsın faturasız fişsiz 420 lira toplam kazanç elde edilir.

30 lira kazanç için bu işi yapmaya çalışanlar emin olun er geç yok olmaya mahkumdur.

Ben suçu bu fiyata hizmet sağlamaya çalışanda asla aramam zira bu işin bir maaliyeti var bunu bilmek için network uzmanı / sistem olması gerekmez. 2 yıldır aktif hizmet veren bir sağlayıcı ve redstation partneri olarak yazıyorum artık eski fiyatları unutalım arkadaşlar gün geçtikçe kur zammı artan sunucu fiyatları..

Özetle şunu demeye getiriyorum işin maaliyeti ortada hizmet alırken umarım göz önüne alınır.

Devrim Bilişim i desteklerinden hızlı sorun çözmelerinden dolayı seviyordum.

Ancak kaliteleri çok düştü 3 Adet paket aldım XL 150 TL verdim

Vds leri sözde 4gb kullanılmıyor resmen charome u bile açamıyorum inanılmaz kasıyor

Arkadaşa söyleyince ilgileniyor düzeltiyor ama 1 saat sonra yine rezalet

Devrim bilişim benim için bitmiştir maalesef

Devrim Bilisim zaten isminden kaybediyor.

Yıl olacak 2014 artık kalmadı o 70lerin 80lerin faşist uygulamaları.

Demokrasi geldi ülkeye baş kaldırış bitti yaşam mücadelesi başladı.

Konuyla ne alaka diyeceksiniz firma ismi Devrim ya ordan bir gönderme yaptım.

Merhabalar,

forumda bu konuda yaşanan ilk mağduriyet değil ama sizin için küçük bir ön bilgşi veriyim.

Bugün updown sunucular disk seven uygulama türünden bir web sunucusu diski okadar kullanmaz. Yani şunu demeye getiriyorum bir sata diskte maks 4 bilemediniz 5 tane vds girer 6. da o makine sapıtmaya başlar disk kasıldıkça CPU ya CPU kasıldıkça hdd ye yük bindirir.

32 Gb ram
Xeon E3 1230 v2 CPU
2x 2 TB SATADisk
4 İp
1 gbps/ 300 Mbps

2 şer gb ramden 14 tane makine açtık diyelim ve bunlarıda 30 tl den satılsın faturasız fişsiz 420 lira toplam kazanç elde edilir.

30 lira kazanç için bu işi yapmaya çalışanlar emin olun er geç yok olmaya mahkumdur.

Ben suçu bu fiyata hizmet sağlamaya çalışanda asla aramam zira bu işin bir maaliyeti var bunu bilmek için network uzmanı / sistem olması gerekmez. 2 yıldır aktif hizmet veren bir sağlayıcı ve redstation partneri olarak yazıyorum artık eski fiyatları unutalım arkadaşlar gün geçtikçe kur zammı artan sunucu fiyatları..

Özetle şunu demeye getiriyorum işin maaliyeti ortada hizmet alırken umarım göz önüne alınır.

Ayrıca redstation uzun süredir kampanyada yapmıyor. Genel itibariyle kampanyacı hostingciler yoğunlukta.

Merhabalar,

32 Gb ram
Xeon E3 1230 v2 CPU
2x 2 TB SATADisk
4 İp
1 gbps/ 300 Mbps

hocam bence yanlış bi fikir vermişssin bi ara dediğiniz moda olmuştu kimse vds almıyor direk gidip sunucu-server alıyordu ama aldıktan sonra bizleri arıyorlardı neden ? kurmasını bilmiyorlar-ayarlarıenı bilmiyoer vb hiç bişiyi bilmiyorlar...

Merhaba ben fikiri işin maaliyeti olarak yazdım gitsinler dedicated alsınlar demedim ki. Onu nerden çıkardınız :)

hocam bence yanlış bi fikir vermişssin bi ara dediğiniz moda olmuştu kimse vds almıyor direk gidip sunucu-server alıyordu ama aldıktan sonra bizleri arıyorlardı neden ? kurmasını bilmiyorlar-ayarlarıenı bilmiyoer vb hiç bişiyi bilmiyorlar...

Vdspower için herkes iyi demiş ama Windows paketini (eco2) kullandık ilk ay süperdi, sonraki ay orta, son ay neredeyse uzak bağlantı bile yapamadık doğru dürüst. Ve en sonunda da satın alma işini sonlandırdık. Linux paketinde (eco3) ise bot programımız kurulu. Yine aynı olay maalesef. Bu gidişle başka firma arayacağız. Gerçi hakkını yememek lazım. Son 1 haftadır zorda olsa bota bağlanabiliyorum. Arada bir server yoğunluktan çalışmıyor. Demem o ki maalesef müşteri sayısı arttıkça serveri paylaştırma sayısı da artıyor galiba. Bence müşteri kazanmanın en kolay yolu kampanya yapmak değil kaliteli hizmeti devam ettirmektir. Bunu başaran olduğu zaman zaten referanslardan müşteriler de artacaktır. Buradan VDSPOWER yetkililerine de duyurulur!!!

Vdspower için herkes iyi demiş ama Windows paketini (eco2) kullandık ilk ay süperdi, sonraki ay orta, son ay neredeyse uzak bağlantı bile yapamadık doğru dürüst. Ve en sonunda da satın alma işini sonlandırdık. Linux paketinde (eco3) ise bot programımız kurulu. Yine aynı olay maalesef. Bu gidişle başka firma arayacağız. Gerçi hakkını yememek lazım. Son 1 haftadır zorda olsa bota bağlanabiliyorum. Arada bir server yoğunluktan çalışmıyor. Demem o ki maalesef müşteri sayısı arttıkça serveri paylaştırma sayısı da artıyor galiba. Bence müşteri kazanmanın en kolay yolu kampanya yapmak değil kaliteli hizmeti devam ettirmektir. Bunu başaran olduğu zaman zaten referanslardan müşteriler de artacaktır. Buradan VDSPOWER yetkililerine de duyurulur!!!
Merhaba, durumunuz ile ilgili teknik destek talebinde bulundunuz mu? Çözüm arıyor iseniz bunu yapmanız gerekmektedir. Zira destek talebinde bulunan müşterilerimize her zaman elimizden geldiğince destekte bulunduk. Problem yaşanıyor olabilir sonuçta kul yapımı aletler bunlar fakat çözüm üretilemez anlamına gelmez bu. Sizden rica durum ile ilgili detaylı bi destek talebinde bulunmanızdır.

İyi çalışmalar.

[MENTION=2824]vdspower[/MENTION] 2 aydır kullanırım bi sıkıntı yaşamadım.Zaten bir ödeme daha alınca sunucu alacağım kendisinden kendi İPm istediğim gibi yöneticem VDS leri :)

Merhaba, durumunuz ile ilgili teknik destek talebinde bulundunuz mu? Çözüm arıyor iseniz bunu yapmanız gerekmektedir. Zira destek talebinde bulunan müşterilerimize her zaman elimizden geldiğince destekte bulunduk. Problem yaşanıyor olabilir sonuçta kul yapımı aletler bunlar fakat çözüm üretilemez anlamına gelmez bu. Sizden rica durum ile ilgili detaylı bi destek talebinde bulunmanızdır.

İyi çalışmalar.

Destek Talep ekranımda yer kalmadı talep etmekten. Dediğim gibi, maalesef botumuzun olduğu sunucu aşırı yoğun çalışıyor galiba! 5 dk geçti ama hala botun ana sayfası gelmedi ekrana!

Bir destek talebi daha yolladım. Umarım bu defa reset atmakla kalmaz sorunu kökten çözersiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri