Bunu Satanın Bizden Biri olduğunu Düşünüyorum

Profesyonel yazılımları kullanıyordur.Bizim iş için bu pc çok fazla

Render yapan kendi çapında reklam animasyon işlerini yürüten bir sürü kişi var onlardan biri olabilir. YT için toplanmış bir pc oldugunu sanmıyorum.

Üstad ismini ne zaman okusam devamında elfida şarkısını mırıldanıyorum gün boyu :)
[MENTION=17556]kahraman638[/MENTION]'dir kesin kendisi donanım konusunda ülkenin en iyilerindendir .

Elektrik faturası zaten 500 lira geldi 2 laptop 2 lcd ile, Bunuda ekle 1500 lira olur heralde.Fiyatı 1 sene sonra araba parasını geçer

Üstad ismini ne zaman okusam devamında elfida şarkısını mırıldanıyorum gün boyu :)
[MENTION=17556]kahraman638[/MENTION]'dir kesin kendisi donanım konusunda ülkenin en iyilerindendir .

Bende lise yıllarımda çok dinlediğim için aldım bu nicki kardeş. 7-8 yıldır forumlarda kullanıyorum artık bıkmamak için dinlemiyorum :)

---------- Spam Engelliyici 13:05 ---------- Önceki Mesaj 13:04 ----------

oyuncu bilgisayarı yazmışlar zaten yt ile ne alaka ama sağlammış pc :)

ilana girip açıklamasını bi oku kardeş. Video edit render yapmak için almış. Birde youtube videosu eklemiş falan.

[MENTION=9927]severall[/MENTION] Saol :D

Bu toplama bilgisayara bu para verilmez. Neden diyeceksin [MENTION=13676]elfida[/MENTION]. Nedeni şu. Kendin aynısını toplasan emin ol daha ucuz tutar. Ve bu israftır. Çünkü ekran kartı gereksiz. Bakın ekran kartına iyi demiyorum. Gereksiz diyorum.
Toplama bilgisayar en fazla 3k olmalıdır. (Ev için)

Profesyonel çalışıyosan bu para 10k'ya çıkar. :D

[MENTION=9927]severall[/MENTION] Saol :D

Bu toplama bilgisayara bu para verilmez. Neden diyeceksin [MENTION=13676]elfida[/MENTION]. Nedeni şu. Kendin aynısını toplasan emin ol daha ucuz tutar. Ve bu israftır. Çünkü ekran kartı gereksiz. Bakın ekran kartına iyi demiyorum. Gereksiz diyorum.
Toplama bilgisayar en fazla 3k olmalıdır. (Ev için)

Profesyonel çalışıyosan bu para 10k'ya çıkar. :D

o parçaların çoğu türkiyede satılmıyor yurtdışından getirtiliyor gelmesi 1 2 ay tuttugu için toplama olarak satış fiyatı biraz pahalı oluyor. aynen kendin toplarsan aynı sistemi 12 13k eder fakat bekliceksen :) ayrıca dedigin gibi ekran kartı aşırı iyi oldugu için gereksiz. bu kartı istersen en son oyunu full özellik ile aç yinede zorlamaz full performans kullanamıcagın kart gereksiz bence :D

o parçaların çoğu türkiyede satılmıyor yurtdışından getirtiliyor gelmesi 1 2 ay tuttugu için toplama olarak satış fiyatı biraz pahalı oluyor. aynen kendin toplarsan aynı sistemi 12 13k eder fakat bekliceksen :) ayrıca dedigin gibi ekran kartı aşırı iyi oldugu için gereksiz. bu kartı istersen en son oyunu full özellik ile aç yinede zorlamaz full performans kullanamıcagın kart gereksiz bence :D
Bi de gereksiz şeyden 2 tane koymuş. 8gb ram yeterken bilmem kaç GB ram koymuş. Sa*aklık :D

youtube için bu makine alınır mı yav bizim yaptığımız üç paralık render abartmayın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri