Burak Oyunda 471Bin Abone

• Kullanıcı fanitter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
İlk videoyu 2 yıl önce atmış 2 yılda 470 bin kişiye ulaştıysa 2016 dan önce 1 m yi bulamaz :D

Geçen seneydi veya ondan önceki sene tam hatırlamıyorum ama Abonesinin 20k larda olduğu zamanı bilirim hocam helal olsun çocuğa valla paraya para demiyodur bu yaşta kendi başarısı sayesinde

ingilizce olmadan sadece bizim ülkeyle büyük rakamlara ulaşılmaz. Ben bu kişiyi daha önce görmüştüm.Yolu açık olsun

küfür ederek böyle kazancım olacağına olmaz olsun.

Muratabigf kadar yapmacik bir insan daha gormedim ben girip ses tomunu duydugum anda cikiyorum. Burak oyunda fena degil ama yabancilarin yine yanindan bile gecemiyor. Ancak ne dersek diyelim bunlar ozgun arkadaslar ve hersey kendilerinin kisisel basarisi bu yuzden tebrik ediyorum hepsini.

Takipçi kastığını duymuştum hatta 1-2 yerdede görmüştüm reklam yaptığını inşallah bende sektöre giriş yaptım düzgün bir şekilde bir kitleye hitap edebilirim.

bana çok yapmacık geliyor burak oyunda felan... quanaril ,boşluk tivi ve pinti panda bence bu işi en iyi yapanlar.. Adamlar burak gibi sesini değiştirip video çekerken şaklabanlıklar yapmıyor neyse o... gereksiz küfürler yok muratabigf de de inanılmaz küfür var tek itici yanı o mesela... bence bunlar ilerde 30 yaşına geldiğin de bu videoaları keşke çekmeseydim diyecek şuan normal geliyor sadece..

bana çok yapmacık geliyor burak oyunda felan... quanaril ,boşluk tivi ve pinti panda bence bu işi en iyi yapanlar.. Adamlar burak gibi sesini değiştirip video çekerken şaklabanlıklar yapmıyor neyse o... gereksiz küfürler yok muratabigf de de inanılmaz küfür var tek itici yanı o mesela... bence bunlar ilerde 30 yaşına geldiğin de bu videoaları keşke çekmeseydim diyecek şuan normal geliyor sadece..

belli olmaz. Bakarsın birisi pwediepie gibi olur. Tüm hayatının kazancını ona bağlar iyi ki cekmişim der ?

aglamalıyımız gulmelımıyız
kufur dolu vıdeolar hit alıyor.

zenginin malı züğürdün çenesini yorar diye bir söz var baya dogru bi cümle
sanırım yorumlara baktımda hani 1 yıldır takip ederim kanalını bu işte oynak olan kazanıyo biraz sanırım düz bir anlatımla // küfürsüz argosuz
şekilde bu işi yapsaydı bu kadar olamazdı bende cok duymuştum 20 k aboneden 100 k oldu ve sonra yeni acılan kanallar abone filan oluyordu yan tarafta önerilen kanal filan derken oldu geldi buralara kadar şunuda söyleyelim ki muratabigf 30 agustosda 30 k abone olsun diye bekliyordu ve kaç ay gecti şu anda buragında önüne gecicek benim fikrim kullanmışlardır hile yada satın almışlardır yatırım için ama mantıklı bir şey
başarılar gençler :D

daha düne kadar 30 k dı bunlar tv de reklam yapsan 500k olmaz bir ayda kesinlikle kasılmış birşeydir.

0-8 yaşa hitap ediyor. oyunlarada pert zaten

yahu saçma geliyor bana bende oyunları severim izlerim ama nedense bizim türkler arasında bu gamer işini doğru düzgün yapan birtek turuncu levye var bana göre.
Birtek onu izlerim gerisi civata

Bu ülkede profesyonelliğe yer yok arkadaşlar saçma sapan hareketler yapın elbet bir viral reklamınız yapılır bir yere tutunursunuz. Çünkü her profesyonelce iş yapacağım diye başlayan bakıyor ki 10-15 yaş arası iyi izliyor onlara ayak uydurmak için saçmalamaya başlıyor kendi benliğini kaybediyor. E haklılarda. Ben bile özgün video çekmesemde o takıma ayak uyduracak videolar yüklüyorum ve daha çok kazanıyorum.
Bakınız: Webtekno, eskiden normal haber kanalı gibi haber yayınlayan platform flappy bird'un küfürlü sayılacak videosu ile bir potansiyel yakaladı ve o yoldan gitti e adamlarda biliyor eski videolara bakın 500-1000 izlenmiyordu. Şimdi bir kızı da çıkarttılar yok tuvallette oyun oynuyor. Bir o kızın videolara bakın bir haber videolarına. Türkçe içerik paylaşıyorsanız 10-15 yaş aralığına ayak uydurun sizde para kazanın.

Bu videoyu daha önce görmüştüm hatırlattığın iyi oldu. :D

- Annenin babasının adı ne lan? :D :D :D

Murat abiyi unutmayin adasimdir kendisi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri