Burak Oyunda 471Bin Abone

• Kullanıcı fanitter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

fanitter

Yasaklanmış
Son zamanlarda oyun kategorisi çok populer youtubede gözüme bir türk arkadaş çarptı

45 Milyon İzlenme
471Bin abonesi var umarım en kısa zamanda 1Milyonu aşar böylece 1 milyon üstünde bir türk kanalı görürüz :)

En Çok izlenen videosu sanırım bu ;

http://www.youtube.com/watch?v=bl3oJoieke8

Forumda bilmeyen yoktur sanıyorum, helal olsun kardeşimize. Çoğumuzun yapamadığını yapmış.

İlk videoyu 2 yıl önce atmış 2 yılda 470 bin kişiye ulaştıysa 2016 dan önce 1 m yi bulamaz :D

Ben izledim bi kac videosunu, izlettiriyo, sardı yani..

İlk videoyu 2 yıl önce atmış 2 yılda 470 bin kişiye ulaştıysa 2016 dan önce 1 m yi bulamaz :D

2 Yıl önce aktif değildi bu kategori son zamanlarda çok populerleşti 2 yıl önce counter strike en çok oynananlar arasındaydı :D

2 Yıl önce aktif değildi bu kategori son zamanlarda çok populerleşti 2 yıl önce counter strike en çok oynananlar arasındaydı :D

Farketmez hocam 1 m abone öyle kolay ulaşılacak bir rakam değil ingilizce olsa neysede türkçe içerik sonuçta :)

Kimi kanallar var 2 yılda 50 k abone oluyor ondan sonraki 3 ayda 500 kaya çıkıyor
Nasıl başladıysa öyle gitmiyor kanal büyüdükçe artış da büyüyor benim gözlemlerim bu şekilde

Öyle tabi ama 1 m abone diyoruz ya kolay mı sanıyosunuz.

videolarının izlenme sayısına bakılırsa abonelerin 4 de 1 i gerçek abone gibi. bide artık millet birbirini taklit eder oldu. ilerde ogus sasi gibi olur bunlarda :)

Gooogle hesabını ilk açtığımızda abone olmamız için kanallar gösteriyor buda onların arasında sanırım ben bakmadan abone oluyorum galiba otomatik

Gooogle hesabını ilk açtığımızda abone olmamız için kanallar gösteriyor buda onların arasında sanırım ben bakmadan abone oluyorum galiba otomatik

aynen zaten youtube daki popüler kanalların çoğu spamcılar sayesinde abone kasıyo. hepsine otomatik üye oluyor yeni kanallar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri